Java-udvikler til udvikling, drift og vedligehold

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Spillemyndigheden søger en erfaren medarbejder indenfor udvikling af it-systemer, primært baseret på Java teknologi. Du bliver en del af et mindre udviklingsteam på pt. 5 medarbejdere, som varetager udvikling og tilpasninger på vores fagapplikationer.

Teamet er forankret i kontoret ”Data og Systemer” som samlet består af cirka 20 medarbejdere, hvis formål er at understøtte alle dele af Spillemyndighedens forretning med specifikke it-løsninger.

Kontoret har ansvaret for kontrol af data på spilmarkedet, derfor spænder opgaverne sig bredt indenfor bl.a. IT-projektledelse, løbende kvalitetssikring, drift, udvikling og implementering af de systemer, som kontrollerer spildata fra tilladelsesindehaverne på alle spilområder.

Vi har i Spillemyndigheden fleksibel arbejdstid og mulighed for hjemmearbejde, hvis opgaven tillader det. Du vil i din arbejdsdag opleve både teams møder og fysiske møder som en del af hverdagen

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:

  • Kodning i Java, herunder fejlsøgning og løbende tilpasninger.
  • Deltage i udarbejdelsen af systemdokumentation
  • Understøtte supportopgaver

På baggrund af dine interesser og kompetencer, vil du kunne blive inddraget i forskellige projekter som for eksempel udarbejdelse af nye systemer, datatilsyn af udbydere, udarbejdelse af tekniske krav m.v.

Det er en forudsætning, at du har solide kompetencer indenfor Java.

Derudover vil det være en fordel, hvis du har interesse for et eller flere af nedenstående områder;

  • Angular
  • SQL og generelt database arbejde
  • Oracle produkter
  • Softwaretest (fx udarbejdelse af testplan, reviews, reproducible builds & unit testing)</li Versionering af it-systemer (fx i værktøjer som GitHub og Jenkins)

Stærk i kodning
Da dine arbejdsopgaver vil have en høj grad af kompleksitet, er det en forudsætning, at du har en solid erfaring med at sætte dig ind i eksisterende kodeprojekter og er god til at sætte dig ind i nye sprog og teknologier.

Det er desuden en fordel, hvis du har forståelse for spil.

Du har måske en uddannelse som fx datamatiker, datalog, software engineer eller anden relevant uddannelse.

Vi baserer vores arbejde på høj faglighed og stort engagement. Vi forventer, at du har et godt overblik og sætter en ære i at levere arbejde af høj kvalitet. Som person har du øje for detaljer, er god til at fordybe dig - også i et åbent kontormiljø - ligesom det er naturligt for dig at møde dine kolleger med et godt humør og en konstruktiv holdning.

Ambitiøs styrelse med højt til loftet
I Spillemyndigheden arbejder vi for et ansvarligt, fair og velreguleret spilmarked til gavn for spillere, spiludbydere og for samfundet, og åbenhed og dialog er kendetegnet for vores måde at arbejde på. Udviklingen og nye trends inden for spilverdenen stiller krav til vores ekspertise, og de mange spændende og udfordrende arbejdsområder går hånd i hånd med vores høje faglighed. Vi vægter samarbejde, trivsel og gensidig respekt højt, og vores gode resultater bliver skabt af en kombination af arbejdsglæde, nysgerrighed og engagement.

Spillemyndigheden er en styrelse i Skatteministeriet.

Ansøgning og ansættelse
Ansøgning med CV og eventuelle eksamenspapirer bedes sendt via ansøgningslink snarest muligt, dog senest den 5. september 2022 kl. 12.00. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Souschef Michael Johannesen, på tlf. 72370759. Michael holder ferie fra den 11. til den 22. juli 2022. I perioden fra 11. juli til 15. juli vil det være muligt at stille spørgsmål til Kontorchef Richard Nørgaard, på tlf. 72371557.

Der vil løbende blive indkaldt til samtale. Ved eventuel indkaldelse til anden samtale bliver der gennemført en test som led i ansættelsesproceduren. Forud for ansættelse kan der blive indhentet referencer.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes efter gældende overenskomst. Stillingen er med tiltrædelse 1. oktober 2022.

Tjenestestedet vil være Finlandgade 1, 5000 Odense C.

Ansættelsesområde
Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Spillemyndigheden opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Læs mere om os på Spillemyndigheden.dk og følg os på LinkedIn.com.

Spillemyndigheden opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Odense C
  • Mandag den 05. september 2022

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Odense C

    Er du en nyuddannet softwareudvikler, eller har du op til 5 års relevant erfaring? Ønsker du at arbejde i en større global virksomhed, der prioriterer kvalitet i deres kode, holder sig opdateret me..
    • Softwareudvikler
    • Odense C
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Odense S

    Er du en erfaren udvikler med lederevner, der brænder for at forme fremtidens teknologiske løsninger? Vil du lede et dynamisk team og have stor indflydelse på agile processer i en virksomhed i væks..
    • Softwareudvikler
    • Odense S
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Odense

    Associate Software Engineer, Part time - Odense 🇩🇰📲 Relesys Odense Part-time Salary Competitive Do you want to help build the World's best app for emp..
    • Softwareudvikler
    • Odense
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Odense SØ

    At MiR, you take center stage in an exciting industry with cool products and cool technologies. You will help us ensure our leading position in the market for autonomous mobile robots. We are dedic..
    • Softwareudvikler
    • Odense SØ
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Odense C over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
28. juni 2024 2
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1