Næstkommanderende til Forsvarets Dag - 9430

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vadum

Er du en god teamspiller, og kan du inspirere dine kollegaer? Har du erfaring med værnepligten og kan du håndtere flere opgaver samtidig og bevare overblikket?

Er du udadvendt, empatisk og kan du kommunikere i øjenhøjde med unge mennesker? Hvis du kan sige ja til det, er du måske vores nye næstkommanderende.

Om os

Vi er en værnsfælles enhed på flyvestation Aalborg ved Vadum, og er en del af Forsvarets Rekruttering under Forsvarsministeriets Personalestyrelse. På grund af vores opgaver og fysiske placering i forhold til hovedkontoret i Ballerup, arbejder vi meget selvstændigt med at sessionsbehandle ca. 7000 unge mennesker om året. Vi gennemfører også fysisk afprøvning af særligt motiverede unge med henblik på værnepligt. Vi løser herudover oplysnings – og rekrutteringsopgaver om Forsvarets uddannelser på civile messer, gymnasiale uddannelser samt andre relevante uddannelsesinstitutioner.

Vi er et lille team på 10 personer, som til daglig er meget afhængige af hinanden. Vi skal sammen kunne træffe en hurtig og kvalificeret afgørelse, om en person er egnet eller uegnet til at aftjene værnepligt.
Såfremt du ønsker at læse mere om værnepligt, Forsvarets Dag og session kan vores hjemmeside www.værnepligt.dk anbefales.

Vi tilbyder en arbejdsplads med gode kolleger, militære som civile, i et miljø med en uformel omgangstone. På centeret er der fokus på detaljen for at sikre den lovmæssige afvikling af sessionen. Vi tilbyder et varieret arbejdstempo, hvor arbejdsopgaverne veksler i omfang og størrelse og hvor det gode arbejdsmiljø er prioriteret.

Om stillingen

Du skal kunne fungere som centerlederens stedfortræder. I samarbejde med lederen laver du den overordnede planlægning og deltager i tilrettelæggelsen af den daglige drift i samarbejde med de øvrige medarbejdere ved centeret. Du bliver en del af den daglige drift, hvor du bl.a. skal orientere sessionssøgende om værnepligt samt om job og uddannelser i forsvaret.

Du virker som prøveleder ved afvikling af Børge Prien Prøven (intelligenstest) eller ved fysisk afprøvning af særligt motiverede, hvilket fordrer at du kan demonstrere forsvarets basistest. Du virker som sessionsleder og du medvirker i gennemførelse af lokal talsmandsuddannelse for Søværnets talsmænd samt central talsmandsuddannelse for øvrige enheder..

Om dig

Du er seniorsergent og har bred erfaring som leder og planlægger i forsvaret gerne fra flere tjenestegrene, myndigheder og værn. Du har virket som befalingsmand ved hjemlige eller ved udsendte enheder og har stor undervisningserfaring.

Du har en professionel og ansvarsbevist tilgang til opgaverne, er analytisk, initiativrig og formår selvstændigt at igangsætte opgave- og problemløsninger. Du kan samarbejde, og er i stand til at inddrage andres erfaringer og synsvinkler i skabelsen af fælles løsninger. Du bevarer overblikket uden at overse detaljer, som er afgørende for helheden. Du arbejder struktureret også under tidspres. Din personlige integritet er nøgleelementer for opnåelse af fælles løsninger. Du trives med at møde nye mennesker hver dag og er en god rollemodel.

Du forstår vigtigheden af, at kommunikere på flere niveauer og formulerer dig godt på skrift og tale. Du er hjemmevant i hele Microsoft Office-pakken. Det er også en fordel at have kendskab til SAP/DeMars og IT generelt.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være Aalborg.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kaptajn Søren Olesen på telefon 32 66 53 50 eller 72819351.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent Troels Enig ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 64 eller mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 21. juni 2020 og samtaler forventes afholdt ultimo juni 2020.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS PERSONALESTYRELSE
Forsvarsministeriets Personalestyrelse (FPS) er overordnet ansvarlig for personaleområdet og HR-driften i Forsvarsministeriets koncern. Koncernen omfatter Forsvarskommandoen, Beredskabsstyrelsen, Forsvarets Efterretningstjeneste, Hjemmeværnet samt en række styrelser såsom Materiel- og Indkøbsstyrelsen, Ejendomsstyrelsen og Personalestyrelsen.

Vi støtter med rekruttering, dels til koncernens mange uddannelser, dels til de ca. 20.000 faste stillinger og de 3.500 stillinger i reserven. Vi rådgiver om HR og arbejdsmiljø, indkalder til Forsvarets Dag, forhandler overenskomster og yder støtte til veteraner og pårørende. Vi har desuden det faglige ansvar for udvikling og udmøntning af koncernens HR-strategiske tiltag.

FPS er som arbejdsplads kendetegnet ved høj faglighed, fokus på videndeling, gode menneskelige relationer og et velfungerende arbejdsmiljø.

Hovedsædet er placeret i Ballerup med decentrale partnerelementer og rekrutteringscentre rundt om i hele landet. Veterancentret, der er en del af FPS, er placeret i Ringsted.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vadum.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Vadum
  • Søndag den 21. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Vadum

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Vadum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Vadum over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0