Beskæftigelsesrådgiver til Jobcenter Vejle

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Jobcenter Vejle fortsætter de gode intentioner fra "Sammen om fastholdelse". Her har vi sat nye standarder for sygeopfølgningssamtaler på virksomhederne og hurtig indsats for at få sygemeldte tilbage i arbejde.

Vi har fået en ledig stilling i vores fastholdelsesteam, ’Sygemeldte fra job’. Den vil vi gerne have besat hurtigst muligt med en dygtig og erfaren ny kollega.

Om jobbet

De sygemeldte og deres virksomheder er vores vigtigste samarbejdspartnere. Vi rykker tidligt ud med rådgivning og vejledning på arbejdspladsen.

Missionen er klar: vi skal være blandt de bedste til at hjælpe sygemeldte tilbage i job – bæredygtigt, hurtigt og effektivt. Vi har derfor fokus på mål og resultater, og vi forpligter os på at gøre os umage og løbende dygtiggøre os.

Hvis du er interesseret i jobbet, har du udsigt til følgende hovedopgaver:

  • Fremrykket tidlig indsats med 1. opfølgningssamtale som rundbordssamtale på arbejdspladsen
  • Arbejdsfastholdelse med løbende opfølgningssamtaler, dialog om den sygemeldtes hele og delvise tilbagevenden til job samt visitering af den sygemeldte til aktive indsatser
  • Vurdering af uarbejdsdygtighed efter § 7 i sygedagpengeloven samt revurdering forud for 22. uge
  • Tværfagligt samarbejde med andre myndigheder, samarbejdspartnere og øvrige kollegaer, også på tværs af afdelinger og forvaltninger, for at sikre en helhedsorienteret og sammenhængende indsats for den enkelte sygemeldte

Vi forventer, at du

  • Fremtræder professionelt i både virksomhedskonsulentrollen og myndighedsrollen med et solidt praksiskendskab til både ’det virkelige liv’ på virksomhederne samt den relevante lovgivnings muligheder og begrænsninger.
  • Har et godt greb om lovgivningen på sygedagpengeområdet, lovgivningen om aktive indsatser på beskæftigelsesområdet samt anden relevant lovgivning – og kan omsætte dette til effektiv praksis.
  • Har flair for administrative opgaver i tilknytning til dine myndighedsopgaver og virksomhedsrettede opgaver.
  • Kan have mange bolde i luften uden at miste overblikket i en hektisk hverdag, hvor du både arbejder selvstændigt og sammen med dine kollegaer.

Vi tilbyder dig

  • Et spændende og krævende job med sygemeldte og deres virksomheder, som helst ønsker korte sygeforløb og bæredygtige aftaler om start på job igen.
  • Stor variation i opgaver og udfordringer i et tværfagligt miljø i teamet, hvor alle gør sig umage for at yde deres bedste, og hvor vi løbende afprøver nye metoder og dygtiggør os
  • Et godt sparringsmiljø, hvor du løbende får støtte og samtidig bliver udfordret på dine faglige og personlige kompetencer
  • En god introduktion til jobbet, som bygger oven på de kvalifikationer og den erfaring, som du i forvejen har

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en fast stilling på fuld tid. Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ny løn. Tiltrædelse hurtigst muligt eller senest 1. marts 2020.

Om os

Jobcenter Vejle har ca. 390 medarbejdere fordelt på 6 forskellige fysiske adresser. Vi arbejder dagligt med at servicere virksomheder med den arbejdskraft, de efterspørger, samt at hjælpe borgerne til at stå bedst muligt i forhold til de jobmuligheder, der er.

Flere oplysninger

Flere oplysninger om stillingen får du ved at kontakte afsnitsleder John Reib på tlf.: 30 54 42 94.

Ansøgningsfrist

Vi skal have ansøgningen senest den 17. januar 2020. Vi forventer at holde samtaler den 22. januar 2020.

Send din ansøgning

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.
Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Vejle
  • Fredag den 17. januar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Vejle over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
19. september 2024 2
18. september 2024 2
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1