Rekrutteringsfirma

systemspecialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Har du mod på at blive problemløsende specialist i IT-systemerne ved et af Danmarks største mediehuse? Og har du lyst til at bidrage til et større cloud-migreringsprojekt? Så kan stillingen som IT-specialist ved Jysk Fynske Medier blive din næste.

Ved JFM bliver du del af en IT-/udviklingsafdeling på ca. 60 ansatte, som spiller en helt afgørende rolle i at understøtte både udvikling og drift af JFM’s systemlandskab – og dermed dine kollegers arbejde og forretning. JFM er Danmarks næststørste private mediehus, og stabil IT og software bliver stadig vigtigere i organisationen. IT er derfor en afdeling i vækst, og du kan forvente flere kolleger og nye projekter i løbet af året.

Om jobbet


I stillingen som systemspecialist bliver du del af BtB, der er en del af platformsteamet bestående af ni specialister og tre product owners/projektledere. Teamet varetager drift, support og udvikling af et komplekst systemlandskab, hvor du bliver specialist på systemerne CrossAd (booking og fakturering) og SuperOffice CRM foruden en række andre tilknyttede systemer. Dertil står man over for et stort projekt, hvor systemerne skal løftes fra en on-premise løsning og ud i cloud, og heri får du en vigtig rolle.
Du vil komme til at arbejde tæt sammen med afdelingens øvrige IT-specialister, projektledere og udviklere og får nær kontakt til interessenter i huset.

Opgaverne består i:

• Problemløsning og fejlsøgning i systemer, integrationer m.m.
• Løsning af driftsopgaver i tæt samarbejde med dine kolleger
• Analyse- og afdækningsmøder på projekter
• Deltagelse i projektaktiviteter
• Dialog med leverandørernes teknikere
• Assistance til second line support på BtB-systemerne
• Teknologier/metoder såsom AWS, MSSQL, API’er, Kanban, m.fl.

Om dig


Vi forestiller os, at du har en uddannelse inden for IT som datatekniker, datamatiker, IT-supporter eller lignende og har nogle års erfaring med at drifte IT-systemer, både on-premise og cloudløsninger. Det er en fordel at have arbejdet med MSSQL eller Oracle-databaser samt Crossads eller SuperOffice, men ikke en forventning.
Du er en problemknuser og elsker at finde og løse fejl i systemer, og du er en teamplayer, der nyder at løfte opgaver i fællesskab. I jobbet vil du være i tæt kontakt med mange folk i huset og leverandører, og derfor er gode kommunikative evner en fordel.

Om Jysk Fynske Medier


JFM er Danmarks næststørste private mediekoncern med 15 dagblade, 63 ugeaviser, 5 radiostationer og en lang række nyhedssites og andre digitale brands. Samlet arbejder 1700 dygtige ansatte hver dag efter JFM’s værdier om at styrke demokrati og fri journalistik i lokalområderne.
I IT har man en travl og udfordrende hverdag med et godt arbejdsmiljø og en uformel omgangstone. De lægger vægt på en hverdag præget af kollegial opmærksomhed, godt humør og højt fagligt engagement. IT/Udvikling er fordelt på to lokationer i Odense: på Banegårdspladsen 1 og på Blangstedgårdsvej 2, ti minutter fra banegården. Derudover har JFM kontorer i hele landet fra Struer til indre København.

Ansøg


Vi søger en medarbejder, der kan starte hurtigst muligt, så send gerne dit CV og evt. din ansøgning snarest. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte konsulent Eva Pedersen på tlf. +45 92921848. Denne rekruttering håndteres af Randstad, og alle henvendelser bedes rettet hertil.

Om Randstad


Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.
Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Odense C

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Odense C

    Er du en nyuddannet softwareudvikler, eller har du op til 5 års relevant erfaring? Ønsker du at arbejde i en større global virksomhed, der prioriterer kvalitet i deres kode, holder sig opdateret me..
    • Softwareudvikler
    • Odense C
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Odense S

    Er du en erfaren udvikler med lederevner, der brænder for at forme fremtidens teknologiske løsninger? Vil du lede et dynamisk team og have stor indflydelse på agile processer i en virksomhed i væks..
    • Softwareudvikler
    • Odense S
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Odense

    Senior softwareudvikler Customers 1st Odense Full-time Salary Competitive Customers 1st er på en vækstrejse med fuld fart, og du har mulighed for at komm..
    • Softwareudvikler
    • Odense
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Odense SØ

    As an Embedded Software Engineer at 4XROBOTS, you will be responsible for programming embedded software, developing and debugging software, and designing software solutions. You will work on-site a..
    • Softwareudvikler
    • Odense SØ
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Odense C over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1