Beskæftigelsesrådgiver til Jobcenter Vejle

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Vi søger en dygtig beskæftigelsesrådgiver med stærke myndighedskompetencer til fleksjobafsnittet, som kan hjælpe borgere, der er visiteret til fleksjob, i arbejde hurtigst muligt.

Arbejdsmarkedsområdet er et centralt område med stor politisk bevågenhed – både lokalt og nationalt. Vi arbejder med alle grupper af ledige, nyankommne flygtninge, sygemeldte og mange andre. Vores fælles kerneopgave er, at borgerne kommer hurtigst muligt i job eller uddannelse – også selvom vejen kan være lang.

Om jobbet


I fleksjobafsnittet varetager vi forskelligartet opgaver, nogle af dine kolleger arbejder primært med ledige, andre med opfølgning, fastholdelse og progression, samt ydelsesgruppen står for beregning og udbetaling af ledighedsydelse og fleksløntilskud, men fælles for opgaverne er, at hjælpe borgere den hurtigste vej tilbage på arbejdsmarkedet.

Vi er optaget af, at hjælpe den enkelte borgere godt på vej. Det gør vi blandt andet ved at stille krav til borgerens jobsøgning og medvirken til egen kompetenceudvikling og helbredsmæssig afklaring. Det er vigtigt at borgeren hurtigt får et realistisk billede af egne muligheder. Vi er virksomhedsopsøgende og skaber praktik- og jobåbninger.

Dine hovedopgaver vil være:


  • Etablering af fleksjob og praktikker
  • Myndighedsopgaver, herunder opfølgning samt varetage mentoropgaver og samtaleforløb.
  • Iværksætte beskæftigelsesfremmende indsatser med det formål at afklare, optræne og udvikle borgerens kompetencer i retning mod fleksjob, med fokus på progression i timetal og arbejdsintensitet.
  • I de tilfælde, hvor et sigte i retning mod fleksjob ikke længere er relevant, skal borgerens sag forberedes i retning mod forelæggelse i rehabiliteringsteamet.
  • Koordinering af tværfaglige tiltag og samarbejde med læger, andre aktører, sygehuse, frivillige organisationer, borgerens netværk med flere.

Vi forventer at du


  • brænder for at arbejde med denne målgruppe, først og fremmest i et tæt samarbejde med borgeren, dine nærmeste kollegaer, virksomheder og øvrige samarbejdspartnere.
  • har erfaring med opsøgende virksomhedskontakt og har skabt gode resultater, med afsæt i dine kompetencer, samt dine evner til at samarbejde med kollegaer og øvrige samarbejdspartnere.
  • har veldokumenteret erfaring med myndighedsarbejde, samtaleforløb og måske mentorarbejde.
  • har grundlag for at kunne opnå et solidt kendskab til lovgivningen på ledighedsydelses- og fleksjobområdet.
  • er beslutningsdygtig, robust, tager ansvar og er parat til at gribe nye udfordringer på et område under konstant forandring.
  • kan arbejde selvstændigt som en del af et team, og du kan sige til, når du har brug for sparring.
  • stræber efter at yde dit bedste og er stolt af dit job og at dine kolleger også lykkes.
  • har gode kommunikative evner både mundtlig og skriftlig og du har en anerkendende og rummelig tilgang til mennesker generelt.

Vi tilbyder dig


  • et job hvor du kan bruge de frie rammer, i arbejdet med at rykke mennesker i en forandring.
  • en arbejdsplads, hvor vi spiller hinanden gode for sammen at lykkes med kerneopgaven - at få borgerne i job eller uddannelse.
  • en arbejdsplads, hvor vi giver hinanden anerkendelse - som er med til at fremme arbejdsglæde og faglig stolthed.
  • en åben og ærlig dialog- og feedbackkultur, hvor der er plads til faglig dialog og, hvor vi sammen skaber de bedste betingelser for læring og vidensdeling.


Jobcenter Vejle tillægger det stor værdi, at vores arbejdsplads er et rart sted at gå på arbejde, derfor er ovenstående personalepolitiske værdier for Vejle Kommune retningen for et bæredygtigt arbejdsfællesskab hos os.

Ansættelsesvilkår


Der er tale om en fast stilling på fuld tid med ansættelse 1. juli 2021 eller snarest mulig.
Løn i henhold til Ny Løn og gældende overenskomst.


Om os


Jobcenter Vejle har ca. 350 medarbejdere fordelt på seks forskellige fysiske adresser. Vi arbejder dagligt med at servicere virksomheder med den arbejdskraft, de efterspørger, samt at hjælpe borgerne til at stå bedst muligt i forhold til de jobmuligheder, der er.

Flere oplysninger


Flere oplysninger om stillingen indhentes ved at kontakte afsnitsleder Simon Salomonsen på mobilnr.: 24 78 69 81.

Du kan desuden læse mere om os på www.vejle.dk

Ansøgningsfrist


Vi skal have din ansøgning senest den 17. juni 2021. Vi forventer, at samtalerne finder sted den 22. juni 2021.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Vejle
  • Torsdag den 17. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Vejle over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2