DevOps Engineer til platformsteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

DevOps Engineer til platformsteam


Er du nysgerrig på både at lære nyt og anvende din erfaring på nye områder, så er her en unik mulighed for at sætte dit præg på opbygning af kommunikationsnetværk i Danmark og det øvrige Europa. Du bliver en del af flere teams i Enterprise Information Management-centeret, hvor omdrejningspunktet er, at sikre data til den grønne omstilling.
Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.

Konfiguration og drift af kommunikationsplatform


Du indgår i et agilt, selvstyrende platforms-/integrationsteam, som består af dygtige systemudviklere, der hjælper og sparrer med hinanden om opgaverne. Vi står for at etablere, vedligeholde, forbedre og drifte Energinets ECP-netværk (Energy Communication Platform), der anvendes til kommunikation mellem elsystem og elmarkedsaktører i ind- og udland. Vores mål er at skabe en driftssikker platform, der understøtter vores produktteams, så de selv kan sørge for stabil og sikker kommunikation mellem deres applikationer. Netværkene er bygget på Microsoft- og Linux-baserede teknologier, herunder Kubernetes og Azure. Vi er pionerer inden for ECP-netværk i Danmark, og du får en unik mulighed for at sætte dit præg på opbygning af kommunikationsnetværk i Danmark og det øvrige Europa.

Dit fokus er at konfigurere, drifte og videreudvikle vores kommunikationsplatform med fem forskellige ECP-netværk. Du anvender en række komponenter relateret til automatisering, kontinuerlig integration, implementering og meget mere.

Dine primære opgaver er at:
• Implementere og forbedre overvågning og alarmer
• Bygge og vedligeholde high availability-systemer i containerized miljøer
• Implementere og varetage CI/CD-pipelines (via Azure DevOps)
• Oplære og supportere interne og eksterne brugere af ECP-netværk
• Konfigurere og drifte software til ECP-netværk
• Samarbejde med de nordiske og øvrige europæiske lande for udveksling af erfaringer og forbedring af softwaren
• Udføre root-cause analyse af live-systemer

Du bliver oplært i ECP-teknologierne, da disse er unikke for energisektoren.

It-profil med lyst til at udforske nye teknologier


Du motiveres af at analysere og forstå eksisterende systemer samt at udforske nye teknologier og udvide din viden og færdigheder – ligesom du synes, at det er spændende at udvikle kreative løsninger på komplekse problemer sammen med teamet. Samtidig trives du i en rolle, hvor du samarbejder og kommunikerer med flere dele af organisationen.
Vi er på udkig efter en profil, der har en eller flere af følgende færdigheder:
• Erfaring med Kubernetes og Docker
• Erfaring med applikationsdeployment via CI/CD
• Kendskab til Linux
• Arbejdskendskab til open source-teknologier og cloud-tjenester
• Gode evner indenfor analyse og fejlsøgning (Java, netværk og X.509)
• Gode evner på engelsk i skrift og tale

På ønskelisten er desuden erfaring med Powershell, Java, Bash og Azure samt erfaring med monitoreringsværktøjer som Splunk, Grafana, Prometheus, eller lignende – men det er ikke et krav.

Ansøgning og kontakt


Send blot dit cv via linket ”ansøg job”. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Agile People Leader Michael Nielsen på telefon 23 33 88 89 eller Product Owner Henrik Søndergaard, på telefon 23 29 47 72.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen.

Særlige forhold


Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse.

Energinet IT understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med it-udvikling og -drift. IT skal sikre, at Energinets forretningsprocesser understøttes effektivt og sikkert med informationsteknologi. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Fredericia

Lignende jobs

  • Business Intelligence Developer

    Opportunity Do you excel at transforming complex data into clear, actionable insights? Join Maersk Container Industry and be a key player in advancing our data-driven journey. Located in Ting..
    • Softwareudvikler
    • Tinglev
    Få mere info
  • Business Intelligence Developer

    Opportunity Do you excel at transforming complex data into clear, actionable insights? Join Maersk Container Industry and be a key player in advancing our data-driven journey. Located in Ting..
    • Softwareudvikler
    • Tinglev
    Få mere info
  • Brobyggende IT-Forretningsarkitekt

    Softwareudvikler søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Softwareudvikler
    • Vejle
    Få mere info
  • Test Engineer

    Opportunity Do you have a keen interest in diving deep into the details and an enthusiasm for solving complex technical challenges? Do you want to be part of a company committed to the environmen..
    • Softwareudvikler
    • Tinglev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
4. oktober 2024 4
3. oktober 2024 4
2. oktober 2024 4
1. oktober 2024 4
30. september 2024 4
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 1