Fullstack-udvikler til videreudvikling af banebrydende telemedicinsk softwareløsning, O...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Brænder du for at udvikle solid software, der ultimativt redder og forbedrer liv samt aflaster sundhedspersonale på verdensplan? Ser du dig selv i et mindre, entreprenant udviklermiljø, hvor medbestemmelse og sparring på tech-stakken er centralt for dit arbejde? Så er her en mulighed, der byder på teknisk problemløsning og videreudvikling af et produkt, der spiller en vigtig rolle i hverdagen for patienter og personale på internationalt plan.

OpenTeleHealth – innovativ, ambitiøs og internationalt mindset
I OpenTeleHealth er vi et mindre hold af dedikerede medarbejdere med størstedelen af teamet siddende i kreative rammer på Aarhus Havn samt i København. Siden 2015 har vi udviklet vores kerneprodukt, en telemedicinsk applikation til opsamling og deling af sundhedsdata mellem patient/borger og kliniker i realtid, der særligt for kronisk syge og immobile patientgrupper letter hverdagen betydeligt. Se gerne mere i videoen på siden.

Fordi vi har fokus på vedligeholdelsesbar og velskrevet kode, kan løsningen tilpasses adskillige sundhedsfaglige discipliner og gør en positiv menneskelig såvel som økonomisk forskel i både offentlige og private virksomheder.
Vi har etableret samarbejder og vundet nationale udbud i primært Danmark, Norge og England, men også i Østrig, Finland, Sverige, Slovenien m.fl. har løsningen vundet indpas. Vi brænder for at få produktet endnu længere ud over rampen, og har høje forventninger til de kommende år.

Denne nyoprettede stilling er et resultat af den udvikling, og dine kompetencer som fullstack-udvikler, viden om front-end, webteknologi og funktionalitet vil blive højt værdsat. Du vil opleve dit bidrag gøre en markant forskel for videreudviklingen og brugervenligheden af OpenTeleHealth-produktet.

Arbejdsopgaver – full-stack udvikling til web- og hybrid mobilapplikationer
Som vores nye full-stack-udvikler vil du få medejerskab over OpenTeleHealth-produktet, og vil være med til at designe og implementere ny funktionalitet til kerneproduktet med resten af teamet. Hvis du vil, får du mulighed for at styre front-end’en i retning mod en opdateret teknologistak. Vi er et sparrende team, og der vil være stor åbenhed for dine forslag til teknologivalg på vores løsning.

OpenTeleHealth-produktet er bygget i en microservices arkitektur, og til en start vil du bl.a. tage del i optimeringen af klinkernes webportal med henblik på velfungerende, intuitivt design.
Derudover vil du stifte bekendtskab med:
  • Teknologier som Groovy, Elixir og Docker i back-end’en samt AngularJS, JavaScript og Elm i front’end’en
  • Continuous delivery og cloud based deployments (Jenkins, SaltStack, AWS)
  • Løsningsdesign og udvikling af nye applikationer.
  • 3. level support af kunder.
  • Skalérbarhed, funktionalitet og performance
  • Design, nedbrydning og estimering af features til forbedring af OpenTeleHealth-produktet

Vi har fokus på løbende forbedring af den eksisterende kodebase, så vi fortsat kan øge kvalitet, modularisering og testbarhed af vores kode.

Din profil – en selvkørende holdspiller
Fagligt forestiller vi os, at du har en baggrund inden for softwarebranchen, og sandsynligvis en uddannelse som datalog, softwareingeniør eller tilsvarende. Det mest afgørende er dog, at du brænder for at udvikle software og finder det vigtigt at udvikle dine tekniske kompetencer løbende. Måske har du erfaring med produktudvikling fra det sundhedstekniske område og har kodet i en årrække som fullstack’er eller frontend’er.

Personligt er du selvkørende og har mod på at tage teten på dine projekter. Du kan lide sparring og rådgivning med både kolleger og medarbejdere ved vores kunder, og er idérig og kreativ når det kommer til at udtænke nye funktioner og forbedringer. Du er et godt match til teamet, hvis du foretrækker et ambitiøst og nede-på-jorden arbejdsmiljø.

Vi tilbyder
En stilling, hvor du bliver en vigtig spiller i teamet og vores udvikling fremadrettet – måske som tech lead på sigt. Et internationalt orienteret produkt og et teknisk skarpt og innovativt miljø med fokus på ny teknologi og de bedste løsninger. Organisatorisk flad struktur med frie rammer og fleksibilitet, så du kan tilpasse dit arbejdsliv til dit private. Nyt gear og det at være på forkant med tendenser i softwarebranchen er en del af vores DNA. Konkurrencedygtig løn og erfarne kolleger.

Ansøgning
OpenTeleHealth samarbejder med rekrutteringsvirksomheden WolterJohannsen på denne stilling. Har du spørgsmål til virksomheden, jobbet eller noget tredje er du velkommen til at kontakte Eva Haugaard Pedersen eller Nicholai Johannsen via kontaktinformationerne på siden.
Ansættelser er hurtigst muligt, men vi venter naturligvis på en rigtige kandidat til jobbet. Send os gerne CV og evt. en kort ansøgning via linket.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Århus C
  • Lørdag den 20. juli 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
20. september 2024 7
19. september 2024 7
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 7
11. september 2024 6
10. september 2024 7
9. september 2024 9
8. september 2024 9
7. september 2024 9
6. september 2024 9
5. september 2024 9
4. september 2024 9
3. september 2024 9
2. september 2024 9
1. september 2024 9
31. august 2024 9
30. august 2024 8
29. august 2024 8
28. august 2024 7
27. august 2024 9
26. august 2024 9
25. august 2024 8
24. august 2024 8
23. august 2024 8
22. august 2024 8
21. august 2024 8