Applikationskoordinatorer til udvikling og vedligehold af den kliniske del af Sundhedsplatformen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Brænder du for at smidiggøre klinikernes dokumentationsmuligheder? Har du en sundhedsfaglig uddannelse, måske med en overbygning inden for IT? Eller har du en It-uddannelsesmæssig baggrund (fx sundhed og informatik, datalogi, ingeniør. Lign.) eller er du en erfaren bruger af Sundhedsplatformen? Så er det dig, vi mangler.

Vores teams arbejder med at forvalte og konfigurere Sundhedsplatformen. Vi deltager i udviklingen af IT-løsninger til klinikere og patienter i samarbejde med brugere og andre udviklere.

Hvem er vi?
Som applikationskoordinator bliver du en del af SP-enhederne i Center for IT og Medicoteknologi (CIMT), som arbejder med at udvikle, forvalte og implementere i et af regionens største IT-systemer, Sundhedsplatformen. Vi er ca. 350 medarbejdere, som arbejder med mange forskellige fagområder såsom konfigurering, test, arkitektur, patientsikkerhed, kontraktmanagement og forretningsanalytikere mfl. Vi arbejder i et agilt setup efter SAFe rammeværktøjet.

Jobbet er placeret i enheden SP System i sektionen Operation. Vi er 36 medarbejdere i sektionen. Medarbejderne har enten en IT teknisk baggrund eller klinisk baggrund. Vi arbejder alle i mindre, agile teams.

Sektion Operation understøtter drift, vedligehold samt udvikling af Sundhedsplatformen inden for områderne Kardiologi, Anæstesi, Operation, Laboratorie og det billeddiagnostiske område.

Vi lægger vægt på, at du kan indgå i et projektorienteret agilt team, hvor opgaven er at forvalte og understøtte udviklings- og vedligeholdelsesopgaver i Sundhedsplatformen. Dette sker i samarbejde med den eksterne leverandør af Sundhedsplatformen og brugerne, og ofte løses flere opgaver samtidigt og med korte deadlines. Det tværfaglige samarbejde er i fokus, og kommer til udtryk i forhold til koordinering mellem de øvrige sektioner i CIMT og med 3. part-systemer, samt med koordinering mellem Region Hovedstaden og Region Sjælland. Vi lægger samtidig vægt på, at du også kan se værdien i at arbejde med kvalitetssikringsaktiviteter/monitorering/fejlsøgning og testaktiviteter.

Hvad vi tilbyder

  • Du bliver en del af et team, hvor vi løser opgaver med konfigurering af SP. Opgaverne er meget varierede i sværhedsgrad og kompleksitet, dog uden kodning
  • Du vil få et godt introduktions- og oplæringsforløb, hvor vi sikrer en vis teknisk forståelse, og uddannelse i de værktøjer, som skal bruges til udvikling og forvaltning af Sundhedsplatformen. Der vil løbende være mulighed for et yderligere kompetenceløft alt efter behov og ønsker
  • En fleksibel arbejdsplads med gode muligheder for at kombinere arbejdsliv og familieliv. Mulighed for hjemmearbejdsdage
  • Dygtige kollegaer, godt kollegialt sammenhold, og tæt samarbejde med kollegaer og det sundhedsfaglige personale på hospitalerne
  • Et arbejde som giver mening, fordi det handler om at gøre klinikeres hverdag og dokumentation så let tilgængelig som muligt

Hvad vi søger
Som Applikationskoordinator har du en it-uddannelsesmæssig baggrund, måske som overbygning på en sundhedsfaglig uddannelse. Eller du har en sundhedsfaglig uddannelse, og har lyst til at udvikle it-løsninger til klinikere og patienter. Vi søger en, som kan samarbejde på tværs i organisationen, både med hospitalerne og eksterne samarbejdspartnere, med en positiv tilgang til andre teams og deres applikationer. Vi søger også en person, som er fokuseret på detaljen, og evner at se sammenhænge på tværs. Du skal trives med at vejlede og undervise kollegaer, som har behov for sparring eller oplæring i konfigurering i Sundhedsplatformen. Du skal have organisatorisk forståelse for, hvordan man begår sig i et foranderligt politisk miljø, hvor opgaverne kommer udefra, og arbejde logisk og struktureret med dine opgaver. Du skal kunne formulere dig på dansk og engelsk i både tale og skrift, og deltage i diverse task forces internt i CIMT, og på tværs af organisationen med Sundhedsplatformen som fokus.

Ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge og dit ansættelsessted vil være Borgervænget 7, 2100 København Ø.

Ansøgningsfrist er den 5. december 2022
Forventet tiltrædelsesdato er d. 1. februar 2023.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Charlotte Elbro på telefon 24 64 01 52 eller mail [email protected] eller scrummaster Charlotte Elisabeth Hedels på telefon 51 44 66 39 eller mail [email protected].

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • København Ø
  • Mandag den 05. december 2022

Lignende jobs

  • Student Assistant, Software Development

    About the Role:About the Role:Are you passionate about software development and eager to apply your skills in a real-world environment? We are looking for a motivated student to join our agile .
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Enterprise Architect

    <p>We invite you to bring your passion for delivering architectural information into play as you assist in raising the maturity of IT and how we support the business with the best possible to..
    • Softwareudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Senior IT Developer

    Job ID: 26009 If you have experience as a Senior Developer with Salesforce and are passionate about helping to shape a life and pension company with great ambitions, then we would like to hear..
    • Softwareudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Technical Solution Architect - Energy Intensive In...

    <p>Do you want to push the boundaries of your profession and develop your excellence in an open, collaborative, and empowering culture? Are you a proven expert in your discipline? Do you want..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 3
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 4
14. august 2024 3
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 4
8. august 2024 5