Rekrutteringsfirma

DSP Audio Software Developer i Dirac!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Dirac er her for at ændre lydens verden! Som audio softwareudvikler hos Dirac, kommer du til at arbejde med state-of-the-art lydteknologier i et dynamisk og internationalt miljø. Du vil arbejde med produkter og teknologi af høj kvalitet i et agilt team, som alle deler samme vision: At være verdens førende udbyder af lydsystemer i højeste kvalitet! Søg allerede i dag, og bliv del af Dirac!

About the role


På vegne af Dirac, leder Academic Work efter en DSP Audio Software Developer til Dirac. Her vil du slutte dig til et agilt team af passionerede softwareudviklere og lydentusiaster, der udvikler og integrerer avancerede lydsignalbehandlingsalgoritmer i Diracs Audio Platform til forskellige HW/SW-platforme.

Diracs mission er at være verdens førende udbyder af komplette digitale lydoptimeringsløsninger, at være et globalt forbrugermærke og et kvalitetsstempel for lydsystemer af enhver art. De avancerede lydsignalbehandlingsalgoritmer er alle udviklet internt og har til formål at optimere og forbedre lydoplevelsen i en bred vifte af applikationer, herunder mobiler, bærbare computere, høretelefoner, virtual & augmented reality, gaming, bilindustrien mm.

I denne stilling vil du arbejde tæt sammen med kolleger fra andre teams med ansvar for forskning, systemudvikling og værktøjer, som alle arbejder i et meget højt niveau af faglige kompetencer og erfaring, gensidig respekt og et åbent og innovativt arbejdsmiljø.

Academic Work er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, men du bliver ansat direkte hos Dirac.

Du bliver tilbudt:

· At blive en del af en virksomhed som er på en kæmpe vækstrejse

· At være en del af en hurtigvoksende teknologivirksomhed med høj kvalitetsprodukter og en kundebase, der omfatter mange af verdens mest velrenommerede brands

· En fremragende mulighed til at blive en del af et dedikeret og yderst kompetent team med høj faglighed

· En meget vigtig rolle, som er med til at forme virksomhedens fremtid

· En stilling i en virksomhed som du kan sætte dig eget personlige præg på

Job duties


· Analysere løsninger og implementere dem

· Udvikle, implementere og integrere nye funktioner i Diracs lydplatform

· Integrere og optimere til relevante HW/SW-platforme

· Testning og troubleshooting

We are looking for


· Har erfaring i embedded C

· Har nogle års erfaring med softwareplatforme eller indlejret softwareingeniørerfaring i et teknologidrevet ingeniørmiljø

· Erfaring med professionel softwareudvikling og relevante softwareværktøjer

· Er nysgerrig af natur

Erfaring med DSP anses som en stor fordel, men ikke et krav.

Som person er du:

  • Nysgerrig
  • Løsningsorienteret
  • Vedholdende
  • Kan arbejde selvstændigt

Anden information:

Start: Hurtigst muligt

Lokation: Ballerup

Kontaktoplysninger: Denne rekrutteringsproces udføres af Academic Work. Det er en anmodning fra Dirac, at alle spørgsmål vedrørende stillingen håndteres af Academic Work.

Vores udvælgelsesproces er kontinuerlig, og annoncen kan lukke inden rekrutteringsprocessen er afsluttet, hvis vi har flyttet frem til screenings- eller interviewfasen.

Client information


Dirac er her for at ændre lydens verden! De opfinder fremtidens lyd med overlegne oplevelser for ethvert indhold, enhed og rum. Baseret i Sverige, optimerer Dirac digital lyd og perfektionerer lyden til bedre lytning i ethvert miljø. Den patenterede lydoptimeringsteknologi forbedrer lyden uanset hvor du lytter, og anvendelsen spænder over mobiler, gaming, Virtual Reality og Augmented Reality, høretelefoner, streaming, biler, bolig og lydstudier. Til professionelt brug, producerer Dirac branchens mest kraftfulde vifte af lydværktøjer til signalbehandling. Dirac bringer lydoplevelsen til verdens mest respekterede brands såsom: Rolls Royce, Volvo, Polestar, BMW, BYD, Harman, Datasat, NAD, ASUS og OPPO. Dirac har hovedkontor i Uppsala, Sverige, og har kontorer i Shenzhen, Beijing og Shanghai, Kina; en forsknings- og udviklingsfacilitet i København, Danmark og Bangalore, Indien; og repræsenteres også i Tyskland, Japan, Korea, Taiwan og USA.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Søborg

    Are you passionate about digital innovation and transformation? Do you have experience in Power Apps, Power BI, and Power Automate? We are looking for a Power Platform Developer to join our team in..
    • Softwareudvikler
    • Søborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    Do you aspire to shape the future of web applications with cutting-edge technologies and innovative solutions?Do you aspire to shape the future of web applications with cutting-edge technologies .
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Ballerup

    Er du vores nye AV-programmør? By Ballerup, AarhusAnsøgningsfrist 2024-07-24Søg job Har du erfaring med programmering og mod på nye udfordringer, har du nu chancen for at blive en d..
    • Softwareudvikler
    • Ballerup
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Bagsværd

    Head of AI Lab/Products Are you passionate about using AI to improve patient lives? Do you believe in the transformative power of AI but also know what it takes to make it truly impactful? Do you l..
    • Softwareudvikler
    • Bagsværd
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
30. juni 2024 15
29. juni 2024 15
28. juni 2024 15
27. juni 2024 15
26. juni 2024 15
25. juni 2024 12
24. juni 2024 11
23. juni 2024 12
22. juni 2024 12
21. juni 2024 12
20. juni 2024 12
19. juni 2024 11
18. juni 2024 10
17. juni 2024 10
16. juni 2024 9
15. juni 2024 10
14. juni 2024 10
13. juni 2024 10
12. juni 2024 10
11. juni 2024 10
10. juni 2024 10
9. juni 2024 10
8. juni 2024 10
7. juni 2024 10
6. juni 2024 9
5. juni 2024 8
4. juni 2024 8
3. juni 2024 8
2. juni 2024 8
1. juni 2024 8
31. maj 2024 8