Socialrådgiver til Kriminalpræventivt team

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Vær med til at sætte fokus på forebyggelse af bandekriminalitet blandt børn og unge i Høje-Taastrup Kommune.

Dårlige opvækstforhold og en udsat familiebaggrund er typiske risikofaktorer blandt de personer, som bliver involveret i bandegrupperinger. Det er derfor essentielt, at der kommer et øget fokus på den tidlige forebyggelse for at komme banderne til livs og for at forhindre, at børn og unge ender i bandemiljøet.

Som led i satspuljeaftalen for 2018 er der nedsat en Bandetaskforce. Taskforcens opgave er at støtte Høje-Taastrup Kommune og fire andre kommuner i at udvikle, afprøve og implementere en tværfaglig og helhedsorienteret familieindsats, der skal øge den samlede families trivsel og derigennem forebygge rekruttering af børn og unge til bandekriminalitet.

I Høje Taastrup Kommune er der arbejdet med målgruppen i mange år og erfaringerne er mange og solide. Vi ønsker at styrke arbejdet med den yngre gruppe af kriminalitetstruede unge på både individ- og gruppeniveau og med hele familien som nøgle til løsningen. Kommunens mål er at få de unge ind i prosociale, konstruktive fællesskaber, der styrker tilknytningen til et normalt hverdagsliv og støtter dem i udviklingen væk fra kriminelle miljøer.

Vi leder efter dig, som er uddannet socialrådgiver, socialformidler eller har på anden vis tilegnet dig relevante kvalifikationer. Du arbejder selvstændigt, planlægger arbejdet selv og reflekterer gerne sammen med andre over egen og andres praksis.

Du er god til at skabe kontakt og være i dialog med både de unge og samarbejdspartnere, og du har gode samarbejdsevner og kommunikerer på en ligefrem, anerkendende og tydelig måde både mundtligt og skriftligt.

Vi arbejder med unge med komplekse udfordringer og opgaverne medfører derfor, at du skal kende til sagsgangen og lovgivningen, og samtidig formår at finde vejen i praksis. Der kan være dilemmaer i arbejdet, som du skal kunne navigere i og træffe beslutninger om.

Yderligere oplysninger
Stillingen er en projektansættelse på 2,5 år. 30 timer/ugen og ansættelse pr. 1. november 2021 eller hurtigst muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Ansøgningsfristen er fredag den 17. september 2021
Vi holder løbende samtaler.

Ansøgning, CV, uddannelsesbevis og evt. andre relevante dokumenter sendes via kommunens rekrutteringssystem.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte teamleder Morten Hjørnholm på 28681016.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Taastrup
  • Fredag den 17. september 2021

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Greve

    Fri kontakt
    Borgernær visitator søges til Greve Kommunes midlertidige døgnpladser. I Greve Kommune ønsker vi at sikre sammenhængende forløb og fremme den borgernære visitation i komplekse borgerforløb. Derfor er der nu en helt unik mulighed for at blive vores nye forløbsvisitator med ansættelse senest pr. 1.
    • Socialrådgiver
    • Greve
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Ballerup

    Socialrådgiver – Erfaring med arbejdsfastholdelse Vil du være med til at gøre en forskel og sætte dit aftryk på en afdeling i udvikling? Er du erfaren socialrådgiver med indgående kendskab til..
    • Socialrådgiver
    • Ballerup
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Brøndby

    Vil du være en del af et stærkt fagligt fællesskab, og er du også optaget af at udfolde og udfordre din faglighed i en dynamisk afdeling? En af vores gode kollegaer har valgt at læse videre, og..
    • Socialrådgiver
    • Brøndby
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Brøndby

    Intro:Vi udvider og savner derfor en ny kollega. Har du erfaring med målgruppen – folk der er afhængige af stoffer eller alkohol og du samtidig har en uddannelsesmæssig relevant faglig baggrund..
    • Socialrådgiver
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3