Socialfaglig konsulent hos Assistancen søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Taastrup

Assistancen søger en ny socialfaglig medarbejder, der er i stand til at se muligheder frem for begrænsninger.

Det er en forudsætning for at opnå ansættelse, at du har erfaring med branchen, og kan arbejde selvstændigt.

Hvis du har erfaring indenfor beskæftigelsesindsats området eksempelvis som sagsbehandler/rådgiver eller konsulent, og kan levere resultater af høj kvalitet, og bidrage med et godt humør, kan Assistancen blive din kommende arbejdsplads.

Assistancen leverer konsulentydelser til jobcentre og har eksisteret siden 2010. Vi er en virksomhed som løbende har udviklet sig, hvilket fortsætter. Assistancen består af et team af kompetente, hjælpsomme og målrettede ildsjæle.

Stillingen:

Som socialfaglig konsulent bliver du en del af et tværfagligt team. Vi arbejder med individuelle løsninger, som kræver at du er god til at kommunikere og har gode skriftlige færdigheder. Arbejdet består som udgangspunkt i samtaler med borgere, opsøgning og opfølgning på virksomheder, deltagelse i tværfaglige møder, samt løbende skriftlige rapporteringer til jobcentrene.

Vi har flere afdelinger, men dit udgangspunkt bliver i Høje-Taastrup, hvor vi i øvrigt lige er flyttet til nye lækre lokaler. Arbejdet kræver noget kørsel, hvorfor du skal have kørekort og kunne stille egen bil til rådighed.

Du bliver ansat i en virksomhed med fleksible arbejdsforhold med mulighed for at arbejde på kontoret eller hjemmefra noget af tiden. Som udgangspunkt er holdningen, at så længe opgaverne bliver udført efter forventningerne, så er det lige meget hvorfra de løses. For Assistancen vægter gensidig tillid en stor del.

Assistancen tilbyder dig:

En spændende og udviklende stilling på 37 timer om ugen. Ud over en fast månedsløn tilbydes diverse personalegoder i form af betalt frokostpause, fri kaffe/te m.m, samt diverse sociale arrangementer. Herudover tilbydes du pensionsordning, sundhedsforsikring og der stilles pc og mobil telefon til rådighed.

Det er en forudsætning, at du kender og kan håndtere lovgivningen inden for beskæftigelsesområdet og derved kan vejlede borgere og virksomheder om de muligheder der foreligger, samt beskrive og dokumentere til jobcentrene. Du skal være udadvendt og have et ”salgsgén” i dig, idet du skal kunne opsøge virksomheder i forhold til at indgå et samarbejde. Endvidere forventer vi, at du formår at fastholde en god og positiv dialog med alle vores kunder og samarbejdspartnere, og ikke mindst overfor dine kolleger.

Vi har travlt og forventer, at du er engageret og positiv og ikke mindst har et gå på mod. Selvom vi arbejder individuelt, har vi hos Assistancen et fælles ansvar for at løse opgaverne.

Hvis du synes ovenstående lyder interessant, skal du sende en ansøgning og CV til [email protected]. Har du spørgsmål til stillingen, så er du altid velkommen til at kontakte Direktør Susanne Myhlendorph tlf. 4290 3270.

Du kan læse mere om Assistancen på assistancen.dk

Tøv ikke med at søge stillingen hvis du har kompetencerne.

Der indkaldes løbende til samtaler

Vi glæder os til at møde dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Taastrup
  • Onsdag den 15. september 2021

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Greve

    Fri kontakt
    Borgernær visitator søges til Greve Kommunes midlertidige døgnpladser. I Greve Kommune ønsker vi at sikre sammenhængende forløb og fremme den borgernære visitation i komplekse borgerforløb. Derfor er der nu en helt unik mulighed for at blive vores nye forløbsvisitator med ansættelse senest pr. 1.
    • Socialrådgiver
    • Greve
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Ballerup

    Socialrådgiver – Erfaring med arbejdsfastholdelse Vil du være med til at gøre en forskel og sætte dit aftryk på en afdeling i udvikling? Er du erfaren socialrådgiver med indgående kendskab til..
    • Socialrådgiver
    • Ballerup
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Brøndby

    Vil du være en del af et stærkt fagligt fællesskab, og er du også optaget af at udfolde og udfordre din faglighed i en dynamisk afdeling? En af vores gode kollegaer har valgt at læse videre, og..
    • Socialrådgiver
    • Brøndby
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Brøndby

    Intro:Vi udvider og savner derfor en ny kollega. Har du erfaring med målgruppen – folk der er afhængige af stoffer eller alkohol og du samtidig har en uddannelsesmæssig relevant faglig baggrund..
    • Socialrådgiver
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3