Softwaretester til team Apollo – sæt skub i den grønne omstilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Er du entusiastisk omkring at bruge dine testkompetencer i en organisation, som opbygger og udbreder tests og testmetoder? Og vil du have direkte indflydelse på, at vi har et stabilt dansk elnet?Hos Energinet får du både stort ansvar, muligheder for videreudvikling og gode kolleger, som altid har din ryg – og så bliver du en del af en virksomhed, der arbejder for at sikre grøn energi for en bedre verden.Velkommen til Team ApolloPå vores hovedkontor i Fredericia bliver du en del af udviklingsteamet Apollo, der består af 8 udviklere, 1 scrum master og 1 product owner. Her bliver du budt velkommen af et fagligt solidt team, som altid står klar med gode råd og videndeling.”Teamet er en god blanding af både yngre og erfarne kolleger, hvor der er mulighed for at tage masser af ansvar. Og så vægter vi en god balance mellem arbejde og privatliv,” fortæller agile people leader Anne Sofie Knæsted Sørensen.Spil en nøglerolle i dit nye team
Som en del af team Apollo har du sammen med dine kolleger bl.a. ansvaret for udvikling af det system, vi kalder for Gekko, der bruges af vores kontrolcenter til at håndtere vedligeholdelse af elnettet.Samtidig er teamet en del af Grid Operations, der har til formål at skabe en digital verden, der understøtter operatøren i Kontrolcentret i at drifte et fluktuerende el-system baseret på 100 % vedvarende energi.Det betyder, at du som tester får ansvar for at:
  • forstå og repræsentere forretningsbehov i udviklingsprocessen (definere features & user stories sammen med product owner)
  • implementere og varetage end-to-end test af vores softwareudvikling – herunder udvikling af automatiseret test-setup
  • udforske nye teknologier og løsninger, der kan bidrage til at forbedre vores nuværende setup
  • agere sparringspartner for dine teammedlemmer og sammen med dem arbejde med testcases og etablere best practice for udvikling, fx ved brug af BDD-tests
  • gennemføre risikovurderinger og vurdere, hvor bredt der skal testes
  • teste integrationer til andre systemer.
  • Forretningsorienteret tester med agilt mindset og gode samarbejdsevnerDer er flere indgange til stillingen, men vi forestiller os, at du har en baggrund som datamatiker eller lignende kombineret med nogle års erfaring fra en lignende stilling. Samtidig trives du med at arbejde i spændingsfeltet mellem forretning og IT.Derudover forestiller vi os, at du:
  • har erfaring med testautomation og muligvis BDD-tests
  • har erfaring med testdesignteknikker (grænseværdianalyser, beslutningstabeller etc.) og certificeringer inden for ISTQB, fx ISTQB Agile Tester Extension og, eller ISTQB Advanced Test Manager – en fordel, men ikke et krav
  • har kendskab til testplanlægning, der sikrer, at nye features er designet til at kunne testes
  • har erfaring med at bidrage i hele udviklingsprocessen, fx refinement af features
  • behersker dansk og engelsk.
  • Ansøgning og kontaktSend din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”Ansøg job”. Vi gennemfører samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når den rette kandidat er fundet. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte agile people leader, Anne Sofie Knæsted Sørensen på tlf. +45 52159737.Særlige forhold: Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse. På PET's hjemmeside kan du læse mere om sikkerhedsgodkendelse.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.Energinet Tech og Innovation er en ny enhed i Energinet der understøtter den samlede koncern med Innovation, Digitalisering, IT-udvikling og -drift. Enheden er en strategisk partner, der understøtter den tværgående udvikling i alle Energinets datterselskaber ved at tilvejebringe de teknologiske løsninger der understøtter Energinets kerneopgave om levering af el og gas til samfundet. Løsninger indenfor Tech og Innovation er blevet en grundlæggende forudsætning for at løse fremtidens opgaver i forbindelse med den grønne omstilling. Derfor arbejder Tech og Innovation ud fra tre grundlæggende forudsætninger; Styr på kerneopgaven, klar til grøn omstilling og strategisk samarbejdspartner. Tech og Innovation er organiseret efter agile principper – vi arbejder i mindre teams og samarbejder på tværs om at skabe de bedste løsninger for vores organisation. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 4.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Softwareudvikler
    • Fredericia

    Lignende jobs

    • Senior Software Consultant

      About The Role Exciting opportunity for a Senior Software Consultant to join our team in Sønderborg. Take a key role in implementing Hansen’s billing software solution and customer experience..
      • Softwareudvikler
      • Sønderborg
      Få mere info
    • Embedded Linux Developer

      Opportunity Would you like to take on new challenges in the design and development of software features to simplify global trade, reducing the global carbon footprint and food waste? Maersk Conta..
      • Softwareudvikler
      • Tinglev
      Få mere info
    • IT-konsulent med fokus på onsite kundeansvar og ud...

      Er du motiveret af komplekse IT-problemstillinger og brænder for at være tæt på dine kunder, hvor du sikrer den optimale løsning? Har du erfaring med at hjælpe med alle typer IT-opgaver ude hos kun..
      • Softwareudvikler
      • Kolding
      Få mere info
    • Technical Solution Architect - Energy Intensive In...

      <p>Are you prepared to stretch the limits of your professional acumen and develop your excellence in an open, collaborative, and empowering culture? We are seeking a multidisciplinary, techni..
      • Softwareudvikler
      • Vejle
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Fredericia

    Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte softwareudviklere i Fredericia over tid

    Dato Alle jobs som softwareudviklere
    16. september 2024 3
    15. september 2024 3
    14. september 2024 3
    13. september 2024 3
    12. september 2024 2
    11. september 2024 2
    10. september 2024 2
    9. september 2024 2
    8. september 2024 2
    7. september 2024 2
    6. september 2024 2
    5. september 2024 2
    4. september 2024 1
    3. september 2024 1
    2. september 2024 1
    1. september 2024 1
    31. august 2024 2
    30. august 2024 2
    29. august 2024 2
    28. august 2024 3
    27. august 2024 3
    26. august 2024 3
    25. august 2024 3
    24. august 2024 3
    23. august 2024 4
    22. august 2024 4
    21. august 2024 5
    20. august 2024 5
    19. august 2024 5
    18. august 2024 5
    17. august 2024 5