Udviklere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

cBrain søger knivskarpe udviklere


Har du passion for software?

Er du blandt de 10 % bedste, og brænder du for at udvikle software, der gør en forskel, og som får brugerne til at klappe?

Hos cBrain får du mulighed for at blive en del af et team af dygtige kolleger med stor erfaring inden for alle aspekter af softwareudvikling.

Du skal være blandt de bedste og ønske at arbejde i en ung dynamisk virksomhed på Østerbro. Dit fokus bliver udvikling, men du vil deltage i alle dele af et projektforløb. Det er derfor vigtigt, at du både har et solidt datalogisk fundament, og evner og ønsker at deltage i kommunikationen med kunder i forbindelse med design, implementering, test og overlevering.

Dine kolleger er dygtige softwareudviklere og arkitekter, og du vil via vores mentor-ordning få tilknyttet en seniorudvikler, der vil sikre, at du hurtigt og løbende vil udvikle dig fagligt.

cBrain udvikler software til en mængde platforme, og det er vigtigt, at du besidder evnen og lysten til at være på forkant med udviklingen af disse platforme. Det kunne f.eks dreje sig om nye brugergrænsefladeparadigmer (iPad, tablets og mobile applikationer), enterprise frameworks til at sikre åbne API'er og ekstrem skalering, søgemaskiner og cloud computing.

Arbejdsopgaver

Som softwareudvikler i cBrain vil dine opgaver bla. bestå i:

  • Udvikling af udvidelser og ny funktionalitet for eksisterende og nye kunder

  • Deltagelse i designworkshops

  • Udarbejdelse af teknisk design og kravspecifikation

  • Detailafklaringer med kunden

  • Test og teknisk dokumentation

  • Teknisk support for eksisterende kunder


Faglige kvalifikationer

  • Du har en relevant teknisk uddannelse som fx. datalog, ingeniør, cand. IT eller lignende

  • Du brænder for at lave software og er med på de nyeste teknologier og forstår at omsætte disse til brugbare løsninger

  • Du forstår at sætte dig ind i komplekse datalogiske problemstillinger

  • Du har en solid forretningsmæssig tilgang til softwareudvikling og forstår at sætte dig ind i de arbejdsprocesser, som kunden sidder med


cBrains software er baseret på Microsoft .NET, og det forventes, at du har en bred forståelse for .NET eller tilsvarende teknologier.

Da intern kommunikation, design og dokumentation samt kundekontakt foregår på dansk, er det et krav, at du taler og skriver flydende dansk.

Ud over de ovenstående faglige kompetencekrav lægger vi vægt på, at du er kreativ og forstår at omsætte gode ideer til lækre løsninger. Du er systematisk, struktureret, selvstændig, analytisk stærk og besidder en god helhedsfornemmelse. Du er videbegærlig, brænder for at dele din viden med andre og er dygtig til at videreformidle komplekse problemstillinger for dine kolleger og for kunderne. Du er nærværende, udviser et højt personligt engagement og nyder at samarbejde med dine kolleger.

Vi tilbyder

cBrain arbejder med forretningskritiske systemer både inden for det offentlige, hvor vi bl.a. leverer software til seks ministerier, samt en mængde store private kunder.
Der er alle steder tale om kernesystemer, som digitaliserer forretningsgange og kommunikation, og den software du er med til at lave, gør en væsentlig forskel.

cBrain sætter innovation meget højt og har et miljø, hvor der er plads til (og brug for), at du tænker i kreative løsninger. Dette kan være ud fra et forretningsmæssigt, et brugergrænseflademæssigt eller et teknologisk synspunkt.

cBrain har en organisation og kultur, hvor der bliver lyttet til alle, og du vil hurtigt komme i en situation, hvor du kan sætte dit personlige aftryk på vores produkter og løsninger.

cBrain står for alle dele af en software-implementering. Der er således mulighed for at udvikle sig både bredt (mod f.eks. projektledelse) og dybt (teknisk specialist eller arkitekt) eller en blanding som lead-udvikler.

Om cBrain

cBrain er stiftet i 2002. Bag selskabet står et team af erfarne it-folk med bred international ledelsesbaggrund og solid teknologi- og projekterfaring fra store it-projekter i både den offentlige og den private sektor.

Firmaet blev noteret på Københavns Fondsbørs (nu Nasdaq/OMX) i februar 2006. I 2011 modtog Transport Ministeriet og Klima og Energiministeriet Digitaliseringsprisen for deres implementeringsprojekter af cBrains software. 2011 var også året, hvor cBrain intensiverede sine internationale aktiviteter.

For mere information er du velkommen til at hente cBrains Årsrapport 2018.

Arbejdet foregår i et udfordrende, uformelt og kreativt miljø med dygtige og sjove kolleger med et godt sammenhold.

Ved ansøgning send venligst CV og karakterudskrifter sammen med ansøgningen.

For yderligere informationer kan du kontakte:

Udviklingsdirektør Thomas Qvist
Email : [email protected], tlf.: 2615 4049


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • København Ø

Lignende jobs

  • Student Assistant, Software Development

    About the Role:About the Role:Are you passionate about software development and eager to apply your skills in a real-world environment? We are looking for a motivated student to join our agile .
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Enterprise Architect

    <p>We invite you to bring your passion for delivering architectural information into play as you assist in raising the maturity of IT and how we support the business with the best possible to..
    • Softwareudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Senior IT Developer

    Job ID: 26009 If you have experience as a Senior Developer with Salesforce and are passionate about helping to shape a life and pension company with great ambitions, then we would like to hear..
    • Softwareudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Technical Solution Architect - Energy Intensive In...

    <p>Do you want to push the boundaries of your profession and develop your excellence in an open, collaborative, and empowering culture? Are you a proven expert in your discipline? Do you want..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 3
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 4
14. august 2024 3
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 4
8. august 2024 5