Senior BI Technical Solution Architect

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus

Så er du vores nye Senior Data Rockstar – Så bare scroll videre!

Vi, Columbus, er et digitalt transformation konsulenthus. Men vi er også meget mere end dét. Data & Analytics er et udvalgt strategisk område i Columbus og vi er på en vild rejse med vores store passion om at gøre verden mere datadreven - #DataForABetterTomorrow, som vi siger i Data & Analytics.

Vi hjælper vores kunder med at være et skridt foran, når vi tager dem med i Microsoft dataraketten og ud på en livslang og ambitiøs datadreven rejse. En rejse, der ikke kun handler om data, men i særdeleshed også om de værdiskabende forretningsbehov og menneskene ude hos vores kunder, som skal og bør blive bedre i stand til at træffe vigtige beslutninger baseret på data.

Vi leder efter vores nye kollega og Senior BI Solution Architect, der med sin brede erfaring kan drive og levere innovative, velfungerende og værdiskabende Data & Analytics løsninger sammen med os.

Din rolle hos os

Som vores nye Senior Data Rockstar får du ansvar for presales og at rådgive, designe, analysere og implementere Data & Analytics løsninger til såvel mellemstore som store kunder, lokalt og globalt.

Du får leveranceansvar for udvalgte forretningsprojekter, hvor du primært arbejder med arkitektur og backend, men også besidder forståelse for frontend relaterede opgaver. Sammen sikrer vi din udvikling af dine kompetencer og ønsker for din videre karriere.

Data modellering, Data Management, Data Quality, Data Migration samt IoT & Analytics, Data Lake, Big Data, Data Science, Machine Learning og Artificial Intelligence er bare nogle af de termer du vil beskæftige dig med i hverdagen.

Hvis du allerede var en del af vores Data Rockstar team i rollen som Senior BI Technical Solution Architect…

Så ville du i løbet af denne uge bl.a. have haft ansvar for:

  • Design af Data Warehouse med ansvaret for estimering, review, test, performance, cloud og SaaS ydelser.

  • Presales og været ude hos kunderne for review af vores content og framework
  • At rådgive og udfordre dine kunder både kommercielt og teknisk for at sikre den optimale arkitektur, som understøtter kunder på deres vækst rejse.
  • Erfaring med eller forståelse for Frontend relaterede opgaver som Power BI, Dashboard, Storytelling m.m. Ellers sørgede du for at en af dine kolleger fik nys om opgaverne.
  • Overdragelse af opgaver til udvikling hos vores danske kolleger og Global Delivery Center (GDC) i Indien, hvor du sikrede at dine kolleger kom med i vores projektteam omkring kunden og sikrede at de fik besked om, hvad de skal løse, hvordan og til hvornår.
  • Dit Data & Analytics Community – et fælles forum på tværs af lande, hvor I på møder deler nye løsninger eller måder at arbejde på, som sikrer at BI løsninger med stor værdi bliver anvendt internationalt.
  • At drive projekterne i mål

Mød Jesper, BI Technical Solution Architect i Data & Analytics

Jesper er BI Solution Architect i Columbus og fortæller:

’Det er min opgave at udfærdige de dokumenter til kunden, som beskriver de løsninger vi er kommet frem til i fællesskab. Her bruger vi et værktøj til visuel gennemgang af arbejdsgange m.v. og samtidig har vi færdige templates til de enkelte projekt faser. Selve behovs afdækningen er typisk en workshop, hvor vi sidder sammen med nøglepersoner hos kunden. Efter workshoppen sparer vi internt og bruger lidt tid på at sidde og skrive selve dokumenterne. Hvis det bliver mere hardcore udvikling, sender jeg opgaven videre til en kollega.’

Han har en afvekslende hverdag i tæt dialog med kunder:

’Jobbet som arkitekt i Columbus er meget afvekslende og med stor grad af frihed. Jeg er typisk inde over 3-5 kunder af gangen, hvor jeg har leveringsansvar på 2 og bidrager med f.eks. behovsafdækning, estimater eller rådgivning på yderligere 2. I denne uge har jeg haft gennemgang af en færdig løsning med én kunde, gennemgang af krav til rapporter på en anden kunde og overdragelse af design til en tredje kunde. Derudover har jeg haft en enkelt mindre support sag på en fjedre kunde.’

Du er selv med til at definere din rolle som Arkitekt:

'Man har selv stor indflydelse på, om man vil have ”fingrene i metallet” og deltage i udvikling af løsningerne, eller man er mere interesseret i den forretningsmæssige side og foretrækker at overlade alt udvikling til vores udviklere. I alle tilfælde er det en fordel med et godt overblik, og at være god til at kommunikere med kunder på alle niveauer i en organisation.’

Vi har mange jern i ilden, men dét betyder ikke, at du er på raketfarten hele tiden, da vi er super gode til at arbejde sammen med vores kunder via Microsoft Teams og lægger vægt på kundernes økonomi samt miljøet og ikke mindst, tiden med vores familier højt. Hos os ér der plads til dig med din familie, så dit arbejde og privatliv kan hænge sammen. Så trives vi nemlig alle bedst.- det er en del af vores værdier, som en ”Columbian”. Jesper uddyber:

’Jeg har et fint hjemmekontor, og med en datter på 4 der skal afleveres og hentes hver dag, passer det mig ofte fint at sidde og arbejde hjemmefra. I denne uge har jeg således siddet hjemme 2 dage. Mandag var jeg på kontoret, hvor jeg havde mit 1-1 møde og torsdag var jeg on site hos vores kunde i Aarhus C. Som regel mødes vi alle på kontoret om fredagen, hvor vi prioriterer at spise morgenmad sammen og evt. også frokost.’

Vil du møde flere fra vores team? - Så kan du møde nogle af vores kolleger lige her.

Vil du med på holdet?

Hvis du også brænder for både lokale og globale projekter og kunder, skønne kolleger til fed sparring om hele Microsofts Digitale Platform er vi mere end 2.000 globale kolleger med Brain, Heart & Guts, der bare venter på dig.

Hos os behøver du ikke sende motiverede ansøgninger og besvare lange spørgeskemaer. Den tid er forbi. Ansøg ved at uploade dit CV eller via din LinkedIn.

Har du spørgsmål til stillingen? Så ræk endelig ud til vores Rekrutteringsansvarlige, Sussie Bjerg Andersen via vores chat funktion her på siden.

Ansøg med CV/LinkedIn


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus

Jobbet er oprettet på vores service den 3.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Århus

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Århus

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Århus over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere i Århus.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Århus over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
18. september 2024 88
17. september 2024 88
16. september 2024 85
15. september 2024 89
14. september 2024 90
13. september 2024 91
12. september 2024 89
11. september 2024 90
10. september 2024 91
9. september 2024 92
8. september 2024 94
7. september 2024 91
6. september 2024 94
5. september 2024 93
4. september 2024 94
3. september 2024 94
2. september 2024 96
1. september 2024 94
31. august 2024 95
30. august 2024 96
29. august 2024 96
28. august 2024 91
27. august 2024 94
26. august 2024 99
25. august 2024 97
24. august 2024 96
23. august 2024 100
22. august 2024 96
21. august 2024 94
20. august 2024 93
19. august 2024 95

Værd at vide når du søger job som softwareudvikler i Århus

Drømmer du om at lande drømmejobbet i Danmarks næststørste by? Så er du kommet til det rette sted! Jobmarkedet i Århus bugner af spændende muligheder, lige fra innovative startups til traditionsrige virksomheder. Men at navigere i et ukendt jobmarked kan virke uoverskueligt. Bare rolig, vi er her for at hjælpe!

Aarhus summer af dynamik og diversitet, hvilket også afspejles i byens erhvervsliv. Mens servicesektoren generelt dominerer i Danmark, finder du i Århus flere prominente aktører inden for en række spændende brancher. Så hvor skal du kigge, hvis du drømmer om et spændende job i Danmarks næststørste by?

At komme rundt i Århus er både bekvemt og effektivt takket være et veludviklet netværk af offentlige transportmidler og cykelinfrastruktur. Uanset din destination og rejseplan, har du flere attraktive muligheder til rådighed:

Drømmer du om et spændende job i Smilets By? Fantastisk! Men før du pakker flyttekasserne, giver vi dig et overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du flytter til Århus for et job.

Bydele i Århus 

Aarhus består af et væld af unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Når du søger job i Smilets By, kan det derfor være fordelagtigt at undersøge de forskellige områder for at finde en god pasform mellem dine boligønsker, karrieremål og livsstil.

Indre By: Pulsende centrum med internationalt miljø. Perfekt til den ambitiøse, der drømmer om karriere inden for handel, finans, kultur og service. Du finder store virksomheder, startups og et bredt udvalg af butikker og restauranter. Boligpriserne er dog højere sammenlignet med andre områder.

Latinerkvarteret: Historisk hjørne med hyggelige gader og smukke bygninger. Populært blandt unge professionelle og kreative sjæle. Her finder du mindre virksomheder, designstudier og kunstneriske initiativer. Boligudbuddet er begrænset, men stemningen er unik.

Frederiksbjerg: Trendy område med et mix af moderne og historisk arkitektur. Tiltrækker familier og professionelle med ambitioner inden for kreative industrier, IT og medier. Gode transportforbindelser, men boligpriserne kan være høje.

Marselisborg: Roligt villakvarter med grønne områder og havudsigt. Ideelt for familier og personer, der prioriterer ro og natur. Mulighederne for beskæftigelse er primært inden for offentlige institutioner og små virksomheder. Boligpriserne er generelt højere.

Trøjborg: Dynamisk kvarter med studerende og kreative miljøer. Populært blandt unge og iværksættere. Boligudbuddet består primært af lejeboliger. God adgang til Aarhus Universitet og flere IT-virksomheder.

Lisbjerg: Industriområde i transformation med fokus på bæredygtighed og innovation. Attraktivt for personer med grønne ambitioner og teknisk baggrund. Flere innovative virksomheder har base her, og boligudbuddet er stigende.

Viby og Brabrand: Forstadskommuner med gode familievenlige boliger og et bredt udvalg af erhvervsområder. Her finder du store virksomheder inden for energi, logistik og teknologi. Boligpriserne er lavere end i centrum, men transporttiden kan være længere.

Mere information om Århus 

Hvis du er på udkig efter et job i Århus, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Århus, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Århus i denne guide: Din guide til jobjagt i Smilets By: Sådan lander du drømmejobbet i Århus.