Bliv en del af [xxxxx]-familien som vores nye Scrum Master

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Kom og hjælp os med at tune videre på vores agile mindset og bygge lækre og værdiskabende digitale produkter i tæt samarbejde med eget team, forretningen og vores medlemmer.

Vi leder efter dig, der som Scrum master kan og vil opgaven med at føre ida videre i vores agile adaption. Dit primære engagement vil være som en integreret del af det ene af vores fire udviklingsteams, der arbejder tæt sammen og efter scrum-rammeværket. Stillingen er i idas digitaliseringsafdeling, hvor vi i høj grad tog Agile og scrum til os for knap to år siden. Vi er nået et godt stykke og har allerede set værdien i at have kort vej til produktion, levere værdi kontinuerligt i iterative udviklingsforløb og lave løbende justeringer baseret på feedback og erfaringer. Vi ved også, at vi har rigtig meget uudforsket land foran os, som vi er ivrige efter at gå på opdagelse i. Det vil vi vildt gerne have dig med til at lede os ud i.

Teamet og dets ansvarsområder

Du vil blive scrum master for en divers flok på 7 kolleger i aldersspændet start 30'erne til et stykke henne i 40'erne, som elsker at spille hinanden gode og #GoTheExtraMile for at levere digitale løsninger, som vi er stolte af og som giver værdi for idas medlemmer. Arbejdsområdet spænder et ret bredt felt lige fra de komplekse og forretningskritiske produkter, så som idas login-platform og samtykkeplatform til de mere spraglede og eksperimenterende produkter, så som idas meget lyserøde og studiefokuserede mobile app, Hello Fellow.

Udover det team, du bliver Scrum master for, bliver du nær kollega med yderligere en Scrum master, ligesom du vil indgå i et tæt arbejdsfællesskab med afdelingens tre Product owners.

Derudover vil der være løbende være tværgående planlægnings- og faciliteringsopgaver bredt i både hele afdelingen og længere ud i organisationen.

Det får du i ida

Vi sætter pris på et godt og åbent arbejdsmiljø og vi brænder for at skabe værdi for vores medlemmer og brugere mens vi lægger stor vægt på, at vi stadig når hjem og hente eller komme med til fredagsbaren i naboafdelingen.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt, selvfølgelig med mulighed for flex, og vi arbejder fri af tid og sted, hvilket betyder, at du får stor frihed til at tilrettelægge din arbejdstid og -sted i samspil med nærmeste leder. Det gjorde vi i forvejen og Corona har kun lært os at blive endnu bedre til det. Når vi møder ind, har vi smuk udsigt over Københavns havn som vi kombinerer med en fremragende frokostordning.

I de værdimæssigt højere luftlag har vi et benhårdt princip om at understøtte FN's verdensmål for en mere bæredygtig fremtid, og det gør vi ved at sætte vores mange vidende medlemmers kompetencer i spil. idas strategiske ambition er en fortsat høj medlemsvækst og top engagerende og tilfredse medlemmer.

Vi værdsætter at man tager ansvar og har integritet og i samarbejdet tror vi især på tillid, transparens og fælles ansvarlighed.

Vores forventninger til dig

Fordi vi arbejder fri af tid og sted, håber vi at finde en person, som kender scrum rigtig godt. Du får nøglerollen som facilitatoren, der skal sikre godt teamwork og være den, der husker, at en elefant skal spises én bid ad gangen, når komplekse opgaver søsættes og ukendt land udforskes. I stedet for at tænke i projekter og deadlines øver vi os kontinuerligt i at fokusere mere på behov og værdi.

I ida er vi en skøn blanding af familiemennesker, yngre mennesker og folk, der kan huske, hvordan det var for mange år siden – og vi har brug for alle typerne for at præstere bedst.

Vi vil gerne lave platforme, der appellerer bredt, og derfor håber vi også, at du vil søge jobbet uanset alder, køn, etnicitet eller baggrund.

Det vigtigste for os er, at du kender, forstår og anvender scrum til at guide og facilitere arbejdet, så dit team får klare rammer og gode processer.

Den ideelle kandidat har

  • stort kendskab til og god erfaring med scrum gerne fra en virksomhed på størrelse med ida
  • overblik og kan styre og facilitere, som var din familie med tre børn på vej på kør-selv-ferie i Harzen og I havde behov for følge fremdrift undervejs
  • erfaring med produkt- og softwareudvikling: Ingen teknologiforskrækkelse, snarere tværtimod
  • lyst til at lære fra sig: Vi vil gerne tænke i agile, outcome og løbende små forbedringer både i eget team og på tværs af hele udviklingsafdelingen
  • en empirisk tilgang til læring og har det godt med at igangsætte og følge op på forandringer

Vi har en alsidig techstack som især centrerer sig om Umbraco, C#-kode, .Net Framework og – Core, docker, Azure og React. Vi forventer ingen dyb erfaring i teknologierne, men en smule kendskab skader bestemt ikke.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte os

Afdelingsleder Marc Stein, tlf. 26849098 | [email protected]

Vi planlægger at afholde samtaler i uge 37.

Bemærk, at du kun kan søge jobbet via vores rekrutteringssystem. Vi behandler ikke ansøgninger sendt pr. email eller lignende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • København V

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i København V over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
4. oktober 2024 3
3. oktober 2024 3
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 3
30. september 2024 3
29. september 2024 3
28. september 2024 3
27. september 2024 3
26. september 2024 1
25. september 2024 3
24. september 2024 3
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3