Rekrutteringsfirma

Webudvikler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Motiveres du af den nyeste teknologi, kompetente udviklingsorienterede kolleger, et markedsledende produkt, innovation og involvering? Er du dygtig, og evner du at omsætte din tekniske kompetence til de bedste funktionaliteter og brugeroplevelser? Så er du muligvis den webudvikler, vi søger.

For vores kunde Mindworking A/S, søger vi en erfaren og dygtig webudvikler. Mindworking har gennem de seneste år gennemgået en markant udvikling og IT platformen har udviklet sig i takt med driften. Det er derfor essentielt, du i stillingen brænder for løbende at holde dig opdateret med de nyeste web-teknologier.

Mindworking A/S leverer softwareløsninger til ejendomsmæglerbranchen. De udvikler unikke værktøjer indenfor salgs- og markedsføringssystemer baseret på unik indsigt i branchen. De er markedsleder i Danmark og vokser desuden i Sverige, Norge, Finland og England. De betragter deres kunders succes og udfordringer, som deres egne. Enabling you er deres mantra - at gøre deres kunder i stand til at optimere egen forretning med deres værktøjer - er deres succeskriterie. De bor centralt i Aarhus i et inspirerende miljø - og er pt. 55 dedikerede medarbejdere, som hver dag fokuserer på relevant og brugervenlig innovation.

Læs mere om Mindworking A/S på www.mindworking.eu

Jobbeskrivelse:

Med reference til virksomhedens Chief Web Officer bliver du en del af et dygtigt udviklingsteam på 8, som alle brænder for at levere et produkt, der kan sikre Mindworking´s fortsatte position og succes på markedet.

Din opgave bliver udvikling af nye samt vedligehold og optimering af nuværende websider. Udviklingen sker i tæt samarbejde med kunderne, hvorfor du skal evne at omsætte deres ønsker til optimale funktionaliteter – alt sammen med øje for det samlede visuelle udtryk.

Da virksomhedens eksisterende platform er under udvikling, bliver en vigtig opgave også udvikling af prototyper samt løbende optimeringer og tilpasninger – hele tiden med kvalitet og innovation for øje.

Du skaber værdi ved kontinuerligt at holde dig velinformeret om den nyeste udvikling og teknologi, og gennem sparring og vidensdeling sikres virksomhedens fortsatte gode holdånd. Du vil primært arbejde med frontend udvikling, men vil have mulighed for at arbejde med flere aspekter af programmering, hvorfor en forståelse for backend er en klar fordel.

Din baggrund:

Kulturen ved Mindworking A/S er præget af entreprenørånd, om end rammerne for udvikling og fremdrift er strukturerede. Der hersker en udpræget vilje til succes på tværs af organisationen, hvilket afspejles i godt humør og samarbejde på tværs af funktioner.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke det vigtigste, men vi forventer, at du har erfaring med frontend webudvikling i et dynamisk og innovativt miljø, hvor forretningsforståelse og holdånd præger både de kortsigtede og langsigtede beslutninger.

Dine personlige kompetencer i kombination med dine faglige kvalifikationer er derfor altafgørende for succes i jobbet.

Vi forventer følgende:
  • Du har minimum 2-3 års erfaring med og kan programmere selvstændigt i JavaScripts
  • Du har erfaring med udvikling af responsive webdesigns i HTML og CSS
  • Du har erfaring med Sass, Less eller SCSS
  • Du har gerne erfaring med responsive design, semantisk markup og CSS-animationer
  • Du har kendskab til Git
  • Kendskab til PHP og MySQL er en fordel, men ikke et krav
  • Du arbejder struktureret og projektorienteret, og forstår vigtigheden i at overholde deadlines
  • Du er positiv og løsningsorienteret
  • Du trives i en flad organisation, hvor resultater tæller mere end titler
  • Du taler og skriver Dansk

Mindworking A/S tilbyder:

Du bliver en del af en innovativ og markedsledende virksomhed i vækst, hvor du bliver en del af et stærkt team med ambitiøse mål.

Du tilbydes et job, som du på alle måder kan præge selv – kontinuerlig faglig og personlig udvikling og en lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.

TornbjergSchou arbejder på at besætte jobbet hurtigst muligt, hvorfor der ingen ansøgningsfrist er. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Helene Tornbjerg eller
Frank Richard Schou på telefon +45 40 60 71 00.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Århus C

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Risskov

    Vi søger en erfaren udvikler til vores kunde, BNR, der ligger i Risskov nord for Aarhus. BNR har igennem 30 år været med helt fremme i fronten af den teknologiske udvikling og serviceret den skandi..
    • Softwareudvikler
    • Risskov
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Viby J

    Brænder for at skrive software i høj kvalitet, sikre god arkitektur og holde kodebasen i god stand? Får du energi af at bygge software der gør en reel forskel? Så er du måske den softwareudvikler, .
    • Softwareudvikler
    • Viby J
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Århus

    About the job If you are experienced with back-end software development and you love working with mission-critical solutions you might be the new colleague we are looking for: In [xxxxx] we..
    • Softwareudvikler
    • Århus
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Hasselager

    Do you want to play a key role in delivering software solutions for advanced production machines? Do you want to be part of a talented team in a company at the forefront of production software solu..
    • Softwareudvikler
    • Hasselager
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
29. juli 2024 11
28. juli 2024 11
27. juli 2024 9
26. juli 2024 9
25. juli 2024 9
24. juli 2024 9
23. juli 2024 9
22. juli 2024 9
21. juli 2024 9
20. juli 2024 9
19. juli 2024 9
18. juli 2024 9
17. juli 2024 9
16. juli 2024 9
15. juli 2024 8
14. juli 2024 8
13. juli 2024 8
12. juli 2024 7
11. juli 2024 8
10. juli 2024 9
9. juli 2024 9
8. juli 2024 9
7. juli 2024 9
6. juli 2024 10
5. juli 2024 11
4. juli 2024 10
3. juli 2024 11
2. juli 2024 10
1. juli 2024 9
30. juni 2024 9
29. juni 2024 9