Koncern IT søger flere Infrastructure/Application engineers til implementering af serverapplikationer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Vil du være med til at implementere serverapplikationer på Forsvarets infrastruktur?

Om os

Forsvarets mission er at arbejde for fred og sikkerhed i både Danmark og verden. Til støtte for det, stiller Forsvaret krav om en IT-infrastruktur af meget høj kvalitet, der både er sikker, effektiv og som tilbyder moderne tjenester baseret på de nyeste teknologier.

Du er en del af et højt specialiseret serverapplikationsteam under Digitaliseringsafdelingen, som har til opgave at implementere serverapplikationer for vores mange myndigheder. Også applikationer, hvor du ikke nødvendigvis kender den indkøbte teknologi på forhånd.

Om stillingen

Din primære opgave er sammen med resten af teamet, at designe og implementere myndighedernes applikationer på Forsvarets infrastruktur og bidrage til løbende vedligeholdelse af disse.

Dine konkrete opgaver er, at:
• Analysere indkøbte eller egenudviklede systemer
• Udarbejde teknisk dokumentation (sikkerhedsdokumentation, design, installationsvejledninger
og integration)
• Designe og implementere frameworks til brug for forsvarets mange applikationer.
• Koordinere sektionens tekniske arbejde på tværs af afdelinger.
• Implementere nye serverapplikationer i infrastrukturen.
• Udarbejde af løsningsdesign til forsvarets myndigheder.
• Deltage i tekniske møder med leverandører og kunder.
• Deltagelse i kurser for at vedligeholde viden på relevante fagområder.
• Bidrage aktivt til en løbende modernisering af forsvaret applikationsportefølje

Nogle opgaver kræver, at du opsøger viden om, hvordan teknologien skal anvendes og implementeres. Du deltager i projekter, vidensdeling og sidemandsoplæring parallelt med kompetenceudvikling via IT kurser for at støtte din udvikling i arbejdet.

Du samarbejder med 5 – 7 kollegaer på server-implementeringsområdet, og du refererer til chefen for Kundevendte Applikationer, Peter Hove.

Du får løbende opkvalificering via kurser og i udvalgte tekniske events. Vi har en fleksibel tilgang til hjemmearbejde. Du har mulighed for at arbejde med interessante og særlige applikationer, der både understøtter administrationen og det operative arbejde i Forsvaret.

Om dig

Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, men du har flere års erfaring med applikationsimplementeringer og design af infrastruktur til serverapplikationer. Og du har et stærkt ønske om at udvikle dit speciale og lære nye ting.

Du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale på et fagteknisk niveau.

Som person har du et godt humør, og du kommunikerer teknisk kompleks information til både tekniske og ikke-tekniske samarbejdspartnere.
Du er nysgerrig og vægter høj kvalitet i de resultater du leverer. Du tager ansvar for dine og sektionens opgaver.

Du trives i et arbejdsmiljø, hvor der er fokus på stabil drift af systemer, og hvor ændringer hurtigt kan dukke op. Derfor kan du både arbejde i et team med tæt kollegasparring og arbejde selvstændigt. Samtidigt kan du bidrage med en stærk vilje til også selv at finde vejen til målet.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes efter gældende overenskomst, og du har mulighed for at forhandle et tillæg efter dine kvalifikationer. Du får en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef for Kundevendte Applikationer og Portaler (DTK), Peter Hove på telefon 2117 2617

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Karin Dupont på telefon 3266 5188

Send din ansøgning, CV og eventuelle uddannelsesbeviser snarest og senest den 11. september. Vi holder samtaler i uge 33 og 34. Ansættelse er den 1. oktober 2021 eller efter aftale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) fungerer som materielfagligt videnscenter og logistisk myndighed. I samarbejde med Forsvarskommandoen med underliggende værnskommandoer sikrer FMI rettidig støtte og forsyninger til Forsvarets igangværende operationer i i ind- og udland. Det er FMI opgave at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materielkapaciteter for alle Forsvarets myndigheder lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til støvler, feltrationer og lommeknive. FMI er en styrelse under Forsvarsministeriet og administrerer ca. en tredjedel af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Frederikshavn
  • Lørdag den 11. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Frederikshavn over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0