App- og webudvikler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Uptime Development udvikler intelligente IT-løsninger, der gør en forskel for virksomheder og mennesker. Vores løsninger forenkler og optimerer processer, skaber arbejdspladser og gøre arbejdslivet og digitale hverdagshandlinger lettere for os alle sammen. Vi løser forretningsbehov via vores mangeårige ekspertise inden for webudvikling, digitalisering & integrationer udvikling af apps og drift og vedligehold. Vores samarbejde med kunden er et strategisk og langsigtet partnerskab båret af ærlighed, åbenhed, transparens og gensidig tillid. Når vi rådgiver kunden til en løsning, gør vi det fordi, vi mener, det er det rigtige og mest optimale for virksomheden. Uptime har hovedsæde i Estland og udvidet til Danmark, Norge, Schweiz og Polen med +150 ansatte. Til Uptime Developments fortsatte vækst søges der til kontoret i Vejle:

App-og webudvikler


Vil du være med til at udvikle fremtidens digitale vindere?


Du vil sammen med dit team designe og løse udviklingsopgaver, som sikrer kunder intelligente IT-løsninger i verdensklasse. Du motiveres af at skabe langvarige kunderelationer og give dem de bedste løsninger, fordi du forstår deres behov og forretning. Du kan arbejde med både små og store IT-løsninger og er god til at bevare overblikket i udviklingsprocessen.

Vi forventer, du er nysgerrig i at lære nye systemer, og har en naturlig interesse i at omsætte IT-løsninger til en konkurrencemæssig fordel for kunderne. Som person trives du i et uformelt miljø med godt humør, der er nede på jorden, med fokus på at skabe de gode løsninger.

Du vil i jobbet blive en uundværlig del af et 5 M/K team, hvor du vil opleve et højt humør og en stejl læringskurve med de dygtigste i branchen. Du får stor medbestemmelse i hverdagen, hvor du er med til at udvikle intelligente løsninger til fremtidens digitale vindere.

I forbindelse med udvælgelsen vil vi især vægte:

  • At du er nysgerrig og brænder for at udvikle og opbygge apps på mobile platforme
  • Erfaring med webudvikling og udvikling fra bunden eller udvidelse af eksisterende
  • Erfaring med fx React native, Flutter samt andre nyere teknologier
  • Definere og opsætte datastrukturer i cloud-løsninger
  • Tænker løsninger i dets helhed og har sans for god UX
  • At du trives i et tæt samarbejde med kunder og team om projekter

Din baggrund er sikkert som IT-udvikler e.l., hvor du har en relevant IT-uddannelse og arbejdet professionelt med udvikling af IT-løsninger i minimum 3 år.

Du får en arbejdsuge uden overarbejde – med mulighed for hjemmearbejde. Aflønning sker som fast løn + pensionsordning, forsikringer for hele familien, internet, kantineordning, fitness, 2 årlige betalte udlandsrejser til hovedkontoret i Estland. Dit arbejdssted er i AI innovation house, som skal være et IT-fyrtårn i hele DK.

Lyder dette job som noget for dig, så kontakt konsulent Jacob Barsballe Nielsen på telefon 7210 0030 for uddybende information. For at komme i betragtning til dette job, skal du anvende ”søg stillingen” funktionen, og vi glæder os til at høre fra dig hurtigst muligt. Selectors A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job, og vi arbejder derfor ikke med en ansøgningsfrist.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Kolding

Lignende jobs

  • Business Intelligence Developer

    Opportunity Do you excel at transforming complex data into clear, actionable insights? Join Maersk Container Industry and be a key player in advancing our data-driven journey. Located in Ting..
    • Softwareudvikler
    • Tinglev
    Få mere info
  • Business Intelligence Developer

    Opportunity Do you excel at transforming complex data into clear, actionable insights? Join Maersk Container Industry and be a key player in advancing our data-driven journey. Located in Ting..
    • Softwareudvikler
    • Tinglev
    Få mere info
  • Brobyggende IT-Forretningsarkitekt

    Softwareudvikler søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Softwareudvikler
    • Vejle
    Få mere info
  • Test Engineer

    Opportunity Do you have a keen interest in diving deep into the details and an enthusiasm for solving complex technical challenges? Do you want to be part of a company committed to the environmen..
    • Softwareudvikler
    • Tinglev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Kolding over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
4. oktober 2024 5
3. oktober 2024 5
2. oktober 2024 5
1. oktober 2024 5
30. september 2024 5
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 5
26. september 2024 5
25. september 2024 6
24. september 2024 6
23. september 2024 6
22. september 2024 6
21. september 2024 6
20. september 2024 6
19. september 2024 6
18. september 2024 5
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3