IT-specialist til Koncern IT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Fremsynet specialist i server og backup til Koncern IT

Hos Netværksdrift og Datacenter i Københavns Kommune, Koncern IT, søger vi en IT-specialist, som har lyst til at udvikle og drifte vores servere, storage, VMware og backup.  

Koncern IT’s infrastrukturteam driver hele Københavns Kommunes fælles, administrative IT-platform, lige fra netværk og hardware til virtuelle miljøer og systemsoftware. Vi er en organisation, der går forrest, når det drejer sig om de nyeste teknologier og metoder. Du kommer til at tage vores core netværk med ind i en spændende fremtid.

Brænder du for at arbejde i et team, hvor du vil være med til at sikre, at vores server-stak både er klippestabilt og bliver klar til fremtiden med Cloud? Har du mod på at kaste dig over nye projekter, og vil du være med til at præge områdets fremtid, som går nye udfordringer og forandringer i møde? Bliver du motiveret og nysgerrig af en fremtid, der byder på muligheder og forandringer?

Kan du se dig selv arbejde med scripting i infrastrukturen og være med til at sikre stabil drift, hvor IT-sikkerhed og en fremtid med Cloud er afgørende faktorer? Kan du både arbejde selvstændigt og samarbejde i større tværfaglige grupper? Så er du måske vores nye IT-specialist.

Vigtigst er måske, at du er åben, konstruktiv og fremadskuende. I vores område sker der hele tiden udvikling, og hverdagen vil med garanti se anderledes ud om 1-3-5 år. Du skal trives med de muligheder og forandringer, det giver.

Dine opgaver og udfordringer
Sammen med en gruppe nære kolleger vil du have medansvaret for vores Enterprise Data-område. Du vil indgå i drift og projekter og bidrage aktivt til den fortsatte modning, udvikling og optimering af dette centrale område, og du vil være med til at tage vores server-stak med ind i Cloud-fremtiden hos os. Du får en stor kontaktflade til kollegaer på tværs af organisationen – fra visitatorer, tværgående driftskoordinatorer, løsningsansvarlige og andre tekniske specialister til kontorchefer. Du vil være med til at forme området, sætte retningen, udarbejde politikker, strategier og procedurer – og implementere og drifte det efterfølgende.

Du vil komme til at arbejde med de nyeste teknologier, som b.la. omfatter

  • Veeam-backup
  • UCS-servere
  • Windows server
  • VMax storage
  • ESX og NSX

samt løbende performance tuning, fejlfinding og projekt- og implementeringsopgaver til nye infrastruktursystemer.

Vores forventninger til dig

  • God teknisk og forretningsmæssig forståelse
  • Fleksibilitet og samarbejdsiver
  • Selvkørende og med øje for løbende forbedringer
  • Du har lyst til at holde dig opdateret indenfor de nyeste teknologier og arbejdsmetoder
  • Du evner at bevare et strategisk overblik, eksekvere og skabe resultater for både dig selv, teamet og kommunens brugere

Er vi arbejdspladsen for dig?
Vi har et samarbejdsorienteret miljø, som bærer præg af et stort tværgående engagement, og hvor personlig udvikling og professionalisme er i højsædet.  

Vi har travlt, og vi har det sjovt. Vi hjælper og passer på hinanden. Vi har fokus på både teknologi, forretning, vores brugere, kommunen og på løbende udvikling af medarbejderne, services og processer.

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer ugentligt med familievenlige arbejdstider og flekstid og til besættelse snarest muligt.

Løn forhandles efter overenskomst og kvalifikationer.

Send motiveret ansøgning og CV.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef for infrastruktur Core Kim Lohse på 4044 7632 eller fagkoordinator Jimmy Sølling Hansen på 2013 9177.

Søg via nedenstående link senest fredag den 23. juli 2021
Vi holder samtaler løbende, så søg gerne stillingen snarest muligt.

Om Koncern IT
Vi er KIT – Københavns Kommunes Koncern IT. Vi går på arbejde for at digitalisere Danmarks største arbejdsplads. Vi har en høj faglighed, og vi brænder for nye teknologier. Vi udnytter vores mange fagligheder, og sammen sikrer vi plads til mere velfærd og gør hverdagen nemmere for borgerne i København. Mød os på Koncernit.kk.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • København NV
  • Fredag den 23. juli 2021

Lignende jobs

  • Student Assistant, Software Development

    About the Role:About the Role:Are you passionate about software development and eager to apply your skills in a real-world environment? We are looking for a motivated student to join our agile .
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Enterprise Architect

    <p>We invite you to bring your passion for delivering architectural information into play as you assist in raising the maturity of IT and how we support the business with the best possible to..
    • Softwareudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Senior IT Developer

    Job ID: 26009 If you have experience as a Senior Developer with Salesforce and are passionate about helping to shape a life and pension company with great ambitions, then we would like to hear..
    • Softwareudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Technical Solution Architect - Energy Intensive In...

    <p>Do you want to push the boundaries of your profession and develop your excellence in an open, collaborative, and empowering culture? Are you a proven expert in your discipline? Do you want..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i København NV over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0