Ambitiøs socialrådgiver/ungekonsulent til visitation og modtagelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Det bliver din opgave


Du bliver en del af en velfungerende gruppe på syv medarbejdere og en fagspecialist, som sikrer, at Modtagelsen i Gladsaxe Ungeenhed og Jobcenter dagligt bemandes og yder den bedst mulige service overfor borgere og samarbejdspartnere. Du vil samtidig også være én ud af seks konsulenter, som sikrer en korrekt visitation af kontanthjælpsmodtagere, unge som voksne, som kommer og søger uddannelseshjælp eller kontanthjælp i Gladsaxe. Herudover bliver du ansvarlig for en mindre sagsstamme med uddannelsesparate og jobparate borgere, som du skal hjælpe i uddannelse eller arbejde - og i Gladsaxe Ungeenhed må ingen ung lave ingenting.

Hvad forventer vi af dig


Du har skarpt fokus på visitationen af borgerne og sikrer, at kun de borgere, som har ret til og brug for hjælp, vælger at søger uddannelses- eller kontanthjælp. Du skal være med til at sikre et højt fagligt niveau, en høj kvalitet i den skriftlige dokumentation, og ikke mindst en helhedsorienteret sagsbehandling og indsats. I arbejdet med borgerne har Ungeenheden især resultater i fokus, og vejene til disse er mange og kræver et nuanceret blik og godt menneske kendskab. Du er god til det tillidsbaserede relations arbejde, så borgerne altid ved, hvor de har dig - men du skal også kunne gennemskue, hvis der er borgere som reelt ikke står til rådighed for arbejdsmarkedet.
  • Du er en god formidler
    Du kan videreformidle gældende lovgivning til borgerne, og samtidig skal du motivere dem til at tage aktivt ansvar i deres ledighedssituation. Du kan også formidle den virksomhedsrettede indsats og kunne se mening med den. Ydermere skal du kunne tackle en målgruppe, der spænder vidt - fra banderelaterede, psykisk sårbare til integrationsborgere. Dette kan til tider være udfordrende og Ungeenheden giver alle uddannelses- og jobparate et tilbud med det samme. Dette kræver gå-på-mod, vedholdenhed og et kvikt hoved.
  • Du er benhård, men blød indeni
    Arbejdet kræver især fokus på rådighedsarbejdet, hvorfor du skal kunne stå ved dine afgørelser samt turde forvalte lovgivningen på godt og på ondt. Du vil opleve borgere i pressede situationer, hvor du er nødt til at holde fast i din beslutning, og andre situationer, hvor du med fordel kan give line for at opnå det bedste resultat. Du skal gå med din mavefornemmelse og have et tæt samarbejde med vores rådighedsteam for at belyse en sag og kunne indstille til sanktion.
  • Du er grundig
    Du finder det naturligt at lave notater, som skal kunne bruges til at træffe afgørelser om nødvendigt. Dine kollegaer skal også nemt kunne sagsbehandle i dine borgersager og finde relevante oplysninger. Borgerens retssikkerhed skal vigtigst af alt være i top og sagsbehandlingen overskuelig og af højeste kvalitet. Derfor skriver du også i et enkelt og forståeligt dansk, som kan forstås af en bred modtagergruppe.
  • Du er kvik
    Vi arbejder i en hverdag i højt tempo, hvor overblik er nødvendigt for at yde den bedste service over for borgerne. Du skal derfor kunne navigere i travlhed og samtidig udstråle overskud til at lytte til den enkelte borgers historie i arbejdet på, at føre dem tættere på arbejdsmarkedet.

Din baggrund


Du har erfaring på beskæftigelsesområdet som sagsbehandler og også gerne i forhold til rådighedsarbejdet. Det er også en fordel, hvis du har en socialfaglig baggrund. Vigtigst af alt har du et godt humør og solid ballast og brænder for arbejdet med de unge.

Det bliver du en del af


Ungeenheden er en del af det samlede beskæftigelsesområde i Gladsaxe, hvor vi er ca. 70 medarbejdere. Vi arbejder med unge og alle med et fælles mål; at få unge i uddannelse eller arbejde, dog har vi ansvaret for modtagelsen og visitationen på hele jobcenterområdet og den første virksomhedsrettede aktivering. Arbejdspladsen er kendetegnet ved gode kollegaer, der arbejder tæt sammen for at sikre den bedste hjælp og indsats til de unge. Desuden er vi gode til at have det hyggeligt sammen, og vi har en let og uformel omgangstone med plads til en masse humor og skæve indfald.

Om ansættelsesforholdet


Stillingen er fast, og du vil blive ansat på 37 timer med start efter aftale, gerne hurtigst muligt.

Løn


Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger


Hvis du vil høre mere om stillingen og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte socialrådgiver, Trine Nordentoft på telefon 24 48 26 50.

Det er en fordel at tage en snak med Trine forud for du sender din ansøgning, så du får et bredere kendskab til stillingen og dens indhold.

Ansøgningsfrist


Ansøgningsfristen har ingen slutdato - vi afholder samtaler løbende.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt. Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Storkøbenhavn
  • Mandag den 22. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
19. september 2024 55
18. september 2024 57
17. september 2024 56
16. september 2024 62
15. september 2024 69
14. september 2024 66
13. september 2024 66
12. september 2024 67
11. september 2024 65
10. september 2024 61
9. september 2024 65
8. september 2024 64
7. september 2024 64
6. september 2024 62
5. september 2024 58
4. september 2024 56
3. september 2024 47
2. september 2024 44
1. september 2024 41
31. august 2024 42
30. august 2024 42
29. august 2024 34
28. august 2024 30
27. august 2024 30
26. august 2024 33
25. august 2024 39
24. august 2024 38
23. august 2024 37
22. august 2024 38
21. august 2024 46
20. august 2024 48