Procesanalytiker til Robotics Operational Center i Forsvarsministeriets Koncern-IT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Har du en god procesforståelse og er relationsskaber? Vil du være med til at forbedre dine kollegaers arbejdsliv ved at analysere, optimere og automatisere interne arbejdsgange i Forsvarsministeriets Koncern?

Blanketter, Applikationer og Robotter er vigtige virkemidler i automatiseringer. Vi tilføjer App udvikling til listen med værktøjer der gør automatiseringer endnu stærkere. Denne udvidelse af opgaven gør, at vi har flere opgaver, nyt værktøj og har dermed brug for en ny kollega. Vi har brug for en Procesanalytiker, der vil være med til at leverer automatiseringsløsninger til Forsvarsministeriets Koncern.

Har du lyst til at være en del af et stærkt team, så læs videre!

Om os

ROC’s mission er at udvikle automatiseringer hurtigt og smidigt, så vores kollegaer i resten af Forsvarsministeriets Koncern kan bruge tiden på det, der skaber optimal værdi for kernopgaverne. Derfor lægger vi stor vægt på, at automatiseringer er brugervenlige, effektive og har høj oppetid. Samtidig har vi fokus på samspillet med og afhængigheden til resten af Koncern-IT.

Vi er en relativt nyetableret sektion i Koncern-IT bestående af 11 medarbejdere. Opbygningen af sektionen startede 1. april 2019. Vi startede med RPA, hvor vi bruger Blue Prism. Nu skal vi i gang med at gøre vores automatiseringer endnu stærkere med App udvikling.

Vi værdsætter et godt arbejdsmiljø, hvor work - life balance er vigtigt. Særligt COVID-19 har gjort, at vi vægter fleksibilitet og sociale behov højt. Det er vigtigt for os, at der er plads til både personlig udvikling og kompetenceudvikling.

Vi mangler dig, og du skal være med til at definere vores videre rejse og samarbejdskultur. Vi har en uformel og humoristisk tone, med masser af energi, Vi udviser en høj grad af fleksibilitet for at få tingene til at lykkes, og vi sætter stor pris på hinandens forskellige baggrunde, personligheder og erfaringsgrundlag.

Om stillingen

Det er din opgave, i tæt samarbejde med kunden, teamet og IT organisationen at udarbejde detaljeret kortlægning af interne arbejdsopgaver. Du skal omdanne kundens behov til klare beskrivelser for udviklerne.

Dine arbejdsområder bliver:
- Procesafklaring, arbejdsgangsanalyse og dokumentation.
- Identificere processers automatiseringspotentiale.
- Indgå som procesanalytiker i prototype udvikling af Apps.
- Undervise et procesanalytiker kursus.
- Rådgive procesanalytikere der er placeret i andre styrelser.

Om dig

Aller vigtigst – Du har procesforståelse og nyder at gå i detaljen for at få det fulde billede af en given proces. Du skal have overblik samt kunne visualisere og nedfælde på papir hvordan en proces fungerer.

Forsvaret er en stor organisation, og du vil skulle samarbejde med mange forskellige typer mennesker på forskellige niveauer i organisationen. Du skal derfor være relationsskaber med et oversætter gen, så kundernes brugerbehov bliver formidlet bedst muligt til udviklerne af automatiseringen.

Din uddannelsesbaggrund er ikke det vigtigste. Det er din procesforståelse, dine personlige egenskaber og dit drive der tæller. Buzz words som, team player, født med overblik, forståelse for detaljen, kommunikations- og formidlingsevner, kundeforståelse, evnen til at nedbryde problemstillinger og tilegne ny viden er vigtige for os.

Om dine faglige kompetencer kommer fra en uddannelse, eller de er erhvervet gennem dine tidligere jobs er ikke vigtigt. Vores fokus er, om du har kompetencer inden for f.eks. procesafklaring og kortlægning af brugerbehov.

Erfaring med at arbejde i en IT organisation eller forståelse for IT, er selvfølgelig en fordel, men ikke et krav. Det er vigtigere for os, at du evner at bringe dine kollegaers IT kompetencer i spil i opgaveløsningen.

Du trives i et agilt miljø, hvor vi hjælper hinanden med at løse opgaverne hurtigt og effektivt og hvor vi sammen har ansvaret for at løse forretningens behov.
Du vil få et stort plus hos os andre, hvis du har humor, kan bære over med vores særheder, har sjove hobbyer, gider hænge ud med os andre i ny og næ, er udadvendt og nogenlunde omgængelig.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende relevante overenskomst.

Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele
ansættelsesforholdet.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Sektionschef Jens Lund Tvilling Vinther på telefon +45 2141 7352.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Toke Rasmussen på telefon 3266 5991.

Ansøgningsfristen er 11. august. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt eller senest 1. oktober 2021.

Vi vil bede dig om at søge via linket. For at komme i betragtning, bedes du vedhæfte din ansøgning, CV, uddannelsesbeviser mv.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM KAPACITETSANSVARLIG KONCERN IT
Vi er en af Danmarks største offentlige leverandører af digitale systemer og services. Vi har mere end 500 højt specialiserede medarbejdere, der arbejder inden for en lang række områder, som fx infrastruktur, IT-arkitektur, netværk og IT-systemer. Det kræver alt fra IT-supportere og projektledere til sociologer og ingeniører. Opgaverne spænder vidt og vi understøtter alt det IT, der følger med
forsvarets mange funktioner og enorme mængde materiel – hvad enten det er netværk og telefoner eller IT i kampvogne, i kampfly og på skibe.

Til at understøtte Forsvarets opgaveløsning driver, vedligeholder og udvikler vi en IT-infrastruktur af meget høj kvalitet og kompleksitet, der sikrer effektive og moderne tjenester baseret på efterprøvede teknologier.

Vores mission at levere optimal forretningsværdi gennem IT ved at arbejde hurtigt, forbindende, kundecentrisk og vidensdrevet. Derved sikrer vi, at det samlede forsvar og beredskab kan føre kampen for det, der er værd at kæmpe for.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Ballerup
  • Onsdag den 11. august 2021

Lignende jobs

  • Software Development Engineer in Test - High Risk ...

    Job ID: 23748 Would you like to work with Test Automation? We are now looking for a Software Development Engineer in Test to build & manage a strong automated test framework and to design and imp..
    • Softwareudvikler
    • Taastrup
    Få mere info
  • AI Data Scientist

    Are you passionate about AI/ML, new technologies and their potential to provide valuable insights? Are you dedicated to driving innovation and delivering impactful solutions to end-users? If you..
    • Softwareudvikler
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Senior Statistician / Data Scientist

    Do you want to use your statistical background to develop drugs and improve the lives for patients over the world? Do you want to help scientists in [xxxxx] use their experimental resources .
    • Softwareudvikler
    • Søborg
    Få mere info
  • Senior+ C# Software Engineer

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Softwareudvikler
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
15. september 2024 12
14. september 2024 12
13. september 2024 12
12. september 2024 12
11. september 2024 13
10. september 2024 11
9. september 2024 7
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 6
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 6
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 7
26. august 2024 6
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 7
19. august 2024 7
18. august 2024 9
17. august 2024 8
16. august 2024 8