Vi søger ny kollega i studievejledningen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vallensbæk

Vestegnen HF & VUC er stærkt optaget af at medvirke til, at alle unge på Vestegnen får en ungdomsuddannelse og at mange får en videregående uddannelse.

Vi er synlige på Vestegnen og har mange samarbejder med jobcentre, virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Vores strategiske pejlemærke er at være et voksent, fleksibelt og digitalt VUC.

Vi søger ny kollega i studievejledningen

Vi søger en fagligt stærk og samarbejdende kollega (37 timer) til vores studievejledning (hvis du vil arbejde færre timer, så skriv dette i din ansøgning).

På Vestegnen HF & VUC spiller vejledningen en central rolle i kontakten med kursisterne, lige fra indskrivningen til kursisterne tager fra stedet med et uddannelsesbevis. Vejledningen finder sted i et stærkt teamsamarbejde med de øvrige vejledere og i et vigtigt samspil med lærerteams, administrationen og ledelsen. Vi sætter kursisten og deres drømme og forudsætninger i centrum, og vi ser det som vores fornemste opgave at lytte til, understøtte og udfordre deres perspektiver på deres uddannelsesforløb.

Hvem er du

Som vores nye kollega skal du have en stærk vejlederfaglighed, som du har opbygget gennem teori og praksis. Derudover skal du i dit arbejde:

 Være indstillet på mange personlige kontakter i løbet af dagen

 Holde af stor selvstændighed i arbejdet og kunne lide at træffe en hurtig beslutning

 Være systematisk og have gode IT-kompetencer

 Kunne håndtere en afvekslende og til tider uforudsigelig hverdag med skiftende arbejdsbelastning

 Samarbejde med resten af skolens teams

 Bevare og udvikle vores team og vejlederrollen

 I mindre grad indgå i samspil med vores samarbejdspartnere i omverdenen

Vi drømmer om at få en kollega, der er positiv, humoristisk, videndelende, en holdspiller og i det hele taget optimistisk på kursisternes vegne. Du skal være empatisk lyttende, nysgerrig og tålmodig, men skal samtidig også kunne sætte en klar ramme for kursisten og trække en streg i sandet, når der skal træffes de svære beslutninger.

Hvem er vi

Vi er et team på 5 fuldtidsvejledere fordelt på vores to adresser i Rødovre og Albertslund. I første omgang vil du have arbejdsplads i Albertslund, men dette kan ændre sig.

Vi kan tilbyde, at man som studievejleder bliver ansat på et VUC med en klar strategi, en stærk kollegialitet, samspil med ledelsen, og ikke mindst et tæt, forpligtende og udviklende samarbejde i studievejledningsteamet, hvor vi sætter den faglige dømmekraft meget højt og fremmer, at beslutninger træffes så tæt på praksis som muligt.

Det praktiske

Ansættelse sker efter gældende overenskomst og principperne i Ny Løn.

Ansøgningsfrist er den 20. september kl 12.00. Ansøgninger samt relevante uddannelsesbeviser og bilag stiles til direktør Tue Sanderhage på mail [email protected]. Samtaler afholdes d. 24. og 27. september.

For flere oplysninger om stillingen kan du kontakte vores koordinator i studievejledningen Mette Jacobsen på mail [email protected] eller tlf. 50 41 23 42, eller direktør Tue Sanderhage på [email protected].

Læs mere om Vestegnen HF & VUC på vores hjemmeside www.vucv.dk

Vestegnen HF & VUC er et moderne uddannelsescenter målrettet unge og voksnes forskellige behov. Det digitale, videndeling og høj fleksibilitet kendetegner vores uddannelser, undervisning og administration. Vores skoler i Albertslund og Rødovre understøtter det gode studiemiljø og er udstyret med topmoderne undervisningsfaciliteter. Derudover har vi et stort udbud af e - learning og tilbyder skræddersyede kurser til erhvervsvirksomheder. Vi er ca. 150 engagerede medarbejdere og underviser årligt ca. 2.200 kursister svarende til knap 1.000 årskursister. Du kan læse mere om Vestegnen HF & VUC på www.vucv.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vallensbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Vallensbæk
  • Fredag den 20. september 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Vallensbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Vallensbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Vallensbæk over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
22. august 2024 1
21. august 2024 1