Rekrutteringsfirma

.NET & Full Stack udvikler / Hovedstaden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm



Vil du være med til at udvikle og udfordre grænserne for IoT- og Azure Cloud-løsninger som .NET & Full Stack udvikler i Hovedstaden?

Som udvikler hos CIM udvikler du udelukkende unikke integrationsløsninger til skræddersyede kundeprojekter i et af de absolut mest anerkendte og førende huse inden for softwareudvikling til industrien.

Da vi søger .NET-udviklere til nyopslåede stillinger, kan vi tilpasse jobbet til dine behov og kompetencer. Erfaring med opsamling af data og udvikling af software til fremstillings- eller pharma/medico-selskaber er en fordel. For den rette kandidat vil der desuden være mulighed for at gøre karriere som projekt- eller teamleder.

CIM er et danskejet Ingeniør og IT-konsulenthus med ca. 50 ansatte og lokationer i Aarhus, Fredericia og Hørsholm. Vores historie går over 20 år tilbage og vi har derfor viden og knowhow som de færreste konkurrenter kan hamle op med.

Blandt virksomhedens kunder tælles i dag en lang række danske og internationale virksomheder som Danfoss, Siemens, Kamstrup, Novo Nordisk, Grundfos, Vestas, Radiometer, MAERSK m.fl. Se mere her.


Vær med til at udfordre de nye teknologier


Vi udvikler og forbinder applikationer og services til intelligente IoT løsninger indenfor områder som datafangst, trådløs kommunikation, robotstyring, test og måling, produktionsovervågning, track&trace, etc.

Vi er Microsoft Gold Partner og udvikler typisk i .NET/C# og arbejder med MS SQL og Azure teknologier. Vi udfordrer systemerne i samarbejde med kundernes R&D afdelinger og er med til at drive innovation og udvikling.

Vælg dine foretrukne arbejdsopgaver på unikke kundeprojekter


Som udvikler i CIM Industrial Systems vil du indgå i et tæt samarbejde med andre udviklere, maskiningeniører, IT- og salgskonsulenter og andre funktioner på tværs af virksomheden. Du bliver en del af et agilt miljø og en flad struktur med store frihedsgrader, hvor du har stor indflydelse på dit eget arbejde.

Du er typisk med i processen lige fra behovsafdækning hos kunden igennem planlægning, udvikling og implementering. Afhængigt af dine professionelle præferencer og kravene til det enkelte projekt kan du både agere projektleder eller fordybe dig i selve udviklingsarbejdet. Som projektleder tager du ansvaret for, at de forskellige udviklingsopgaver gennemføres til rette tid og med rette kvalitet.

Du har solid .NET-erfaring


Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse som ingeniør, datalog eller tilsvarende, samt 3+ års erfaring med .NET/C#, SQL – gerne MS SQL, samt om muligt Cloud teknologier – gerne Azure. Hvis du er nyuddannet og var en af de bedste i din klasse, hører vi også gerne fra dig.

Vi ser gerne, at du:


  • har erfaring med projektstyring og agile arbejdsmetoder såsom Scrum, og at du har en god kvalitetssans
  • er troværdig og relationsskabende, og at du har veludviklede kommunikations- og samarbejdsevner og er en god teamplayer
  • er i stand til forstå kundernes forretningsmæssige udfordringer med en sikker fornemmelse for, hvordan du bedst skaber værdi i dit arbejde
  • taler og skriver engelsk flydende og kan forstå – men ikke nødvendigvis tale og skrive – flydende dansk.

Hvad tilbyder vi?


Du bliver en del af en velfungerende professionel organisation med en stærk performance kultur, som understøttes af et fagligt stimulerende miljø med en stor grad af frihed, super fordelagtige arbejdsvilkår samt diverse sociale tiltag, såsom årlig skitur og andre hyggelige og kollegiale arrangementer.

I CIM Industrial Systems har vi øje på den enkelte medarbejders trivsel og du er selv med til at bestemme hvordan din arbejdsdag/-uge skal skrues sammen.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Lyder det som noget for dig?


Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Peter Kjær
Tlf. +45 22876123
[email protected]



Job information:

  • Geografi / Hørsholm
  • Branche / Industrial IT
  • Starttidspunkt / Efter aftale


Søg stillingen


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Hørsholm

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Hørsholm over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0