Alsidig udvikler af software og interfaces til fremtidens grønne energiløsninger til industrien

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Åbyhøj

  • Er du en skarp udvikler, der har godt styr på dine backend teknologier og er i stand til at arbejde selvstændigt?
  • Har du grundlæggende forståelse for seriel kommunikation?
  • Tiltrækkes du af en hverdag med mange spændende udfordringer?
  • Kan du lynhurtigt tilegne dig tekniske færdigheder og viden?

Så har du chancen lige nu for at blive en del af et ungt, velkonsolideret team i en succesfuld og hastigt voksende virksomhed.

Virksomheden WS Technicals A/S er en mindre virksomhed beliggende i Aarhus. Virksomheden arbejder i hjertet af den grønne omstilling med udvikling, fremstilling og leverance af Lithium batterisystemer til kunder i industrien. Med en topmoderne produktion i udlandet samt salg, udvikling, lager og produktsupport i Danmark leveres til kunder indenfor bl.a. robot og automation samt transport og logistik. Målsætningen at være den mest kompetente udviklingspartner og den foretrukne leverandør af batterisystemer i Europa.

Samfundet er ved at blive elektrificeret i disse år, og markedet for batterier og batteriteknologi vokser kraftigt. Elektrificering af energi-, industri- og transportsektoren kan medvirke til at reducere CO2-udslippet markant, og det er en vigtig brik i den grønne omstilling. WS Technicals oplever stor vækst i dette marked, og derfor søges nu en alsidig og talentfuld softwareudvikler.

En afvekslende hverdag Du bliver en del af et lille, kompetent udviklingsteam, som har ansvaret for nyudvikling og videreudvikling af software til en hel ny generation af batterier. Du får en alsidig hverdag med afvekslende, spændende opgaver indenfor bla. diagnosticering, kvalitetssikring, ordrestyring, overvågning, fejlsøgning, dataindsamling og digitalisering. Du får reference til virksomhedens teknisk ansvarlige.

Du vil være med i projekterne fra udvikling til produktion og få stor indflydelse på hele udviklingsprocessen. Du arbejder selvstændigt, men samtidig vil du få solid oplæring og sparring fra dygtige og erfarne kolleger i teknologi, processer og arbejdsgange.

Du kommer til at arbejde i et udviklingsteam, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor du vil få ansvar for egne opgaver med stor indflydelse på, hvordan disse løses.

Virksomhedens løsninger er bygget på en Linux platform, og C# og Python er det primære kodesprog. Derudover anvender virksomheden bla. MS SQL, JSON, Rails og CanBus.

Nytænkning og innovation Du kan komme med flere års erfaring med softwareudvikling – gerne fra industrien. Alternativt er du fx en knusende dygtig nyuddannet datamatiker, softwareingeniør eller elektronikingeniør med dokumenteret erfaring fra relevant praktik, men din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende.

Vigtigst er, at du har god erfaring med C# og Python samt gerne erfaring med SQL, JSON, Rails eller andet web-framework. Har du indsigt i seriel kommunikation/el/strømtest/komponenter, er det et stort plus. Du begår dig flydende på både engelsk og dansk i skrift og tale.

Du er effektiv og kan lynhurtigt gennemskue problemstillinger og fremkomme med løsningsforslag, som du efterfølgende udvikler på egen hånd eller som en del af teamet. Du er teknisk kompetent og skarp til at adaptere nye teknologier og færdigheder. Det falder det dig naturligt at opsøge informationer, og du er god til bevare overblikket og skabe struktur og systemer.

Du er udviklingsorienteret og har lyst til at være hands-on og påtage dig mange forskellige udviklingsopgaver i en mindre men velkonsolideret, dynamisk og udviklingsorienteret virksomhed

En nøgleposition i en ung, international vækstvirksomhed Du bliver en del af et ungt og uformelt team, som i den grad trives med at løse små og store tekniske udfordringer. Du får en central nøgleposition i de mangeartede projekter med udvikling af batteriløsninger til kunder i tæt dagligt samspil med dine kolleger og med leverandører i Kina.

Du bliver en del af et teknisk kompetent og dynamisk team, som udover stor faglig stolthed sætter stor pris på kollegialt sammenhold og godt humør i hverdagen – et team, som samarbejder om at lykkes med at levere de bedste løsninger til kunderne.

Du vil opleve stor grad af sparring i hverdagen, der er humor og højt til loftet og frihed til at udtænke de bedste løsninger, som kort efter udvikles og sættes i produktion. Du vil i stillingen få gode muligheder for at blive udfordret fagligt og personligt samt karrieremæssig udvikling i takt med at virksomheden vækster kraftigt.

Interesseret Finder du jobbet interessant, kan du søge det via ”Søg jobbet her” på denne side. Ansøgninger behandles løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Recruiter Christina Smedegaard på telefon +45 42801050.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Åbyhøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Åbyhøj
  • Onsdag den 16. februar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Åbyhøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Åbyhøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Åbyhøj over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1