Erfaren web-udvikler søges til virksomhed i vækst

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg V

Brænder du for at udvikle og optimere projekter, og betyder det noget for dig at kunne få ejerskab over dine arbejdsopgaver? Vil du have mulighed for at se langsigtede resultater af nye initiativer? Så har du nu mulighed for at blive en del af vores udviklingsafdeling hos Kids-world.

Kids-world er i dag en af Danmarks største online forhandlere af tøj, sko og legetøj til børn og teenagere. Vores marked uden for Danmarks grænser er støt voksende, og vi udvider hastigt vores varesortiment.
Derfor søger vi endnu en agil PHP- og web-udvikler, som kan være med til at udvikle og understøtte vores fortsatte vækst.

Ansvar med stor frihed
Som web-udvikler vil du blive en del af vores udviklingsafdeling med 4 fuldtidsansatte, som udvikler webshoppen og vores interne systemer. Her skal du i samarbejdet med dit team være med til at vores kunder fortsat har en god shopping-oplevelse, og at nye funktioner udarbejdes.

Da vi løser alt in-house, er der kort vej fra idé til handling. Dine arbejdsopgaver vil derfor være alsidige, og du er med hele vejen fra idé til udvikling og implementering.

Vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere kan arbejde selvstændigt, og du vil opleve en høj grad af frihed til at finde løsninger på opgaver og problemstillinger samt søsætte nye projekter.
Samtidig er det også vigtigt, at du kan arbejde tæt sammen med dine kollegaer, som du kan sparre med og dele din viden og erfaring med.

Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet være:

  • Selvstændige projekter med udvikling af elementer til webshoppen og interne systemer
  • Strukturering, planlægning, udvikling, test og implementering af løsninger
  • Optimering af interne processer ved hjælp af diverse teknologier
  • Diverse programmering og IT-relaterede ad hoc-opgaver

Dine kvalifikationer:
Du skal være skarp til at organisere og strukturere dit arbejde, og du vil komme i mål med dine opgaver - også når der sideløbende opstår nye opgaver med korte deadlines.

Vi forventer, at du har:

  • Erfaring indenfor PHP-udvikling
  • Minimum 5 års erhvervserfaring fra en lignende stilling
  • Erfaring med MVC-struktur
  • Erfaring med Javascript
  • Erfaring med MySQL

Derudover vil det være en fordel, at du har kendskab til:

  • NodeJS
  • Erfaring med frontend-udviklingsteknologier som HTML5 og CSS3
  • Windows servermiljø og IIS web-server

Hvad kan vi tilbyde?
Vi holder til i 6710 Esbjerg V, hvor vi også forventer, at du har din daglige gang. Vi har dog en høj grad af fleksibilitet, så der vil også være god mulighed for at arbejde hjemmefra, når det passer ind i afdelingen.

Er du lige den, vi mangler?
Så send en motiveret ansøgning samt CV til vores HR-manager via linket til højre. Venligst noter dit forventede lønniveau i ansøgningen.

Stillingen er fuldtid med start snarest muligt.

Vi afholder samtaler løbende og vil besætte stillingen hurtigst muligt. Dog venter vi altid gerne på den helt rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte teamleder Glenn Mølgaard på tlf. +45 26 35 66 60.

Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Kids-world – en markedsledende virksomhed

Hos Kids-world skal det være nemt og tilgængeligt at finde alt, som familien har behov for. Vores fokus er at være en nærværende webshop, som konstant imødekommer kundernes ønsker og behov, når de handler online. Vi har gennem flere år været familiens foretrukne og største shoppingunivers.

Det er naturligt for Kids-world at træffe miljøbevidste og bæredygtige valg, når vi optimerer og udvikler. Vi ekspanderer internationalt, og med væksten har vi altid respekt for verdens fremtid.

Hos Kids-world sætter vi personlig udvikling i højsæde, da vi er af den overbevisning, at hvis du udvikler dig, gør virksomheden det også. Vi har fleksible arbejdstider, frokostordning, personaleforening mm. Omgangstonen er uhøjtidelig, humoristisk og uformel, og vi har hos Kids-world en yderst flad struktur, hvor alle arbejder sammen som et team. Kids-worlds 150 medarbejder er vores vigtigste aktiv.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg V.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Esbjerg V
  • Fredag den 04. marts 2022

Lignende jobs

  • Senior Software Consultant

    About The Role Exciting opportunity for a Senior Software Consultant to join our team in Sønderborg. Take a key role in implementing Hansen’s billing software solution and customer experience..
    • Softwareudvikler
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Embedded Linux Developer

    Opportunity Would you like to take on new challenges in the design and development of software features to simplify global trade, reducing the global carbon footprint and food waste? Maersk Conta..
    • Softwareudvikler
    • Tinglev
    Få mere info
  • IT-konsulent med fokus på onsite kundeansvar og ud...

    Er du motiveret af komplekse IT-problemstillinger og brænder for at være tæt på dine kunder, hvor du sikrer den optimale løsning? Har du erfaring med at hjælpe med alle typer IT-opgaver ude hos kun..
    • Softwareudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Technical Solution Architect - Energy Intensive In...

    <p>Are you prepared to stretch the limits of your professional acumen and develop your excellence in an open, collaborative, and empowering culture? We are seeking a multidisciplinary, techni..
    • Softwareudvikler
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Esbjerg V

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Esbjerg V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Esbjerg V over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1