Vil du være drivkraften bag forandring i politiet? Skab en agil fremtid med os i Rigspolitiet som Scrum Master eller ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Storkøbenhavn

Er du passioneret omkring at facilitere og optimere udviklings- og arbejdsprocessen for agile teams? Bliv en central del af vores agile transformation og bidrag til effektivitet og innovation i politiets arbejde. Rigspolitiet søger dedikerede Scrum Masters og Agile Coaches med stærke kommunikationsfærdigheder og evnen til at skabe selvkørende teams.

Du har nu muligheden for at indtage en central rolle i politiets agile transformation, hvor fokus er på understøttelsen af politiets opgavevaretagelse gennem målrettede it-løsninger. Det gør vi ved at fremme samarbejde på tværs af organisationen og levere i fællesskab.

Du vil have dit faglige og personalemæssige tilhørsforhold i sektionen Lean Agile, som har til formål at udbrede og harmonisere brugen af det agile rammeværk i politiet. Vi er en nystartet sektion på ca. fem ansatte, så der vil være rig mulighed for at sætte sit præg. Din hverdag vil foregå på et eller flere tværdisciplinære, selvstyrende agile teams, hvor du har til opgave at gøre dem så selvkørende som muligt, inden for de organisatoriske rammer. De organisatoriske rammer bygger på samtlige rammesættende standarder såsom Scrum, DevOps, SAFe, ITIL, Statens IT-projektmodel, ISO27001, hvor vi finder balancen imellem, da vi ikke blot kan følge én. Vi kalder det agil implementering i praksis.

Lean Agile er en del af Center for Udvikling i Koncern IT under Rigspolitiet. Centeret består af cirka 60 medarbejdere fordelt på fire sektioner. Her vil du sammen med kollegaer i politiet være med til at løse særdeles vigtige samfundsopgaver, når der blandt andet skal udvikles holdbare IT-løsninger, som politiet kan anvende som led i forebyggelse og opklaring af kriminalitet.

Du bliver en del af en afdeling med et stærkt fagligt miljø, et godt sammenhold og et stort engagement. Vi har en spændende hverdag med mange forskellige, tværfaglige opgaver, og hvor du får mulighed for at udvikle din faglighed, herunder ved at rokere mellem sektioner og centre eller teams i afdelingen. Vi lægger samtidig stor vægt på at skabe fleksible arbejdsforhold for vores medarbejdere. Du vil derfor få mulighed for en høj grad af frihed i planlægningen af dit arbejde, herunder i form af hjemmearbejde.

Om dig
Vi søger personer, som trives i dynamiske og agile udviklingsmiljøer, som kan motivere og guide teammedlemmer til at nå deres fulde potentiale, og som kan skabe de bedste forudsætninger for, at et team kan levere til rette tid og til den rette kvalitet.

Du har passion for det agile, og har allerede erfaring med det eller stor interesse for at få det. Du interesserer dig for tværdisciplinært samarbejde i store organisationer, hvor udfordringerne er komplekse og der ikke altid er en let løsning. Du er løsnings- og relationsorienteret, samt god til at holde hovedet koldt i svære situationer, hvor du er med til at facilitere løsning af konflikter og holde dialoger konstruktive.

Du kan genkende dig selv i en eller flere af disse kvalifikationer:
- Erfaring med komplekse produktporteføljer.
- Erfaring som Scrum Master.
- Stærke kommunikationsevner både mundtligt, skriftligt og visuelt (fx PowerPoint).
- God til at opbygge relationer på alle niveauer (kollegaer, interessenter, ledelse).
- Stærke problemløsnings- og beslutningstagningsevner.
- Evnen til at fungere som coach og mentor for et team.
- Nysgerrig og proaktiv tilgang til læring og udvikling.
- Positiv og imødekommende mindset.
- Komfortabel med både at give og modtage feedback.
- Motiveret af at få et samarbejde til at køre, fjerne forhindringer og lære fra dig.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så vigtig for os, men erfaring med it og forandringsledelse er en fordel. Derudover er certificeringer eller kurser indenfor Scrum, DevOps, SAFe, ITIL, Statens IT-projektmodel, ISO27001 også en fordel. Det vil også tilbydes som en del af uddannelses- og læringsforløb, hvis du ansættes.

Din attitude, nysgerrighed og lyst til at lære er vigtigere end din erfaring. Vi opfordrer dig derfor til at ansøge, selvom du ikke allerede er mester i det agile. Vi finder ud af niveauet af din rolle baseret på din erfaring, styrker og interesser.

Løn- og ansættelsesvilkår

Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Alternativt bliver du ansat på anden relevant overenskomst.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse på Polititorvet 14, 1780 København V. Du kan dog forvente, at skulle være på adresserne i Ejby og Hvidovre flere gange ugentligt.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte Sektionsleder Ludvig Warrer på [email protected]. Vi gør opmærksom på, at vi holder lukket mellem jul og nytår. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis, herunder dine bachelor- og kandidatkarakterer. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Ansøgningsfrist: 9. januar 2024

I politiet arbejder vi alle sammen for tryghed og sikkerhed

I politiet arbejder mere end 16.000 medarbejdere sammen om at forebygge og forhindre kriminalitet. Vi er alle dybt engagerede i at sikre, at Danmark er et trygt og sikkert sted at bo og leve – uanset om vi arbejder med den nære politiindsats som betjent, som efterforsker eller om vi bidrager til en af de mange andre vigtige funktioner i politiet.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks i alt 15 politikredse fordelt på 12 kredse i Danmark, politiet i Grønland og på Færøerne samt National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK). I Rigspolitiet udvikler vi strategier, koordinerer politiets arbejde på landsplan og arbejder med en lang række opgaver blandt andet økonomistyring, it-udvikling, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, politisk betjening, indkøb af politiets udstyr og køretøjer samt HR-opgaver.

Lær os bedre at kende på www.jobipolitiet.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Hvidovre
  • Tirsdag den 09. januar 2024

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Søborg

    Are you passionate about digital innovation and transformation? Do you have experience in Power Apps, Power BI, and Power Automate? We are looking for a Power Platform Developer to join our team in..
    • Softwareudvikler
    • Søborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    Do you aspire to shape the future of web applications with cutting-edge technologies and innovative solutions?Do you aspire to shape the future of web applications with cutting-edge technologies .
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Ballerup

    Er du vores nye AV-programmør? By Ballerup, AarhusAnsøgningsfrist 2024-07-24Søg job Har du erfaring med programmering og mod på nye udfordringer, har du nu chancen for at blive en d..
    • Softwareudvikler
    • Ballerup
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Bagsværd

    Head of AI Lab/Products Are you passionate about using AI to improve patient lives? Do you believe in the transformative power of AI but also know what it takes to make it truly impactful? Do you l..
    • Softwareudvikler
    • Bagsværd
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 3
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1