Rekrutteringsfirma

IT-konsulenter til netIPs kontor i Herlev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

netIP leder efter dygtige IT-konsulenter, som har lyst til at være med til at bygge afdelingen i Herlev op. Søger du spændende tekniske udfordringer, og er du mester i at levere den bedste kundeservice? Så læs med her!


Dygtige kollegaer og nærværende ledelse
netIPs kontor i Herlev vækster og har brug for dygtige konsulenter, som vil være med til at bygge afdelingen op, samt skabe effektive processer og tilbyde fremragende service for virksomhedens kunder.

Som IT-konsulent ved netIP vil du blive tilknyttet en række kundeteams, hvor du, sammen med dine dygtige kollegaer, har ansvaret for, at kunden til enhver tid er glad og tilfreds med netIP som samarbejdspartner. Du deltager på kundemøder og får indflydelse på de løsninger, der vælges. Du får en alsidig og udfordrende hverdag med stor bredde i opgaverne og i de teknologier, som anvendes. Der vil være rig mulighed for at sparre med dine øvrige konsulentkollegaer på tværs af afdelingerne i landet, som alle sidder med en bred basisviden – ofte krydret med et eller to specialistområder.

Dine primære arbejdsopgaver kommer til at ligge inden for rådgivning, implementering og dokumentation inden for de nyeste teknologier, som for eksempel:

  • Microsoft Office 365
  • Microsoft Azure
  • Microsoft Intune
  • Microsoft Defender
  • Microsoft Windows Virtual Desktop
  • Netværk som Cisco og Fortinet
  • VMware
  • Veeam
  • Microsoft Windows Server

Som medarbejder ved netIP arbejder man ikke med forudbestemte talentspor. Til gengæld har de en nærværende ledelse som, i samarbejde med dig, sikrer din løbende faglige og personlige udvikling.

Hos netIP er du lovet masser af faglige udfordringer, og du bliver tildelt et ansvar, der matcher dine kompetencer og ambitioner. netIP går op i work-life-balance og tilbyder fleksible arbejdsforhold – også på hjemmekontoret.

Forskellen du gør
Du er udførende tekniker og har en bred viden om og erfaring med Microsofts produkter – sandsynligvis med et eller to områder, hvor din viden stikker endnu dybere. Du er formentlig uddannet datatekniker med nogle år bag dig som færdiguddannet, eller har på anden måde tilegnet dig fornævnte erfaring.

En af dine vigtigste personlige egenskaber er din nysgerrighed og dit mod til at kaste dig ud i opgaverne – uanset om de er nye for dig eller sidder på rygraden. Du trives i et team og forstår værdien af samarbejde i organisationen, ligesom din naturlige nysgerrighed gør det naturligt for dig at holde dig skarp på opdateringer omkring nye og eksisterende teknologier inden for dit fagområde.

Det bliver du en del af
Du tilbydes en fuldtidsstilling med fast månedsløn, som er konkurrencedygtig og tilpasset dig kompetencer og erfaringer, du kommer med. Hos netIP tilstræber man sig på at holde en arbejdsuge på 37 timer, hvorfor kundeopgaver uden for normal arbejdstid, udløser overtid.

Du deltager i den fælles sundhedsforsikring, pensions- og kantineordning. Herudover får du PC, mobiltelefon og arbejdstøj stillet til rådighed, samt mulighed for at deltage i faglige og sociale arrangementer. Du får desuden mulighed for at købe medarbejderaktier i netIP.

Som medarbejder i netIP vil du med det samme opleve værdierne åbenhed, tillid og tryghed blive efterlevet. Gennem et grundigt onboardingprogram og bæredygtig ledelse sørger netIP for at understøtte dig i din personlige og faglige udvikling, så du oplever den arbejdsglæde, der er grundlaget for virksomhedens succes. Hos netIP betragter man hinanden som en familie – og i en familie passer man godt på hinanden. Dette kommer blandt andet til udtryk ved fonden netIP familyCARE, som rækker ud til alle ansatte og deres familier. Formålet er at støtte medarbejderne i netIP og deres nærmeste familie i de svære situationer, som de kan møde i tilværelsen.

netIP har siden etableringen i 1996 leveret IT-løsninger, der hjælper kunderne med at nå deres mål. Over 180 talentfulde og engagerede medarbejdere, fordelt i afdelingerne i Aalborg, Thisted, Holstebro, Herning, Viborg, Aarhus, Esbjerg og Herlev, arbejder hver dag for at finde den bedste løsning for kunden under mantraet ”When it works for you, it works for us” – læs mere her: netIP

Der er ingen ansøgningsfrist og ansøgninger behandles løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Herlev

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3