Socialrådgiver til nyoprettet Tværfagligt Smertecenter, Thisted

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Tværfagligt Smertecenter, Thisted
søger
uddannet socialrådgiver 18 t/uge til fast stilling, med start d. 1.6.2022.

Tværfagligt Smertecenter, Thisted er et afsnit under Tværfagligt Smertecenter Aalborg, Klinik Anæstesi, Børn, Kredsløb og Kvinder, Aalborg Universitetshospital. Centret åbner pr. 1.5.2022 og modtager patienter med kroniske non-maligne komplekse smertetilstande til ambulant behandling.

Der anvendes de nationale anbefalinger for behandling af kroniske smerter, hvor bl.a. den bio-, psyko- sociale model er fundamentalt. Patienterne modtager ambulant behandling både enkeltvis og i grupper. Formålet med behandlingen er højnelse af livskvalitet og mestringsevne, og princippet om ’mindst muligt medicin’ er gældende.

Dine opgaver
Overordnet har socialrådgiveren opgaver på forskellige niveauer ift. patient og pårørende, ift. kollegaerne i det tværfaglige team samt eksterne samarbejdspartnere og andre relevante instanser.
- Med sygdomsspecifik viden og erfaring som udgangspunkt er der blandt andet tale om rådgivning, vejledning og psykoedukativ undervisning til patienter og pårørende; konsulent-bistand og undervisning internt til kollegaer og eksternt til samarbejdspartnere som kommuner og andre relevante instanser.
- Endvidere løbende at bidrage med nyeste viden på det sociale område samt at medvirke til metodeudvikling og kvalifikation af den sociale del af det samlede tværfaglige behandlingstilbud på smertecentret.
- Konkret ift. patienter og pårørende er der tale om socialfaglig rådgivning og mestrings-støtte ift. sociale hovedproblemstillinger relateret til den kroniske smertetilstand.
Typisk vedrørende uddannelses-, arbejds- og forsørgelsessituation, begrænsninger i funktionsevne og funktionskapacitet ift. vilkår og sociale relationer i hverdagen.
Fokus er på at styrke patientens viden om muligheder, samt at optimere og styrke troen på dennes egne evner til fremadrettet at være i stand til at kunne leve et godt og så normalt liv som muligt på trods af den kroniske smertetilstand og de varige følger heraf.
Forløb hos socialrådgiveren indgår som del af patientens samlede behandlingsplan.
Kontakten med socialrådgiveren foregår typisk telefonisk med 3-5 samtaler over nogle måneder efter nærmere aftale og timing ift. øvrige behandlingstiltag.

Vi søger en socialrådgiver, som
  • Som gerne har erfaring med tværfagligt samarbejde, men ikke noget krav.
  • Som arbejder ud fra empowerment begrebet.
  • Har en logisk og struktureret tilgang til opgaveløsningen.
  • Møder patienten med åbenhed, og udviser naturlig omsorg og interesse.
  • Har gode kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt.
  • Som deltager aktivt i gruppesupervision målrettet personalet.
  • Er teamplayer, og som vil bidrage til et positivt arbejdsmiljø.
  • Som er bevidst om sine værdier, og vil deltage aktivt og fleksibelt i samarbejdet.
  • Som muligvis har en terapeutisk efteruddannelse, og erfaring med undervisning/psykoeducation i grupper, men ikke noget krav.


Vi tilbyder
  • En arbejdsplads, hvor der er fokus på faglig udvikling og godt arbejdsmiljø.
  • Et spændende og udfordrende job i et nyetableret afsnit, hvor der er mulighed for at sætte sit præg både fagligt og i forhold til arbejdsmiljøet.
  • Engagerede og fagligt kompetente kolleger i Aalborg, som du dels kommer i oplæring hos, og som du efterfølgende vil være en del af dit monofaglige netværk.
  • Løn i henhold til overenskomst. Der må påregnes prøvetid på 3 måneder.

    Kan du se dig selv i blot nogen af disse forventninger, så vil vi meget gerne se en ansøgning fra dig. Er du parat til at lære nyt og har den rigtige personlighed, så står vi parate til at give dig den oplæring og faglige sparring der er brug for.


Om os
Personalegruppen på Tværfagligt Smertecenter vil, foruden dig, bestå af læger, sygeplejersker, fysioterapeut, psykolog og lægesekretær, og den ugentlige åbningstid vil være tirsdag, onsdag og torsdag. Både fagligt og organisatorisk vil der etableres et tæt samarbejde med teamet i Aalborg.

Vil du vide mere
Har du spørgsmål til stillingen kontakter du afsnitsledende sygeplejerske Birgith Hasselkvist på [email protected] eller på telefon 2499 1037.

Det praktiske
Ansøgningsfrist er 24. april Vi afholder samtaler onsdag d. 27. april.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Thisted
  • Søndag den 24. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Thisted over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2