Furesø Kommune søger pædagogisk vejleder med særligt fokus på specialområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

En stilling som pædagogisk vejleder til Kompetencecenter for Inklusion og Læring (KIL) i Furesø Kommune er ledig til besættelse 1. maj 2020 eller snarest herefter.
I Furesø Kommune har vi et stort ønske om at skabe mulighed for, at alle børn kan opleve glæden ved at deltage i fællesskaber og at lære, trives og udvikles i – eller så tæt på – det almene skolemiljø som muligt.
KIL er forankret i Center for Dagtilbud og Skole, men opgaverne varetages primært ude på skolerne blandt eleverne og i tæt samarbejde med skolens medarbejdere og ledelse. Derudover er der et tæt tværprofessionelt samarbejde med vores søstercenter, Center for Børn og Voksne. KIL består af en PPR-funktion og en pædagogisk vejlederfunktion i et tæt tværfagligt samarbejde.

Opgaven
Som udgangspunkt er formålet med indsatsen fra de pædagogiske vejledere i KIL at udvikle læringsfællesskaber således, at så mange børn som muligt får deltagelsesmuligheder i et alment skoletilbud. Arbejdet sker altid i et tæt og gensidigt forpligtende samarbejde med forældre, skoler og forskellige andre samarbejdspartnere.

Hovedformålet for de pædagogiske vejledere er at udvikle læringsmiljøerne i almenområdet, men i nogle tilfælde er der børn, hvis situation i en kortere eller længere periode kræver en ganske særlig specialpædagogisk indsats eller en indsats, barnet ikke umiddelbart kan få i almen- eller specialområdet.

Den pædagogiske vejleder, der ansættes i denne stilling, skal være med til at bygge et nyt lille tilbud op fra bunden. Tilbuddet skal dels løse en helt konkret opgave med en indskolingselev med en svær autismespektrumsforstyrrelse, der aktuelt har brug for et solisttilbud, dels være et tilbud for op til 6 elever, der i løbet af skoleåret vurderes at være bedst hjulpet i et mindre tilbud med stor specialpædagogisk viden. For de sidste elevers vedkommende vil opgaven som udgangspunkt være at hjælpe dem tilbage til almenområdet – alternativt vurdere, hvilket specialtilbud der er behov for.

Faglig profil
Som pædagogisk vejleder skal du have en høj grad af kontekstbevidsthed i forhold til egne opgaver og konkrete samarbejdsrum. Du skal kunne navigere i feltet mellem en organisatorisk forankring i Center for Dagtilbud og Skole, konkrete opgaver på skoler og i et tæt og gensidigt forpligtende samarbejde med ledelse og medarbejdere, og du skal kunne udfolde en del af din praksis i undervisningen.

Kompetencer
I denne stilling er det væsentligt, at du har en solid viden om autisme og ADHD-problematikker. Derudover har du som pædagogisk vejleder nogle af nedenstående kompetencer:
  • relevant efteruddannelse, for eksempel vejlederuddannelse, diplom i inklusionsarbejde eller lign.
  • erfaring med co-teaching
  • viden om børn med socio-emotionelle vanskeligheder
  • erfaring med AKT/LKT indsatser i skoleregi
  • erfaring med vejlederpositionen
  • reflekteret tilgang til egen praksis
  • gode formidlingsevner mundtligt og skriftligt
  • erfaring med tværprofessionelt samarbejde.


Hvad kan vi tilbyde?
Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads i udvikling, hvor du vil møde spændende udfordringer og superdygtige kollegaer. Vi lægger vægt på et godt og anerkendende arbejdsmiljø, hvor sparring og støtte i det daglige arbejde er en selvfølge.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter gældende overenskomst og med aflønning efter kvalifikationer efter principperne i ny løn.

Ansøgning og ansættelsessamtale
Ansøgningen sendes elektronisk senest d. 25. marts 2020, og der er ansættelsessamtaler d. 27. marts i tidsrummet 11.00-15.00. Det er muligt, at der vil være en opfølgende samtale mandag d. 30. marts.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte pædagogisk koordinator Birgitte Frovst på tlf. 7216 5665 eller på mail [email protected]

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f9773a1c)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Værløse
  • Onsdag den 25. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Værløse over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2