ServiceNow løsningsarkitekt til Statens It

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Har du arbejdet med ServiceNow gennem længere tid – og befinder du dig godt i en rolle, der ligger et sted mellem Business Analyst og Technical Lead, hvor kravindsamling og løsningsbeskrivelse er et vigtigt element? Hvis du samtidigt har lyst til at implementere løsningerne, så er du et rigtig godt bud på vores nye kollega i Team Værktøjsunderstøttelse.

Statens It har gennem de seneste år investeret kraftigt i ServiceNow-platformen som den primære teknologiske værktøjsunderstøttelse for interne IT service management-processer. Roadmap’et for implementeringer af ny funktionalitet er omfattende, og den eksisterende backlog for ændringsønsker byder også på mange spændende og udviklende opgaver.

Om stillingen Som ServiceNow løsningsarkitekt får du et overordnet ansvar for kvalitet, konsistens og værdi af Statens It’s ServiceNow-løsning. I spændingsfeltet mellem forretning og udvikling vil du arbejde med at afdække krav og designe løsninger, så Statens It’s ServiceNow både leverer forretningsmæssig værdi og samtidigt tager hensyn til systemets robusthed på den lange bane.

Du bliver en del af Team Værktøjsunderstøttelse, der har ansvar for ServiceNow, Datavarehus og Robotics (UiPath). Dine opgaver ligger i ServiceNow-delen, der i dag tæller tre medarbejdere. Opgaverne er mange, og du vil både være involveret i større projekter og i mindre udviklingsopgaver. Vi er et team, der arbejder meget på tværs efter agile metoder. Vi har højt til loftet og godt humør er vores kendetegn.

Dine arbejdsopgave vil bl.a. være:

  • Indsamling og afstemning af krav med interne og eksterne interessenter
  • Foretage vurderinger af ændringsønsker, projekter, løsninger og muligheder, inkl. prototyping, estimering, design og overordnet planlægning
  • I et vist omfang udførende i udvikling- og implementering af løsningerne
  • Udvikle og vejlede i løsningsmønstre og metoder I samarbejde med vores Technical Lead.

Om dig Du kommer til at skulle bevæge dig på alle niveauer i Statens It’s organisation og blandt de kunder, der betjener sig af ServiceNow-løsningen. Du skal derfor være i stand til at skabe forståelse og samarbejde både teknisk og forretningsmæssigt.

Desuden forestiller vi os, at:

  • Du har arbejdet med ServiceNow gennem flere år, hvor du har implementeret løsninger og arbejdet som ServiceNow udvikler
  • Du har en solid forståelse af ServiceNow som platform i et komplekst miljø
  • Du har stor erfaring med integrationer og webservices
  • Du har god teknisk indsigt og et godt kendskab til it-infrastruktur og systemadministration
  • Du har erfaring med Service Management og ITIL
  • Uddannelsesmæssigt kan der være flere veje, men du har formentlig afsluttet en mellemlang eller lang it-uddannelse. Projektledererfaring vil være et plus
  • Du trives i et agilt miljø (Scrum/Kanban) og har fokus på brugervenlighed i løsningerne
  • Du er god til at skabe overblik og har gode samarbejdsevner samt godt humør.

Om os Vi tilbyder et job i en åben, uformel og dynamisk organisation, præget af et meget højt fagligt niveau og med en uformel og fleksibel arbejdsform med dygtige og kompetente kolleger. Du vil få mulighed for at opnå unik erfaring og være med til at præge udviklingen på it-området på tværs af statens mange institutioner i et af Danmarks sikreste og mest komplekse it-miljøer.

Ansættelsesvilkår Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Yderligere oplysninger Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte teamleder Gert Blak på tlf: 2494 6676.

Ansøgning Hvis stillingen har din interesse, så tryk på ”Søg her” og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest mandag d. 19. april 2021.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap opfordres til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Ballerup
  • Mandag den 19. april 2021

Lignende jobs

  • Software Development Engineer in Test - High Risk ...

    Job ID: 23748 Would you like to work with Test Automation? We are now looking for a Software Development Engineer in Test to build & manage a strong automated test framework and to design and imp..
    • Softwareudvikler
    • Taastrup
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Frederiksberg

    We are currently looking for a Software Engineer with NET skills and experience in developing software and services on Cloud Providers.A strong team player who contributes positively to the ID..
    • Softwareudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Senior Statistician / Data Scientist

    Do you want to use your statistical background to develop drugs and improve the lives for patients over the world? Do you want to help scientists in [xxxxx] use their experimental resources .
    • Softwareudvikler
    • Søborg
    Få mere info
  • C# Software Engineer for Core systems

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Softwareudvikler
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
15. september 2024 12
14. september 2024 12
13. september 2024 12
12. september 2024 12
11. september 2024 13
10. september 2024 11
9. september 2024 7
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 6
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 6
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 7
26. august 2024 6
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 7
19. august 2024 7
18. august 2024 9
17. august 2024 8
16. august 2024 8