Rekrutteringsfirma

Java Udvikler til Lessor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

På vegne af Lessor A/S søger vi en erfaren, imødekommende og ambitiøs Java-udvikler, der ikke er bange for at gå forrest, når der skal realiseres løsninger til glæde for de 75.000 virksomheder, der bruger Danløn som værktøj til at gøre kompleks lønberegning nem i hverdagen.


De er markedsførende leverandør af it-løsninger til løn- og HR-området til små og mellemstore virksomheder i Danmark, og deres målsætning er at gøre Danløn endnu mere brugervenligt for deres eksisterende kunder og skabe den enkleste, tryggeste og mest tilfredsstillende ibrugtagning for nye kunder.

De er ret gode til det, de laver, og der er gang i lønmarkedet, så det kræver et åbent sind, målrettethed, velfunderede visioner og fantastisk softwarekvalitet at blive ved med at øge det forspring til konkurrenterne, som de har nu, og som de skal have endnu mere af, med dig ombord.

Agilt team med fokus på samarbejde


Som udvikler bliver du en del af et af de erfarne teams, der varetager hele paletten af udviklingsopgaver – fra vedligeholdelse til udvikling af nye funktioner og løsninger. Der er tale om komplekse systemer, der håndterer store pengetransaktioner og kritiske indberetninger, og derfor stiller de store krav til kodekvaliteten.

Mark Thuun, som er Scrum Master i softwareudviklingsteamet, fortæller om arbejdet:

”I Danløn teamet er vi på en rejse mod et agilt setup. Vi er på plads med store dele af vores basis struktur, men har mange forbedringsområder, som vi arbejder løbende med. Det er vigtigt at vi alle samarbejder og eksperimenterer med løsninger, for fortsat at bevæge os i den rigtige retning.

Vores mål er at sikre høj kvalitet, stor transparens, robusthed i teamet og give forretningen mulighed for løbende at sætte den rette kurs. Alt sammen naturligvis med fokus på slutproduktet.”

Nyudvikling og videreudvikling


De leverer software til omkring 75.000 danske virksomheder, og deres løsninger bliver kontinuerligt tilpasset gældende lovgivning.

Morten Eriksen Head of SMB-solutions uddyber: ”Vi har fokus på at optimere funktionaliteten og brugervenligheden og arbejder både med videreudvikling og optimering af platforme. Vi har konstant fokus på udvidelser og forbedringer af eksisterende løsninger, og vi accelererer på vores API'er, på sikkerhed og på automatisering”.

”Vi både vedligeholder, tilpasser og videreudvikler det eksisterende system (legacy code). Samtidig introducerer vi helt nye features og teknologier for at løse de kommende behov”.

Dine faglige og personlige kvalifikationer


Du er robust og en god samarbejdspartner, som kan omstille dig til nye forhold og tilegne dig ny viden. Du fokuserer på de langsigtede mål og er god til at planlægge.

Danløn har været på markedet i mere end 20 år og er en omfattende SaaS-løsning, som har koblinger til en række serviceudbydere, og som også selv anvender andre services. En del af dit arbejde – ud over at levere velfungerende kode af høj kvalitet – bliver derfor også at være knudepunkt for projekter, der går på tværs af projektteams og virksomheder.

De forventer, at du har med erfaring med

  • Java-programmering
  • Kotlin og Ktor
  • Spring, Hibernate, Jpa
  • Html, Jsp, Thymeleaf, Javascript/ Jquery
  • Linux-servermiljø (bash scripts m.m.)
  • GIT. Continous Integration (CI/CD)
  • Kubernetes

Derudover skal du have god forståelse for kodestandarder, for eksempel design patterns, og relationsdatabaser.

Lessor tilbyder dig


Først og fremmest tilbyder de dig en virksomhedskultur, der er kendetegnet ved, at de værdsætter hinanden. Du kan være sikker på at blive taget godt imod, og at de har en onboardingsplan klar til dig. Stemningen er afslappet og uhøjtidelig, og døren til ledelsen står altid åben.

Preben Hendel Pedersen Senior Udvikler fortæller:

”Vi er et team med stor åbenhed og villighed til at dele viden og information. Vi arbejder tæt sammen og hjælper hinanden, og vi føler et stort ejerskab for softwaren som vi betragter som vores. Du får en varm velkomst og en god introduktion til forretningen, og du bliver en del af et team, der sætter kvalitet i højsædet og værdsætter godt håndværk.”

Du får en spændende stilling i et softwarehus i vækst med attraktiv løn- og pensionspakke. Det er en fuldtidsstilling med arbejdssted i vores dejlige lokaler med mulighed for også at arbejde hjemmefra.

Du får mulighed for at gøre brug af deres lækre fitnessrum såvel som en god kantineordning og en aktiv personaleforening.

Vi indkalder løbende til samtaler, så vi glæder os til at høre fra dig snarest muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Allerød

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Allerød over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 3
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 4
15. august 2024 4
14. august 2024 4
13. august 2024 4
12. august 2024 5
11. august 2024 5
10. august 2024 5
9. august 2024 5
8. august 2024 3