Scrum Master til at facilitere gode processer i et agilt udviklingsteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Styrelsen for It og Læring (STIL) er i gang med at udvikle et nyt tilskudsadministrationssystem, der skal stå for udbetalingen af tilskud til alle de selvejende uddannelsesinstitutioner på Børne- og Undervisningsministeriets område.

Et af de fire team, der arbejder med tilskudsadministration, skal have en ny Scrum Master, der kan facilitere teamets agile begivenheder, sikre fremdrift i teamet opgaver og understøtte en stærk holdånd. Derudover deltager Scrum Master i teamets forretningsmæssige opgaver, fx afklaringer ift. kommende opgaver og opfølgning på opgaver i form af forretningstest og lignende.

Dine opgaver

Dine opgaver vil primært være at:

  • facilitere teamets agile begivenheder i rollen som Scrum Master, herunder ansvaret for de daglige stand-up, sprint planlægning, sprint review og retrospective
  • planlægge og realisere teamets mål ved at sikre at forhindringer løbende bliver ryddet af vejen sammen med teamet og teamets Product Owner
  • optimere/udvikle de agile processer gennem et tæt samarbejde med især de andre Scrum Mastere i kontoret
  • sikre god onboarding af nye teammedlemmer
  • bidrage til opgaveløsningen i øvrigt i teamet, fx afklaringer, analyser, udarbejdelse af user stories, test mv.

Teamet vil ud over dig, bestå af en Product Owner, en forretningsanalytiker og to it-udviklere fra vores eksterne leverandør.

Vi er en ambitiøs styrelse, der vil være blandt de bedste!

I Styrelsen for It og Læring (STIL) har vi ansvaret for udvikling og drift af Børne- og Undervisningsministeriets it-løsninger. Vores it-systemer anvendes dagligt af tusindvis af børn, unge og voksne og har stor betydning i hverdagen på de danske uddannelsesinstitutioner.

I STIL arbejder vi agilt baseret på SAFe. Vi har i dag ca. 35 agile teams, som hver især leverer løsninger til undervisningssektoren.

I styrelsen er der mulighed for at arbejde med mange forskellige aspekter af it-understøttelsen på børne- og undervisningsområdet. Vi vil sørge for, at du får en grundig indkøring i de opgaver, du skal lave, og teamsamarbejdet gør, at du altid vil have nogen at sparre med. Samtidigt får du stor indflydelse på dit arbejde og vores løsninger, hvor du hele tiden udvikler dig og har en god work-life-balance.

Om dig

Om du er nyuddannet eller har erfaring er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du har lyst til at påtage dig rollen som Scrum Master med interesse for og indlevelse i dine kollegers faglighed og arbejdsglæde.

Vi forventer, at du:

  • gennem din uddannelse eller tidligere joberfaring har fået et fagligt fundament til at håndtere komplekse problemstillinger – gerne inden for data- og IT rettede opgavetyper
  • har et kendskab til agile metoder, så du efter en kort periode kan gå fuldt ind i Scrum Master rollen og udvikle dig derfra
  • har en kandidatgrad, fx inden for samfundsvidenskab, IT, økonomi eller lign.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i forhold til gældende overenskomst i staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. Ansættelse kan evt. ske som specialkonsulent afhængig af kvalifikationer og erfaringer.

Stillingen ønskes besat pr. 1. februar 2023 eller efter aftale.

Arbejdsstedet er Styrelsen for It og Læring, Vester Voldgade 123, 1552 København K.

Vi har i de seneste år haft gode erfaringer med hjemme arbejde og tilbyder derfor, at man kan have op til to faste hjemmearbejdsdage om ugen som supplement til vores almindelige flexordning.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at sende en sms til Kontorchef Sanne Maaløe-Andersen på tlf. 2132 1853, som herefter vil ringe dig op.

Sådan søger du

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest d.20 november 2022 i vores rekrutteringssystem via linket.

Vi afholder løbende samtaler. Hvis du går videre til 2. samtale, vil du blive bedt om at besvare en kognitiv test, der vil indgå som en del af den samlede vurdering.

I Styrelsen for It og Læring ønsker vi en sammensætning af medarbejdere, der afspejler det omgivende samfund, og vi vurderer udelukkende ansøgere på baggrund af kvalifikationer og kompetencer.

Om Styrelsen for It og Læring

Styrelsen for It og Læring er en styrelse under Børne- og Undervisningsministeriet. Med brug af it og læring understøtter vi ministeriets målsætning om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle. Vores vision er at være de bedste i staten til at skabe værdi gennem it, digitalisering og data.

STIL beskæftiger ca. 370 medarbejdere i København og Aarhus.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • København V
  • Søndag den 20. november 2022

Lignende jobs

  • Student Assistant, Software Development

    About the Role:About the Role:Are you passionate about software development and eager to apply your skills in a real-world environment? We are looking for a motivated student to join our agile .
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Enterprise Architect

    <p>We invite you to bring your passion for delivering architectural information into play as you assist in raising the maturity of IT and how we support the business with the best possible to..
    • Softwareudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Senior IT Developer

    Job ID: 26009 If you have experience as a Senior Developer with Salesforce and are passionate about helping to shape a life and pension company with great ambitions, then we would like to hear..
    • Softwareudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Technical Solution Architect - Energy Intensive In...

    <p>Do you want to push the boundaries of your profession and develop your excellence in an open, collaborative, and empowering culture? Are you a proven expert in your discipline? Do you want..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i København V over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0