Backend Udvikler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Om jobbet og teamet


Som backend udvikler ved Trifork, vil du blive en del af et agilt og meget talentfuldt udviklingsteam, hvor det faglige niveau er i top. Du vil blive kastet ud i mange forskellige projekter, med forskellige kunder. Med andre ord, du vil komme til at arbejde med mange spændende projekter, i stedet for at arbejde med det samme projekt, år efter år. Det er derfor vigtigt at du er omstillingsparat, og elsker at få nye udfordringer. Du vil primært kommer til at arbejde med .NET og Azure men i mange former og afskygninger og du vil kunne påvirke løsningerne med din faglighed.

Vi ansætter ikke efter en præcis stilling eller opgave, men efter de rigtige mennesker. Til gengæld kan vi tilbyde en fantastisk arbejdsplads, med plads til udvikling i en uformel og faglig stærk arbejdskultur.

I Aarhus N brænder vi for løsninger ind for for Smart Building og Smart Enterprise og du vil typisk kommer til at arbejde på projekter hvor du er ansvarlig for opsamling, processering og udstilling af data til sådanne systemer. Du vil komme til at arbejde i selvkørende teams med både backend og frontend udviklere.

Vores kunder spænder fra veletablerede firmaer hvor vi hjælper med at udvikle deres produkter, til små startups hvor vi agerer både teknisk og produktudviklingspartner.

Om dig


Du brænder for teknologi og er nysgerrig efter ny viden. Det er vigtigt, at du går op i dit håndværk, og at du har principper omkring din softwareudvikling. Du er en teamplayer som værdsætter integritet og ærlighed. Du er ikke altid fristet af "den hurtige løsning", men forstår at tænke både arkitektur og design ind i et løsningsforslag.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være datalog, ingeniør eller lignende. Det forventes, at du aktivt udvikler din viden og løbende flytter dit faglige niveau. Du skal være god til at drive dig selv og være opsøgende.

Du vil indgå i et team med erfarne udviklere, hvor vi arbejder med nogle af de mest spændende projekter indenfor f.eks. Cloud (primært Azure), IoT Enheder, Connectivity, Webstack, Mobile apps, Microservices, Docker, Serverless, Machine Learning og meget andet.

Hvad vi tilbyder:


Vores daglige arbejde er karakteriseret af en åben og ærlig atmosfære, og vi sætter fokus på at skabe et fagligt udfordrende men også sjovt arbejdsmiljø. Fx har vi løbende tech-demos, hvor vi ser på ny teknologi, sociale arrangementer om aftenen hvor vi hygger og spiser noget god mad og en 3D printer, hvor vi printer nye sjove og mærkværdige ting.

Vi arbejder i agile multifunktionelle teams med et fokus på pair-programming og tæt samarbejde med vores kunder. Professionel sparring er vigtigt for os, og derfor har du altid en kollega med på din opgave.

Efter de første få måneder du er startet ved Trifork, vil du blive inviteret på vores "Family Training" med vores grundlægger og CEO sammen med andre nye kollegaer fra Trifork kontorer rundt om i verden. Family Training foregår som regel i vores eget Casa Maria på Mallorca.

Ingen konsulenter, men en betroet teknologisk partner


I Trifork har vi ikke en klassisk konsulentmodel, hvor vi ansætter dig og sender dig alene til kundens adresse. Vi positionerer os selv med vores kunder som en betroet teknologisk partner, og har en arbejdsmodel der fokuserer på at holde vores udviklere sammen som et team, der primært arbejder fra vores egne kontorer.

Ikke mere end 42 mennesker på kontoret


Hvorfor, spørger du så? Vi ønsker at sikre at et kontor ikke bliver for stort, så du altid ved hvem du sidder ved siden af. Ved ikke at have for store kontorer, sikrer vi at have en uformel og afslappende kultur, hvor alle kender hinanden. Trifork føles som at arbejde i en lille virksomhed men samtidig ved du at du kan trække på folk fra andre kontore. Det skaber et stærkt og samarbejdsvenligt miljø, hvor teams der arbejder på forskellige projekter, altid deler viden med hinanden.

Derudover tilbyder vi:


  • Trifork Hackerdays - to gange om året tager vi væk fra vores kontor, for at dykke ned i helt nye og spændende teknologier (se videoen nedenfor)
  • GOTO Konference - hvert år tager vi på GOTO konference og lærer om super trends og state of the art teknologier
  • Uformelt arbejdsmiljø og højt humør
  • Scrum Certificering
  • Mulighed for at bruge de nyeste teknologier i dine projekter
  • Årlig strategitur med fokus på team building og virksomhedskultur. De senere år tæller Mallorca, Montgenevre, Zell am See, Harzen, Zurich
  • Lækker frokostordning i vores kantine
  • Friskværnet italiensk kaffe fra vores fine kaffemaskine
  • Macbook Pro eller high-end Dell, og telefon efter eget valg
  • For mere information, kontakt venligst Claus Nyhus Christensen: [email protected]

Vi håber på at jobbet og Trifork lyder spændende, og vi ser frem til at modtage din ansøgning. For at behandle din ansøgning så hurtigt som muligt, vil vi opfordre dig til at du i din ansøgning adresserer de forventninger vi har til dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Århus N

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
4. oktober 2024 9
3. oktober 2024 9
2. oktober 2024 10
1. oktober 2024 10
30. september 2024 8
29. september 2024 10
28. september 2024 10
27. september 2024 13
26. september 2024 13
25. september 2024 14
24. september 2024 14
23. september 2024 14
22. september 2024 14
21. september 2024 14
20. september 2024 13
19. september 2024 13
18. september 2024 12
17. september 2024 9
16. september 2024 8
15. september 2024 8
14. september 2024 8
13. september 2024 9
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 8
8. september 2024 10
7. september 2024 10
6. september 2024 10
5. september 2024 11
4. september 2024 11