Backend udvikler med C# erfaring - Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus V

En ting er helt sikkert - bag ethvert godt website, gemmer der sig en nørd. Eller i hvert fald en knivskarp backend udvikler.

Er du skrap til at kode, og brænder du for at udvikle websites, der spiller 100 %? Søgemediers webafdeling drøner derudaf og leder lige nu efter endnu flere kompetente folk til teamet.

Som backend udvikler vil din fornemste opgave være at kode på højt niveau. Du vil komme til at sidde med større kunder og specialløsninger inden for webdesign. Målet vil altid være at skabe størst mulig værdi for kunderne online samt at have brugervenlighed for øje.

Derudover vil du blive ansvarlig for diverse interne opgaver. Det kunne fx være udvikling af et nyt system til SEO-afdelingen, når behovet opstår. Hos Søgemedier ønsker vi at holde os opdaterede og forblive konkurrencedygtige - derfor er der også plads til optimering og videreudvikling af interne værktøjer.

Da vi snakker kodning i den tungere ende af skalaen, skal vores nye kollega som minimum have styr på følgende områder:

  • .NET og C#
  • MVC
  • Kendkab til Umbraco
  • Kendskab til HTML, CSS, JavaScript
  • Erfaring med Windows server 2012, LINQ og ORM er et plus, men ikke et must
  • Kan tale og skrive dansk

På det mere personlige plan forventer vi, at du er i stand til at bygge videre på kundernes og konsulenternes idéer. Du skal kunne sætte dig ind i de konkrete løsninger og have forståelse for, hvordan vi bedst når i mål med opgaverne. Telefonsamtaler med kunder er ikke noget, der skræmmer dig. Tværtimod. Du griber knoglen og ringer op, når det er nødvendigt.

Hvis du kan se dig, som vores ny backend udvikler, så tøv ikke med at få sendt en ansøgning til os via formularen.

Vi afholder løbende samtaler, indtil den rette kandidat er fundet.

Hvem er vi? Søgemedier, der i dag huser 400 ansatte i Skandinavien, er en dynamisk virksomhed, hvor vi konstant stræber efter at opnå stærke resultater i et konkurrencepræget marked. Der arbejdes seriøst og koncentreret, samtidig med at der altid er plads til, at vi har det sjovt sammen. Fredagsbarer, temafester og firmature er derfor en vigtig del af Søgemediers DNA

Er du stadig ikke overbevist om, at vi kunne være dine nye kollegaer, så bliv klogere på Søgemedierfamilien.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus V.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Århus V
  • Mandag den 13. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Århus V

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Århus V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Århus V over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
20. august 2024 1