IT-Arkitekt til udvikling og implementering af fremtidens digitale boligbeskatning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Drømmer du om at arbejde med komplekse it-løsninger, der spiller en altafgørende rolle for opretholdelsen af vigtige samfundsfunktioner? Har du solid erfaring med at sætte retning og tage ansvar for IT-arkitektur? Og vil du være en del af et attraktivt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor vi med et stærkt forretningsfokus udvikler og implementerer fremtidens it-løsninger i Skatteforvaltningen? Så er det dig, vi søger!

Boligprogrammet – IT-arkitektur definerer funktionalitet, løsninger og integrationer
Boligprogrammet er et af de store strategiske programmer under Skatteministeriet, som oplever stor offentlig bevågenhed. Programmet skal sikre, at ny beskatningslovgivning på ejendomsområdet (boligforliget 2017) kan implementeres og systemunderstøttes over de kommende år, så borgere og virksomheder får korrekt beregnet ejendomsskat og grundskyld. Programmets IT-arkitektur tager udgangspunkt i forretningskrav fra Skattestyrelsen og Vurderingsstyrelsen, og er grundlæggende for den it-udvikling der skal løfte styrelsernes ønsker til funktionalitet og integrationer.

Nøglespiller og spændende it-arkitektopgaver
Som IT-arkitekt i Boligprogrammet bliver du en nøglespiller og drivkraft i systemudviklingen, implementeringen og understøttelsen af boligforliget. Du får tæt kontakt med interessenter (projektledere, kontorchefer, PMO-funktioner etc.), hvor du i samarbejde med programmets øvrige løsnings- og informationsarkitekter er med til at designe de bedste løsninger som passer på programmets mål- og løsningsarkitektur på tværs af fire leveranceteams.

Du kan bl.a. se frem til at arbejde med følgende:

  • Arbejde med mål- og løsningsarkitektur for Boligprogrammets samlede landskab af komponenter, og sikre sammenhæng mod styrelsens arkitekturrammer
  • Sikre en funktionel og teknisk sammenhængende løsning, som opfylder forretningskrav og understøtter arbejdsopgaver fra Skattestyrelsen og Vurderingsstyrelsen
  • Samarbejde med Boligprogrammets leverandører på it-udvikling for at sikre deres kendskab og efterlevelse af den aftalte it-arkitektur
  • Rådgive systemarkitekter og programledelsen om arkitekturmuligheder og deres konsekvenser, samt opbygge og vedligeholde relevante arkitekturmetoder og arkitekturstyring i programmet
  • Dokumentere samt bidrage til vidensdeling, bl.a. i vores fælles arkitekturfora.

"I boligprogrammet spiller it-arkitektur en vigtig rolle gennem hele programmet, hvor der løbende bliver behov for at levere gennemtænkte it-løsninger, som passer forretningsønskerne. Vore leverandører leverer selve udviklingen, men vi skal hjælpe dem med at bygge, så det passer ind i Skatteforvaltningen." Siger din nye kontorchef Simon Elbæk Munk og fortsætter: "Vi sætter ressourcerne i spil, hvor de passer bedst ind, og teamet af arkitekter arbejder derfor både projektnært og tværgående i programmet."

Stærk faglighed og lyst til tværgående samarbejde
Vi forestiller os, at du har relevant faglig baggrund, f.eks. som datalog, it-ingeniør eller anden relevant uddannelse, gerne med certificeringer inden for it-arkitekturområdet, og har et bredt kendskab til it-værktøjer og metoder. Du kommer med erfaring med udvikling og vedligehold af it-arkitektur, gerne i større komplekse it-projekter i en offentlig eller privat organisation, og har erfaring med arbejde leverandører, gerne i et setup med flere leverandører om en samlet opgave.

For at lykkes i stillingen er det en fordel at du:

  • Har forståelse for og erfaring med implementering og vedligehold af kompleks it-arkitektur
  • Har en struktureret, analytisk og udviklingsorienteret tilgang til opgaven
  • Kan kommunikere og samarbejde med forskellige interessenter, herunder eksterne konsulenter og leverandører
  • Kan sikre sammenhæng mellem organisationens standarder og arkitekturrammer i forbindelse med udvikling af systemunderstøttelsen af boligforliget
  • Kan arbejde tværgående i Boligprogrammet, og i dybden i Boligprogrammets projekter.

Dynamisk, kreativt og agilt arbejdsmiljø
I Boligprogrammet er vi pt. 50 medarbejdere, fra tre styrelser under Skatteforvaltningen. Vi arbejder agilt, med stort fokus på en fælles faglighed på tværs af kontorer. Vores arbejdssprog er dansk, og det er derfor vigtigt at du kan forstå og formulere dig på dansk - både mundtligt og skriftligt.

Kontoret Udvikling Bolig består af Arkitekter, Testmanagere, Testere, Dataanalytikere og andre tekniske roller indenfor programmet. I kontoret har vi et godt sammenhold med en uformel omgangstone. Vi har mange forskellige uddannelses- og erhvervsmæssige baggrunde, hvilket skaber et dynamisk og kreativt arbejdsmiljø, hvor vi vægter læring, arbejdsglæde og vores leverancer meget høj. Der arbejdes med et stort drive og med høj motivation. Vi har høj grad af fleksibilitet, hvor der er mulighed for at balancere arbejds- og familieliv.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og relevante dokumenter skal indsendes via nedenstående link senest den 20. marts. Vi forventer at holde samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Kontorchef Simon Elbæk Munk på tlf. 72 38 98 01.

Der kan blive gennemført person- og logikanalyse som led i ansættelsesprocessen, og der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil være mulighed for at blive indplaceret som special- eller chefkonsulent alt efter kompetencer og erfaring.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil være Nybrovej 110, 2800 Kgs. Lyngby. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Kongens Lyngby
  • Søndag den 20. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
15. september 2024 12
14. september 2024 12
13. september 2024 11
12. september 2024 11
11. september 2024 11
10. september 2024 10
9. september 2024 10
8. september 2024 9
7. september 2024 9
6. september 2024 9
5. september 2024 9
4. september 2024 9
3. september 2024 9
2. september 2024 11
1. september 2024 11
31. august 2024 11
30. august 2024 11
29. august 2024 11
28. august 2024 11
27. august 2024 11
26. august 2024 10
25. august 2024 11
24. august 2024 11
23. august 2024 11
22. august 2024 10
21. august 2024 10
20. august 2024 10
19. august 2024 11
18. august 2024 10
17. august 2024 10
16. august 2024 9