Rekrutteringsfirma

DevOps Engineer med interesse for microservices | KvalitetsIT ApS, Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus

Er du en skarp Devops Engineer med ambitioner om at udvide din viden gennem nye tekniske udfordringer? Vil du bidrage til at skabe en sikker, stabil og skalerbar IT-drift blandt landets store offentlige og private organisationer? Her kommer du ikke til at røre ved brugergrænseflader, men til gengæld kommer du til at arbejde i grænselandet mellem udvikling og drift med teknologier inden for automatisering, infrastruktur og Cloud Native. Søger du en arbejdsplads, hvor tid til privatlivet prioriteres lige så højt som softwarekvalitet, er dette stedet for dig.

Innovativt udviklingshus i hjertet af Aarhus

KvalitetsIT er et mindre softwarehus i Aarhus. Vi udvikler en samlet devops platform til en række af landets kommuner, regioner og større organisationer. Vi er i dag et team på 13 erfarne udviklere og DevOps engineers, der samarbejder tæt om at skabe stabil og driftssikker softwareinfrastruktur.

Vores løsninger bidrager blandt andet til, at borgere kan dele sundhedsdata og etablere videomøder på tværs af organisationer - sikkert og stabilt. Vi opbygger platforme til microservices-arkitekturer med fokus på sikkerhed, standardisering, datadeling og på automatisering, tests, integrationer og deployment.

Det er vigtigt for os at være opdaterede på teknologi og nye tendenser i branchen, og har senest deltaget på konferencer som KubeCon og FHIR DevDays.

I øjeblikket efterspørges vores software både nationalt og internationalt, og vi har fortsat nye projekter i pipeline. Derfor søger vi dig til denne nyoprettede stilling, som har mod på at udfordre dig selv i en teknisk krævende rolle i samarbejde med dygtige kolleger.

DevOps i uformelt arbejdsmiljø

I denne stilling er du med lige fra den spæde start med drøftelse af behov, specifikationer og dialog med samarbejdspartnerne til den endelige implementering. Du vil få indflydelse på teknologivalg og et nært kollegialt samarbejde, hvor der sparres om den bedst mulige løsning. Vi arbejder agilt, og DevOps-principperne er en del af vores DNA. Vores projekter spænder fra korte udviklingsforløb og teknologiafklaringer til flerårige aftaler med løbende leverancer i fastlagte rammer. I alle vores projekter vil du opleve at gøre brug af dine tekniske færdigheder i praksis og skabe bæredygtige løsninger i dialog med kundens tekniske team.

Grundet kundernes varierende løsninger, vil du arbejde med en række forskellige teknologier og standarder f.eks.:

  • Linux

  • Docker og Kubernetes

  • Monitorerings teknologier: Grafana, prometheus

  • Logning: Grafana Loki og Elastic Search

  • Scripts og automatisering: continuous integration og deployment, Ansible, Terraform m.v.


Vi arbejder inhouse på vores projekter, men har du lyst til at tage del i kundedialog og formidling af vores løsning til kundens IT-stab, er der rig mulighed for det.

Din profil – solide tekniske kompetencer og nysgerrighed

Du har en teknisk baggrund fra lignende stilling, som udvikler eller fra en driftsorganisation. Det vigtigste er interessen for DevOps og at du motiveres af at arbejde med nye teknologier. Måske er du nyuddannet med nogle års erfaring fra studiejob/fritidsprojekter, eller du er erfaren og trænger til nye udfordringer i en ambitiøs virksomhed.

Din baggrund er sandsynligvis datalog, softwareingeniør, datamatiker eller anden teknisk uddannelse. Men det er først og fremmest dine kompetencer og interesse for software, leverance og drift samt din evne til at samarbejde og dit drive, der er vigtige.

Som person værdsætter du et uformelt, men seriøst og stabilt arbejdsmiljø. Du er nysgerrig på ny tech og på løbende at udvikle dig selv. Måske motiveres du af kundekommunikation, måske foretrækker du fokus på teknik - eller en kombination.

Det er centralt, at du trives i et mindre team, og kan lide sparring og samarbejde såvel som fordybelse og et fokus på at nå i mål.

KvalitetsIT tilbyder

En central rolle i en mindre virksomhed, hvor dine kompetencer værdsættes og dine resultater er tydelige. Balance i arbejds- og privatliv er en høj prioritet, og du forventes ikke at arbejde mere end 37 timer ugentligt. Vi bor i store lokaler i Aarhus C.

Løn fastsættes efter dine kvalifikationer og baggrund på et konkurrencedygtigt plan.

Søg jobbet

KvalitetsIT samarbejder med rekrutteringsvirksomheden WolterJohannsen på denne rekruttering. Har du spørgsmål til stillingen, eller er du tvivl om, hvorvidt du er det rigtige match, er du velkommen til at kontakte Nicholai Johannsen via kontaktinformationerne på siden.

Vi glæder os til at modtage en kort ansøgning, cv og relevante eksamensbeviser.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus

Jobbet er oprettet på vores service den 18.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Århus

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Århus

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Århus over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere i Århus.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Århus over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
15. september 2024 89
14. september 2024 90
13. september 2024 91
12. september 2024 89
11. september 2024 90
10. september 2024 91
9. september 2024 92
8. september 2024 94
7. september 2024 91
6. september 2024 94
5. september 2024 93
4. september 2024 94
3. september 2024 94
2. september 2024 96
1. september 2024 94
31. august 2024 95
30. august 2024 96
29. august 2024 96
28. august 2024 91
27. august 2024 94
26. august 2024 99
25. august 2024 97
24. august 2024 96
23. august 2024 100
22. august 2024 96
21. august 2024 94
20. august 2024 93
19. august 2024 95
18. august 2024 96
17. august 2024 96
16. august 2024 96

Værd at vide når du søger job som softwareudvikler i Århus

Drømmer du om at lande drømmejobbet i Danmarks næststørste by? Så er du kommet til det rette sted! Jobmarkedet i Århus bugner af spændende muligheder, lige fra innovative startups til traditionsrige virksomheder. Men at navigere i et ukendt jobmarked kan virke uoverskueligt. Bare rolig, vi er her for at hjælpe!

Aarhus summer af dynamik og diversitet, hvilket også afspejles i byens erhvervsliv. Mens servicesektoren generelt dominerer i Danmark, finder du i Århus flere prominente aktører inden for en række spændende brancher. Så hvor skal du kigge, hvis du drømmer om et spændende job i Danmarks næststørste by?

At komme rundt i Århus er både bekvemt og effektivt takket være et veludviklet netværk af offentlige transportmidler og cykelinfrastruktur. Uanset din destination og rejseplan, har du flere attraktive muligheder til rådighed:

Drømmer du om et spændende job i Smilets By? Fantastisk! Men før du pakker flyttekasserne, giver vi dig et overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du flytter til Århus for et job.

Bydele i Århus 

Aarhus består af et væld af unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Når du søger job i Smilets By, kan det derfor være fordelagtigt at undersøge de forskellige områder for at finde en god pasform mellem dine boligønsker, karrieremål og livsstil.

Indre By: Pulsende centrum med internationalt miljø. Perfekt til den ambitiøse, der drømmer om karriere inden for handel, finans, kultur og service. Du finder store virksomheder, startups og et bredt udvalg af butikker og restauranter. Boligpriserne er dog højere sammenlignet med andre områder.

Latinerkvarteret: Historisk hjørne med hyggelige gader og smukke bygninger. Populært blandt unge professionelle og kreative sjæle. Her finder du mindre virksomheder, designstudier og kunstneriske initiativer. Boligudbuddet er begrænset, men stemningen er unik.

Frederiksbjerg: Trendy område med et mix af moderne og historisk arkitektur. Tiltrækker familier og professionelle med ambitioner inden for kreative industrier, IT og medier. Gode transportforbindelser, men boligpriserne kan være høje.

Marselisborg: Roligt villakvarter med grønne områder og havudsigt. Ideelt for familier og personer, der prioriterer ro og natur. Mulighederne for beskæftigelse er primært inden for offentlige institutioner og små virksomheder. Boligpriserne er generelt højere.

Trøjborg: Dynamisk kvarter med studerende og kreative miljøer. Populært blandt unge og iværksættere. Boligudbuddet består primært af lejeboliger. God adgang til Aarhus Universitet og flere IT-virksomheder.

Lisbjerg: Industriområde i transformation med fokus på bæredygtighed og innovation. Attraktivt for personer med grønne ambitioner og teknisk baggrund. Flere innovative virksomheder har base her, og boligudbuddet er stigende.

Viby og Brabrand: Forstadskommuner med gode familievenlige boliger og et bredt udvalg af erhvervsområder. Her finder du store virksomheder inden for energi, logistik og teknologi. Boligpriserne er lavere end i centrum, men transporttiden kan være længere.

Mere information om Århus 

Hvis du er på udkig efter et job i Århus, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Århus, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Århus i denne guide: Din guide til jobjagt i Smilets By: Sådan lander du drømmejobbet i Århus.