Kapacitetsansvarlig Koncern IT søger en medarbejder til en spændende og udfordrende Systemsikkerhedsofficerstilling b...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Vil du være med til at drive og udvikle IT-sikkerheden i Forsvaret? Har du stærke kompetencer inden for IT-sikkerhed og trives i en hverdag med stor interaktion på tværs af hele Forsvarsministeriets organisation? Finder du arbejdet med håndtering af hændelser, rådgivning, støtte med udarbejdelse af risikovurderinger, akkrediteringer og øvrig sikkerhedsdokumentation spændende, så har vi i Forsvares Koncern IT en spændende mulighed for dig i jobbet som Systemsikkerhedsofficer.

Kapacitetsansvarlig Koncern IT under Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse søger en Systemsikkerhedsofficer til spændende og udfordrende opgaver i Hvidovre/Ballerup.

Om os

Du bliver en del af Forsvarets Koncern IT (KAKI) i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI), som er en af Danmarks største leverandører af digitale systemer og services.
Forsvaret både ligner og adskiller sig fra andre offentlige og private arbejdspladser. KAKI løser en række drifts- og udviklingsopgaver, som skaber fundamentet for kommunikation og IT for Forsvarets ansatte ombord på skibe i Nordatlanten eller på mission i ørkenen – men også i Oksbøl og Hjørring.
IT-sikkerhed er et kritisk element for, at Forsvarets ansatte skal fungere optimalt og sikkert under deres opgaveløsning.
Vores tilgang til levering af IT services bygger på best practice (ITIL).

Du er som Systemsikkerhedsofficer ( i daglige tale – SYSOF) en del af Cyber- og Systemsikkerhedssektionen, der inkluderer KAKIs Security Operations Center (SOC), hvis primære opgave er, at monitorere, detektere og respondere på sikkerhedshændelser på koncernens IT-systemer og netværk. Det gør vi med avancerede overvågningsværktøjer.
Vi er både civile og militære medarbejdere, de fleste med en teknisk baggrund.

Forsvaret gennemgår disse år en større IT-transformation med det formål at konsolidere IT. Det forventes derfor, at der på SYSOF-området, vil ske ændringer i takt med konsolideringen gennemføres.

Om stillingen

I rollen som SYSOF tilbydes du et afvekslende job med et stort ansvar, inden for både udvikling-, vedligeholdelse- og daglig drift af IT-services.
Jobbet omfatter håndtering af sikkerhedshændelser, opklaring af sikkerhedsbrud, rådgivning til koncernens it-ansvarlige, støtte med risikovurderinger, akkreditering af systemer samt sikkerhedsdokumentation – alt sammen i et komplekst it-landskab.

Stillingens ansvarsområde har en stor kontaktflade, da du både er i hyppig kontakt med forretningsansvarlige for systemerne og Forsvarets Efterretningstjeneste/Center for Cybersikkerhed ift. hændelser, sikkerhedsmæssige afklaringer og udarbejdelse af akkrediteringer. dertil er SYSOF støttende for de projekter der gennemføres ift. råd og vejledning omkring it-sikkerhed.

Der arbejdes efter FKOBST 358-1, ISO 27001 og GDPR.

Om dig

Du har enten en teknisk uddannelse, eller du har tillært dig teknisk forståelse qua din erfaring. Du har erfaring med it-drift og muligvis netværk, samt ISO 27001, gerne fra regulerede brancher.
Det vil være en fordel, hvis du tidligere har erfaring med rådgivning og vejledning. Da stillingens ansvarsområde fordrer, at du bevæger dig på tværs af organisatoriske niveauer, kræves der en god situationsfornemmelse, organisatorisk forståelse og holistisk overblik, for at kunne bestride stillingen.

Vi forventer at du:
- Har interesse for IT og specielt for informationssikkerhedsledelse
- Har kendskab og gerne erfaring med ITIL
- Relevante certificeringer som CISSP og CISM kan være en fordel, men ikke et krav
- Har et godt humør og formår at kommunikere teknisk komplekse informationer til såvel tekniske, som ikke-tekniske samarbejdspartnere og kollegaer
- Er nysgerrig og har lyst til at lære nyt
- Du arbejder med stort engagement og formår at arbejde selvstændigt
- Du er struktureret, kvalitetsbevidst og tager ansvar for dine og sektionens opgaver

Vi forventer ligeledes, at du har let ved at etablere relationer og har en teamorienteret tilgang, hvor du aktivt deler viden med dine kollegaer og opsøger viden den anden vej. Du er handlekraftig og formår at træffe beslutninger, da man i stillingen ofte stilles overfor IT-sikkerhedsmæssige problemstillinger, som man skal afklare.

Vi bor i Hvidovre, men flytter til Ballerup inden for 2 år.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet i henhold til gældende relevant overenskomst.

Som ansat under Forsvarsministeriet er du omfattet af særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og kunne opretholde denne under hele ansættelsen.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Christian Bak Plewa Andersen på telefonnummer 72 81 43 26 eller Claus Larsen på telefonnummer 25 57 46 06.

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Dennis Nordahl, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9141.

Ansøgningsfristen er den 26. september 2021 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Du må gerne vedlægge evt. bedømmelser eller referancer, du finder relevante for stillingen.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Frederikshavn
  • Søndag den 26. september 2021

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Aalborg

    Are you a skilled software developer with a passion for cutting-edge technology in the space industry? Would you like to join a company known for its exceptional in-orbit performance and a proven t..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Aars

    Vil du være med til at forme fremtidens teknologiske landskab? Hos os får du ikke bare et job, men en karriere med muligheder for vækst og udvikling. Vi søger en erfaren softwareudvikler til at sty..
    • Softwareudvikler
    • Aars
    Få mere info
  • Softwareudvikler (freelance) i Aalborg Øst

    Er du glad for at arbejde med patientsikkerhed og kvalitet i det regionale sundhedsvæsen og trives du i et travlt miljø med spændende opgaver inden for sundhedsområdet, ofte med korte deadlines og .
    • Softwareudvikler
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Aalborg

    Intermediær inviterer – er DU interesseret? Er du sygeplejerske og ønsker du at udvikle dine faglige kompetencer i spændingsfeltet mellem at være generalist og specialist indenfor den intermediær..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Frederikshavn over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1