Erfaren softwareudvikler til udvikling af kontrolapplikationer til fremtidens elnet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Erfaren softwareudvikler til udvikling af kontrolapplikationer til fremtidens elnet


Omstillingen til et 100% grønt energisystem med nye og mere komplekse energikilder stiller høje krav til Energinets it-systemer. Derfor søger vi nu en udvikler, som kan nytænke og skabe professionelle løsninger, men som også kan optimere teamet.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.

Du vil blive en del af et team med stor faglighed


Selvom du vil blive en del af et solidt team, vil du i denne stilling i høj grad være med til at være med til at forme kulturen. Teamet er en del af vores GridOp ART, hvor du vil arbejde sammen med 5 andre udviklere, en Scrum Master, en Team Arkitekt og en Product Owner.

GridOp ART’en har til formål at udvikle og drifte løsninger til understøttelse af kontrolcenteret og driften af el-nettet. Kontrolcenteret er hjertet i det danske elsystem hvor medarbejdere sørger for, at elsystemet har den rette puls, så danskerne kan være sikre på, at lyset aldrig går ud.

Din hverdag vil foregå sammen med teamet og i tæt dialog med forretningen og teamet, der udvikler produktet. Vi arbejder agilt og ud fra en DevOps-tilgang, hvor teams både står for udvikling og drift af egne løsninger.

Som udvikler vil dine opgaver bl.a. blive:

  • Udvikling, test og deployment af funktionalitet til styring af el-nettet og understøttelse af fremtidens kontrolcenter
  • Backend-kode og -design i .NET microservice-arkitektur
  • Monitoring og udvikling af teamets microservices og CI/CD pipelines
  • Code review af kollegers kode

Du er teamorienteret med Scrum erfaring samt en stolt software håndværker


Som person er du videbegærlig og åben overfor at eksperimentere med nye teknologier og bringe din egen viden i spil. Du motiveres af at være faglig sparringspartner overfor de øvrige i teamet, og er både hjælpsom og rummelig. Det er også vigtigt, at du har erfaring fra Scrum-miljøer eller lignende.

Derudover er teamet i øjeblikket i gang med at redefinere den arkitektur som fremtidige applikationer vil blive bygget på. Teamet har defineret et arkitekturdesign baseret på microservices og identificeret de værktøjer og evner som de, fremadrettet, vil have fokus på for at opnå stabilitet og drift-sikkerhed i deres applikationer. Du vil derfor have mulighed for at agere sparringspartner for teamet ift nedenstående identificerede principper og værktøjer og selv udbygge din viden indenfor følgende:

  • SOLID principles and best practices
  • Hexagonal architecture
  • Domain Driven Design
  • Encapsulation
  • RESTful services
  • Unit testing
  • Asynchronous code
  • Logging

Vi ansætter vores nye kolleger ud fra personlighed og det, du ønsker at bidrage med. Det faglige kan du lære, hvis du har motivationen og interessen.

SÆRLIGE FORHOLD

Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse.

Ansøgning og kontakt


Send blot dit cv via linket ”Ansøg job”. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet de rette kandidater, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Senior Udvikler Karsten Bolsmand Rasmussen på telefon 23 33 86 65, Scrum Master Lars Kloster på telefon 21 27 81 68 eller Agile People Leader Sune Poul Broström på telefon 24 82 69 33.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen.

Energinet IT understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med it-udvikling og -drift. IT skal sikre, at Energinets forretningsprocesser understøttes effektivt og sikkert med informationsteknologi. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Fredericia

Lignende jobs

  • Business Intelligence Developer

    Opportunity Do you excel at transforming complex data into clear, actionable insights? Join Maersk Container Industry and be a key player in advancing our data-driven journey. Located in Ting..
    • Softwareudvikler
    • Tinglev
    Få mere info
  • Business Intelligence Developer

    Opportunity Do you excel at transforming complex data into clear, actionable insights? Join Maersk Container Industry and be a key player in advancing our data-driven journey. Located in Ting..
    • Softwareudvikler
    • Tinglev
    Få mere info
  • Brobyggende IT-Forretningsarkitekt

    Softwareudvikler søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Softwareudvikler
    • Vejle
    Få mere info
  • Test Engineer

    Opportunity Do you have a keen interest in diving deep into the details and an enthusiasm for solving complex technical challenges? Do you want to be part of a company committed to the environmen..
    • Softwareudvikler
    • Tinglev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
4. oktober 2024 4
3. oktober 2024 4
2. oktober 2024 4
1. oktober 2024 4
30. september 2024 4
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 1