Digitaliseringskonsulent til kontoret for Tværgående Digitalisering og IT hos Social- og Boligstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Vi søger en erfaren Digitaliseringskonsulent, der vil være med til at sætte retning for Social- og Boligstyrelsens digitale udvikling. Har du en solid it-faglig baggrund med erfaring i digitalisering, kan du sikre overblik og fremdrift på små og store opgaver, og ligger det naturligt for dig at skabe udvikling og forandring gennem digitalisering med afsæt i din erfaring på området? Så har vi en spændende stilling til dig!

Vi tilbyder
Du bliver en del af et kontor, der står over for en række spændende digitaliseringsopgaver, som skal effektivisere og optimere flere af vores forretningskritiske it-systemer - du skal være med til at sikre, at vi kommer godt i mål. Du kommer til at arbejde med digitaliseringsprojekter og systemforvaltning sammen med kolleger på tværs af hele Social- og Boligstyrelsen. Du vil få et bredt samarbejde med organisationens dygtige fagfolk og gennem arbejdet få indblik i mange af Social- og Boligstyrelsens fagområder, hvor vi understøtter det faglige arbejde på Social- og Boligområdet i Danmark.

Vi lægger vægt på det professionelle samarbejde med gode relationer, god dialog og sparing på tværs af kontoret og med resten af forretningen, som en hel naturlig og nødvendig del af hverdagen hos os.

Dine opgaver
Som Digitaliseringskonsulent er det vigtigt, at du i dit arbejde formår at komme hele vejen rundt om en opgave og sikrer at relevante inddrages rettidigt i arbejdet, og at opgaverne bliver løst effektivt, til tiden og med kvalitet i fokus. Du skal kunne bringe din viden i spil og navigere bredt på digitaliseringsområdet, i samarbejde med forskellige faggrupper og kunne bygge bro imellem faglige behov og it-tekniske krav og muligheder. I stillingen som Digitaliseringskonsulent kommer du i høj grad til at formidle skriftligt i forbindelse med opgavevaretagelsen, du skal derfor kunne finde motivation i udarbejdelse af skriftligt materiale og indstillinger.

Opgaverne består bl.a. af:

  • Leverandørstyring på baggrund af årshjulsopgaver, herunder systemansvarlig for it-systemer
  • Afdækning af behov, definering af krav og konkurrenceudsættelse af diverse it-ydelser
  • Risikovurderinger af nye it-systemer, hvor du skal have et skarpt blik for den tekniske - såvel som den juridiske side af it-systemet, i samarbejde med det tekniske team i kontoret, styrelsens DPO og Jurakontoret
  • Understøttelse af arbejdet med informationssikkerhed
  • Videreudvikling og effektivisering af arbejdsgange og procedurer i forhold til anskaffelse, implementering og vedligeholdelse af it-systemer
  • Håndtering af henvendelser og bestillinger på it-området
  • Koordinering af digitaliseringsopgaver på tværs af Social- og Boligstyrelsen

Din profil
Du har erfaring med it- og digitaliseringsområdet. Vi forventer, du har en it-relateret akademisk uddannelsesbaggrund, som fx Civilingeniør i Velfærdsteknologi, Cand. IT eller tilsvarende. Det vil være en fordel, hvis du har teknisk forståelse og praktisk erfaring med informationssikkerhed.

Som person er du samarbejdsorienteret, analytisk og struktureret. Du er en holdspiller og er altid opmærksom, når der er brug for dig i kontorets opgaveløsning. Du kan spotte optimeringsmuligheder og er god til at finde løsninger på udfordringer. Du har overblik og er kvalitetsbevidst i dit arbejde, og du sikrer at dine opgaver bliver fulgt til dørs. Du befinder dig godt i et miljø, hvor procedurer og årshjul skaber ensartethed og smidig opgaveløsning.

I Tværgående Digitalisering og IT lægger vi vægt på gode samarbejdsrelationer, både internt og ift. eksterne samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du har en forretningsorienteret tilgang og evner at agere som kontorets ambassadør.

Desuden lægger vi vægt på, at du:

  • kan arbejde selvstændigt, effektivt og resultatorienteret
  • kan identificere behov og bidrage til udvikling af nye og effektive løsninger
  • kan optimere og udarbejde effektive arbejdsgange
  • er positiv, engageret og motiveret både fagligt og socialt
  • er omstillingsparat, ambitiøs og fleksibel
  • formidler mundtligt og skriftligt klart og præcist med overbevisning og troværdighed
  • kan agere inden for rammerne af god embedsmandsskik

Om kontoret
Tværgående Digitalisering og IT har 27 ansatte og er en del af Social- og Boligstyrelsens søjle for Struktur og Forretningsunderstøttelse. Kontoret er opdelt i fire teams: It-support, Teknik og Arkitektur, Digitalisering, samt I-sikkerhed. Du vil referere til lederen for Digitaliseringsteamet. Vi arbejder ud fra en forretningsorienteret tilgang, hvor alle i kontoret bærer ansvaret for et højt serviceniveau. Høj kvalitet i opgaveløsningen går hånd i hånd med kollegial sparring og en uhøjtidelig omgangsform, hvor vi altid ser muligheder frem for begrænsninger. Vi er et kontor, hvor vidensdeling er en naturlig del af hverdagen, da vi er stærkere sammen end hver for sig. Vi tager alle ansvar for det gode arbejdsmiljø og prioriterer det gode samarbejde både internt og eksternt.

Social- og Boligstyrelsen er en arbejdsplads med en spændende, relevant og travl hverdag, et stærkt kollegialt sammenhold på tværs af Social- og Boligstyrelsen og et højt ambitionsniveau. Vi tilbyder fleksible arbejdsvilkår med mulighed for hjemmearbejdsdage efter aftale, da vi prioriterer work-life balance og trivsel på arbejdspladsen. Social- og Boligstyrelsen er en pendlervenlig arbejdsplads med mange ansatte fra både Sjælland og Jylland og ligger under 10 minutters gang fra Odense Banegård.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse den 1. oktober 2023.

Du ansættes som Digitaliseringskonsulent. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og den relevante organisation.

Hvis vi tilbyder dig stillingen, kan du blive bedt om at sende en privat straffeattest til brug for vurdering af, om du kan ansættes i stillingen. Ansættelse er således betinget af både fremlæggelse af straffeattesten, og af tilfredsstillende oplysninger i attesten.

Stillingens ansættelsesområde er Social-, Bolig- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Social- og Boligstyrelsen, Edisonsvej 1, 5000 Odense C.

Ansøgningsfrist og afholdelse af samtaler
Du sender din ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamenspapirer) elektronisk via stillingsopslaget på vores hjemmeside www.sbst.dk. Der er ansøgningsfrist den 7. august 2023.

Vi forventer, at afholde 1. samtalerunde i uge 32 og 2. samtalerunden i uge 33. Der vil indgå en case-opgave samt testforløb for kandidater, som går videre til anden samtalerunde.

Vil du vide mere?
Du kan få flere oplysninger om stillingen og Social- og Boligstyrelsen ved at kontakte Leder for Digitaliseringsteamet, Jes Rønnow Lungskov på telefon 42 77 76 50 eller It-chef, Helle G. Berg på telefon 40 95 51 54.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Odense C
  • Mandag den 07. august 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Odense C over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
20. september 2024 6
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 7
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 6
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 8
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 9
31. august 2024 9
30. august 2024 9
29. august 2024 9
28. august 2024 9
27. august 2024 8
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 5