Rekrutteringsfirma

Lead BI Developer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Wrist Ship Supply er verdens førende leverandør af skibs- og offshore-forsyninger med en markedsandel på omkring 9%. Wrist tilbyder et globalt servicetilbud 24/7 inklusive håndtering af rederigods, shipping, luftfragt og andre relaterede marine services, som opfylder kravene fra både internationale organisationer og små, lokale virksomheder.

Med et global fodaftryk sætter Wrist’s medarbejdere en ære i at gøre det nemt for sine kunder at modtage deres leverancer – effektivt, til den bedst mulige pris, og uanset hvor det er i verden. Dette udtrykkes i Wrist’s mission: Expert care – making our customers’ life at sea better. Siden 2007 har hovedaktionæren i Wrist været Altor Fund II GP Limited.

Til at bidrage til virksomhedens digitalisering af data søges nu en Lead BI Developer.

Etablering og udvikling af ny BI-platform – Digitaliseringsrejse

Er du passioneret for data og IT, og kan du tænke gode og effektive løsninger til digitaliseringen af data? Du har nu muligheden for at komme med ombord hos en global og ambitiøs virksomhed, som er på en spændende rejse mod en digital transformation. Som Lead BI Developer bliver du et vigtigt bindeled imellem to teams, Analytics og IT, og du bliver en del af en rummelig arbejdsplads med en flad organisationsstruktur og stor fleksibilitet.

Du får en indflydelsesrig og ansvarsfuld rolle, hvor du med reference til Business Analysis Director og IT Director bliver ansvarlig for udvikling og drift af virksomhedens Business Intelligence IT-arkitektur. I denne stilling får du en nøglerolle i at oversætte forretningskonceptet til datamodeller samt forbedre ETL-processen. Med et fokus på indhold og historik udarbejder du derfor en effektiv løsningsarkitektur, der fungerer som det fundamentale grundlag for al Analytics. Du programmer således forretningslogik og agerer som formidler til Business Analytics og IT, hvor du går forrest i forhold til at få mere ud af den viden, der er gemt i data. Derudover reagerer du på leads, ligesom du bidrager til at Analytics vokser som forretning.

For at få succes i jobbet har du en universitetsuddannelse som f. eks datalog, cand.it i It-ledelse eller cand.merc. i Business Intelligence. Vi forventer, at du har min. 5 års erfaring som udvikler med tilsvarende opgaver indenfor ETL-processer, og at du er en erfaren bruger af BI-værktøjer og Azure Cloud-teknologi. Vi forventer desuden, at du har erfaring med solution architecture og MS SQL-teknologi, og at du evner at tænke i effektive og gode løsninger. Det er dertil en fordel, hvis du har erfaring med Hadoop, Python, Spark eller lignende værktøjer. Desuden behersker du dansk og engelsk på højt niveau i både skrift og tale.

Som person har du en stor interesse for, at data bliver en del af forretningen, ligesom du har lyst til at gå forrest og sætte agendaen. Du er kendetegnet af en stærk vilje, og at du brænder for at udvikle og bidrage til forandring. Det falder dig naturligt at tage ejerskab for dine ansvarsområder, og du griber de bolde, der spilles af organisationen. Desuden har du et positivt mindset, ligesom du er vedholdende, detaljeorienteret og god til at samarbejde.

Er du den nye Lead BI Developer til Wrist Ship Supply, så skynd dig at uploade din ansøgning og dit CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til seniorkonsulent fra Sensu A/S, Jørn Skarregaard på 28 92 86 74.For yderligere information om Wrist Ship Supply se her.

Der gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da ansøgningerne behandles løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Nørresundby

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1