Problem, Incident og Release Manager til Signal Drift

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vi søger to ambitiøse, nysgerrige og strukturerede PIR Managers, som har lyst til og erfaring med at løse problemer, som påvirker togdriften. De to PIR Managers skal fungere henholdsvis på S-Banen og på Onboard.

Banedanmark gennemgår i disse år en gennemgribende omstilling, hvor centrale dele af jernbanen bliver digital. Dette gælder i høj grad for Banedanmarks signalsystemer som lige nu er midt i udrulningen af et af Danmarks største IT-programmer - de nye signalsystemer til jernbanen. Der investeres stort og mange opgaver løses sammen med både interne og eksterne samarbejdspartnere.

De to nye PIR Managers skal sikre med hurtigt og effektivt at løse servicefejl og være med til at drifte og vedligeholde de nye signalsystemer på S-banen samt det Onboard udstyr, der er installeret på selve toget. Som PIR Manager vil du skulle fungere som bindeled mellem internationale systemleverandører, projekter og vores kunder.

Håndtering af fejl og incidents i samarbejde med leverandører

Som PIR Manager får du ansvaret for at løse problems og incidents som meldes ind fra brugere, operatørerne eller andre interessenter, der gør brug af Banedanmarks nye signaltekniske anlæg. Opgaven løses i samarbejde med vores leverandører, der er udførende på den tekniske løsning af vores incidents og problems.

Dine primære arbejdsopgaver vil blive at:

  • Sikre kontinuerligt og relevant driftsinformation
  • Håndtere og facilitere hvis der opstår major incident hændelser
  • Være i stand til at beskrive og formidle driftssituationen til interessenter
  • Sikre at leverandøren leverer som aftalt i forhold til tidsfrister og at status på fejl, problems og incidents holdes ved lige under deres livscyklus
  • Sikre, at der bliver foretaget vurdering og implementering af løsninger i forbindelse med fejl, incidents og problems
  • Sikre opfølgning på incidents, status og fremdrift i løsningen, herunder identificering og eskalering af trends
  • Sikre at fejl, problems og incidents registreres, prioriteres og kædes sammen med en fremtidig systemrelease
  • Sikre kommunikation og koordinering af rollouts og releases i samarbejde med projekterne, leverandørerne, kunderne, de systemansvarlige og resten af organisationen
  • Indgå i et samarbejde med Service Level Manager og Contract Manager vedrørende opgaver der går på tværs af de tre roller

Serviceminded facilitator med gode kommunikationsevner

Det er en fordel hvis du har erfaring fra tidligere jobs og vi ser gerne, at du har kendskab til ServiceNow og ITIL og de processer, der bruges i den forbindelse.

Måske har du i forvejen kendskab til jernbanen og trafikafvikling samt systemerne ERTMS (European Railway Traffic Management System og/eller CBTC (Communication Based Train Control). Vi er opmærksomme på, at en person som besidder alle kvalifikationer nok ikke findes, så du skal være opsat på, at vi sammen sørger for, du kan tilegne dig det nødvendige kendskab på alle fronter.

Du befinder dig godt i rollen som facilitator og kan stå i spidsen for en gruppe kolleger og samarbejdspartner med forskellige fagligheder og i samarbejde med gruppen gennemføre en metodisk problemløsning.

Vi vil lægge vægt på, at du er serviceminded og positiv af natur. Stillingen stiller store krav til dine kommunikationsevner på både engelsk og dansk, dit tekniske overblik og generelle forståelse for drift og særligt fejlhåndtering. Du skal også være i stand til at kunne arbejde selvstændigt, være procesfokuseret, struktureret og besidde analytisk sans.

Løn

Du ansættes i forhold til gældende overenskomst, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt teamleder Per Conradsen. Send din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” nedenfor og følger instruktionerne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • København V
  • Mandag den 02. august 2021

Lignende jobs

  • Student Assistant, Software Development

    About the Role:About the Role:Are you passionate about software development and eager to apply your skills in a real-world environment? We are looking for a motivated student to join our agile .
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Enterprise Architect

    <p>We invite you to bring your passion for delivering architectural information into play as you assist in raising the maturity of IT and how we support the business with the best possible to..
    • Softwareudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Senior IT Developer

    Job ID: 26009 If you have experience as a Senior Developer with Salesforce and are passionate about helping to shape a life and pension company with great ambitions, then we would like to hear..
    • Softwareudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Technical Solution Architect - Energy Intensive In...

    <p>Do you want to push the boundaries of your profession and develop your excellence in an open, collaborative, and empowering culture? Are you a proven expert in your discipline? Do you want..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i København V over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0
7. august 2024 0