Ingeniører til intern rådgivning i Skatteankestyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - København V

Skatteankestyrelsen skal sikre en kompetent, effektiv og uafhængig behandling af klager på skatte- og vurderingsområdet. Det gør vi ved at fokusere på fremdrift og kvalitet i vores kerneopgave. Du kan være med til at løfte denne opgave som ingeniør i vores kontor Kvalitet og Styring.

To ingeniører til vores ingeniørteam
Vores ingeniører understøtter vores sagsbehandlere i alle tekniske spørgsmål i klagesager om nedslag i grundværdien. Der er et stort fokus på kvalitet, og vores kommende ingeniører skal være med til at sikre kvalitet og effektivitet i opgaveløsningen på tværs af teamet af ingeniører.

Du vil blive en del af et team på fire ingeniører som arbejder med beregninger i Molio Prisdata (tidligere V&S prisdata), over vurdering af forsyningsnet, herunder kloak, vand og varme, og undersøgelse af behovet for ekstra fundering med afsæt i geotekniske rapporter. Derudover foretages en byggeteknisk vurdering og materialegranskning af bilag samt beregninger, som udmunder i en drøftelse af sagen med Skatteankestyrelsens sagsbehandlere, der varetager den videre sagsbehandling. Der er tale om både en skriftlig og mundtlig understøttelse af sagsbehandlerne. Da dit arbejde er et vigtigt led i sagsbehandlingen er det essentielt, at kvaliteten er i top og du har fokus på detaljen.<br
Der kan forekomme sagsbehandling af motorsager i de perioder der afventes ingeniør sager. Der vil være tale om selvstændig juridisk sagsbehandling af sager på motorområdet.

Kvalitet og Styring har en stærk, faglig identitet, som vi er stolte af. Det forventer vi også, at du gerne vil være en del af og bidrage til. Som ny medarbejder kan du forvente kolleger, der er lydhøre, samarbejdsorienterede, og som deler ud af deres viden. Du får faglig sparring og ansvar, der styrker og udvikler dine kompetencer. Du vil indgå i et uformelt og uhøjtideligt miljø i et kontor bestående af et ingeniørteam, et nævnsteam og et team der arbejder med kvalitet, styring og ledelsesbetjening.

Om dig
Vi forventer at du har en relevant byggeteknisk og/eller geoteknisk baggrund, gerne som bygningsingeniør, bygningskonstruktør eller lignende. Du har stærke kommunikative evner på dansk i både skrift og tale.

Derudover forventer vi, at du:

  • har fokus på kvalitet og effektivitet i opgaveløsningen
  • er vant til og værdsætter faglig sparring, feedback og samarbejde
  • kan arbejde selvstændigt og struktureret
  • trives i en proces og driftsorienteret rolle, hvor du tager ansvar for sagen i hele dens forløb hos dig

Om Skatteankestyrelsen
Skatteankestyrelsen er en uafhængig klagemyndighed, hvor vi behandler klager over skatteforvaltningens afgørelser på skatte- og vurderingsområdet. Vi vægter en effektiv og ensartet klagebehandling af høj kvalitet, hvor faglighed, ansvarlighed, samarbejde og udsyn er nøgleord for vores opgaveløsning. Vi er godt 500 ansatte i styrelsen, og sammen sikrer vi retssikkerhed via en kompetent og uafhængig behandling af klager.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest den 12. maj. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Christian Barse på telefonnummer 33 76 23 20.

Der kan indgå anvendelse af tests i ansættelsesprocessen.

Tiltrædelse er 1. august og ansættelse efter gældende overenskomst. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Ved Vesterport 6 i København.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Læs mere om ansættelse i styrelsen på www.skatteankestyrelsen.dk/job-og-karriere/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • København V
  • Onsdag den 12. maj 2021

Lignende jobs

  • Student Assistant, Software Development

    About the Role:About the Role:Are you passionate about software development and eager to apply your skills in a real-world environment? We are looking for a motivated student to join our agile .
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Enterprise Architect

    <p>We invite you to bring your passion for delivering architectural information into play as you assist in raising the maturity of IT and how we support the business with the best possible to..
    • Softwareudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Senior IT Developer

    Job ID: 26009 If you have experience as a Senior Developer with Salesforce and are passionate about helping to shape a life and pension company with great ambitions, then we would like to hear..
    • Softwareudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Technical Solution Architect - Energy Intensive In...

    <p>Do you want to push the boundaries of your profession and develop your excellence in an open, collaborative, and empowering culture? Are you a proven expert in your discipline? Do you want..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i København V over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0