Erfaren koordinator til ”Team Digitalisering og klinisk IT”, Regionshospital Nordjylland, Hjørring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vil du udfordres i en hverdag tæt på fagprofessionelle på Regionshospitalet og tæt på digitaliserings- og IT-udviklingen i Region Nordjylland? Kan du se dig selv i en koordinerende rolle i forhold it-drift på hospitalet, implementering af digitale arbejdsgange, herunder nye systemer og nye funktionaliteter i den kliniske it-arbejdsplads, så læs videre!

Om jobbet
Vi søger en dygtig koordinator til ”Team Digitalisering og klinisk IT”. Vores nye medarbejder skal medvirke til at sikre driften og fortsat udvikling af den kliniske it-arbejdsplads, deltage i implementeringen af digitale arbejdsgange, herunder fortsat implementering af NordEPJ, og samtidig være koordinator for ”Team Digitalisering og klinisk IT”. Din primære arbejdsplads er på hospitalsledelsesgangen i Hjørring, men du vil også ofte deltage i møder med Region Nordjyllands IT-afdeling i IT-Huset. Du refererer til Regionshospitalets økonomi- og planlægningschef.

Dine opgaver
”Team Digitalisering og klinisk IT” er en del af Hospitalets Stab, og teamets primære opgave består i at understøtte den kliniske it-arbejdsplads, som en del af det kliniske arbejde. Som koordinator for ”Team Digitalisering og Klinisk IT” spænder dine arbejdsopgaver bredt, men består bl.a. af nedenstående opgaver:
  • Understøtte samarbejdet med klinikken i forhold til at digitalisere arbejdsgange
  • Deltage i implementering af nye systemer og nye moduler i eksisterende systemer
  • Deltage i planlægningen af IT-undervisning og være backup for undervisere
  • Varetage procesplanlægning af digitalisering- og IT-indsatser på hospitalet, herunder tovholder for hospitalets digitaliseringsråd
  • Rådgivning af Hospitalsledelsen og Udvidet Hospitalsledelse i sager vedr. digitalisering og IT
  • Være Regionshospitalets repræsentant i regionale projekt-, bruger- og netværksgrupper
  • Sikring af samarbejde og koordinering mellem ” Team Kvalitet, patientsikkerhed og patientflow” og ”Team Digitalisering og klinisk IT”


Vi ønsker en medarbejder, der har:
  • Viden om arbejdet med sundheds-IT, herunder gerne erfaring med digitaliserings- og implementeringsprocesser
  • Kendskab til og erfaring med en bred vifte af regionens kliniske it-systemer
  • Overblik og en analytisk tilgang til opgaveløsningen
  • Sundhedsfaglig indsigt, herunder indsigt i kvalitets- og patientsikkerhedsarbejde
  • Projektleder- eller procesledelseskompetencer
  • Undervisningserfaring
  • Gode samarbejdsevner på alle niveauer i organisationen


Vi tilbyder dig
Et spændende og alsidigt job med frihed under ansvar. Du får stor indflydelse på dine opgaver og fleksibilitet i forhold til arbejdstilrettelæggelsen. Du bliver en del af et godt fagligt miljø med en uhøjtidelig tone, hvor humor og høj faglighed præger den måde, vi løser vores opgaver på. Vi tager godt imod dig, når du starter, og du får en mentor, som guider og støtter dig i opstarten. Du får en grundig introduktion til dine opgaver, så vi sikrer, at du kommer godt fra start, og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vil du vide mere
Så er du velkommen til at kontakte Økonomi- og Planlægningschef Morten Brix Ziegler på tlf. 40 20 84 13.

Det praktiske
Der er ansøgningsfrist den 22. maj 2022. Vi forventer at afholde samtaler den 24. maj kl. 8-12. Der er opstart i jobbet den 1. juli, eller efter nærmere aftale. Stillingen er på 37 timer. Løn forhandles i henhold til gældende overenskomst.

Mere om Regionshospital Nordjylland
Regionshospital Nordjylland betjener den nordlige del af regionen. Hospitalet er geografisk lokaliseret med akuthospital i Hjørring, et lokalhospital med kirurgiske funktioner og en medicinsk afdeling i Frederikshavn, en neurorehabiliteringsenhed i Brønderslev og et gigt- og rygcenter i Skagen. Vi udvikler vores udredning, behandling og pleje, så vi altid er blandt de bedste hospitaler inden for de specialer, vi løfter til gavn for borgerne i Vendsyssel. Medarbejderne er hospitalets vigtigste ressource, og vi bestræber os på at tilbyde de uddannelsesmæssige og kompetenceudviklende aktiviteter, som der er behov for og som efterspørges.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Hjørring
  • Søndag den 22. maj 2022

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Aars

    Vil du være med til at forme fremtidens teknologiske landskab? Hos os får du ikke bare et job, men en karriere med muligheder for vækst og udvikling. Vi søger en erfaren softwareudvikler til at sty..
    • Softwareudvikler
    • Aars
    Få mere info
  • Softwareudvikler (freelance) i Aalborg Øst

    Er du glad for at arbejde med patientsikkerhed og kvalitet i det regionale sundhedsvæsen og trives du i et travlt miljø med spændende opgaver inden for sundhedsområdet, ofte med korte deadlines og .
    • Softwareudvikler
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Aalborg

    Intermediær inviterer – er DU interesseret? Er du sygeplejerske og ønsker du at udvikle dine faglige kompetencer i spændingsfeltet mellem at være generalist og specialist indenfor den intermediær..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Aalborg

    Vi har brug for ekstra hænder i efterårsmånederne, og derfor søger vi to medicinstuderende pr. 1. september 2024 eller efter nærmere aftale.Vi har et stort fokus på uddannelse, og på at så mang..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0