AffaldVarme Aarhus søger en IT-konsulent til GIS - 8220

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Har du et skarpt blik for geodata, og vil du bruge det til at sætte den strategiske retning for vores GIS-løsninger? Så er du måske vores nye IT-konsulent, der hjælper vores drift med effektivt at bidrage til den grønne omstilling

Bliv en del af en dynamisk hverdag
AffaldVarme Aarhus arbejder for fremtidens bæredygtige løsninger inden for energi, varme og genbrug med en ambition om at være førende inden for den grønne omstilling. For vores IT-afdeling betyder det blandt andet, at vi skal udnytte vores geodata endnu bedre. Vi søger derfor en IT-konsulent, der kan sikre, at vi har de rigtige GIS-løsninger, der understøtter driftens behov og spiller godt sammen med resten af IT-porteføljen.

Du bliver en del af vores IT-afdeling i AffaldVarme Aarhus, der sikrer, at vi har effektive IT-systemer, der giver værdi for driften. Afdelingen består af 15 medarbejdere, hvor tre primært arbejder med IT-opgaver relateret til GIS. Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med kolleger fra både IT-afdelingen og driften.

Dine opgaver og succeskriterier
Dit ansvarsområde vil generelt være drift og udvikling af vores GIS-løsninger, hvor du sikrer stabil drift, skaber klarhed over, hvilke løsninger vi bruger til hvad, og bidrager med nye muligheder i udnyttelsen af vores data. Kernen i vores GIS-portefølje er en G/Technology-løsning fra Hexagon, hvor vi registrerer oplysninger om vores ledningsanlæg samt en række moduler, vi anvender i den daglige drift. Herudover anvender vi MapInfo og egenudviklede løsninger til analyse, rapportering og udstilling af data. Du skal være med til at sikre, at vores samlede løsningsportefølje er tidssvarende, stabil og effektiv og være med til at sætte den strategiske retning for løsningerne.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver bl.a. omfatte:
  • Varetage IT- og dataansvaret for vores portefølje af GIS-løsninger.
  • Servicere organisationen med de mere tekniske aspekter af GIS-driften i det daglige, f.eks. fejlsøgning, systemadministration, driftsoptimering, vejledning mv.
  • Leverandør- og aftalestyring i forhold til GIS-systemerne og systemer med indlejrede GIS-kort, herunder sikre, at vi har de rette aftaler, og at der bliver fulgt op på disse.
  • Rådgivning, koordinering og optimering vedrørende anvendelse af værktøjer og data, herunder sammen med driften sikre, at de rette værktøjer anvendes til opgaverne, og at anvendelsen er hensigtsmæssig og gennemskuelig.
  • Deltagelse i udviklings- eller digitaliseringsprojekter, hvor GIS-værktøjer spiller en væsentlig rolle.
  • Forestå fortsat systematisering af data og videreudvikle AffaldVarme Aarhus’ datamodel for lednings- og vedligeholdelsesdata i samarbejde med leverandørerne.
  • Deltage i samarbejdet med husets afdelinger om optimal opsætning/tilgang til data på webbaserede platforme, herunder gøre opmærksom på nye muligheder samt tage initiativ til forbedringer og optimeringer.
  • Være en central deltager i et kommende udbud af ledningsregistreringssystemet som teknisk GIS-faglig kompetence.
  • Arbejde strategisk med GIS i forhold til AffaldVarme Aarhus’ samlede IT-strategi.


Din profil
Som person er du løsningsorienteret med god forståelse for driftens situation og behov. Du har flair for at se opgaven fra forskellige perspektiver og er ikke bange for at foreslå nye måder at gøre tingene på.
Du arbejder struktureret og systematisk med store datamængder, geodata-management og automatiseringen heraf. Sidst men ikke mindst har du en naturlig interesse i at holde dig ajour med GIS-udviklingen.

For at få succes i stillingen lægger vi vægt på følgende:
  • Relevant uddannelse.
  • IT-mæssigt velfunderet med viden om f.eks. databaser, datamodeller, SQL, rapporterings- og BI-værktøjer.
  • Minimum 3-5 års erfaring i arbejdet med GIS.


AffaldVarme Aarhus som arbejdsplads
Hos os får du en varieret og udfordrende hverdag, hvor du får mulighed for at sætte et reelt og innovativt aftryk på den grønne omstilling af det samlede energi- og affaldssystem i Aarhus. Vi arbejder ambitiøst med vores mål om bæredygtig udvikling af energiforsyning og løsninger inden for cirkulær økonomi. Derfor har vi fokus på gode udviklingsmuligheder, både fagligt og personligt.

Vil du være med i den grønne omstilling?
Så send din ansøgning til os så hurtigt som muligt og senest mandag den 1. juni 2020.

Vi forventer at afholde 1. samtale den 22. og 23. juni 2020.

Stillinger hos AffaldVarme Aarhus skal søges online. Klik på linket og følg instruktionerne for at søge den ledige stilling. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte IT-chef Lise Tjerrild på mobil 4187 3182 eller mail [email protected], hvis du vil vide mere om stillingen.

Forventet tiltrædelse 1. september 2020.

Stillingen er fuld tid, og du bliver aflønnet efter kvalifikationer.

Arbejdssted er Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om os
AffaldVarme Aarhus går forrest i den grønne omstilling. Vi arbejder for fremtidens bæredygtige løsninger inden for energi, varme og genbrug. AffaldVarme Aarhus har ansvaret for, at den samlede affaldsmængde i Aarhus Kommune håndteres og bearbejdes miljømæssigt forsvarligt og leverer fjernvarme til mere end 90 % af Aarhus Kommunes indbyggere og til flere omegnskommuner. Vi beskæftiger ca. 400 medarbejdere og har en omsætning på over 3 milliarder.

Læs mere på www.affaldvarmeaarhus.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Brabrand
  • Mandag den 01. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
19. september 2024 3
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4