E-commerce Operations Manager hos INTERSPORT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SØ

Brænder du for moderne e-commerce, og har du lyst til at drive en større e-commerce operation, så læs med her. Hos INTERSPORT Group Denmark søger vi nu en E-commerce Operations Manager, der skal sikre en daglig smidig drift i samarbejde med det øvrige team af i alt 9 dygtige kollegaer fordelt på e-commerce og kundeservice. Vi driver 3 forskellige e-commerce sites, inklusive intersport.dk. Der er tale om en ny stilling med mellemleder ansvar.

OM JOBBET

Du vil være i ugentlig kontakt med INTERSPORTS globale platforms leverandør i Amsterdam, der sikrer at platformen altid er oppe. Sammen med vores globale leverandør af platformen, bliver det dit job at sikre at den tekniske integration er optimal. Hvorfor en vis teknisk forståelse er afgørende for denne stilling.

Du skal som minimum kunne tale med om emner som API, XML, integrationer o.lign. Og det falder dig naturligt at forstå komplicerede flows og processer. Al kommunikation med vores digitale hovedkontor i Amsterdam foregår på engelsk. Det er derfor en fordel med et udbygget ordforråd på engelsk.

På ugentlig basis skal du sikre, at vi afvikler kampagner i samarbejde med vores butikker, smartest muligt, og altid til tiden. Dine primære KPI'er vil blive omsætning og antal besøgende på vores webshops, da vi ved at vores webshop er en stor trafikskaber for vores fysiske butikker.

Du kommer til at arbejde ud fra et altid-omnichannel perspektiv, hvor vi altid tager udgangspunkt i vores kunder og vores fysiske butikker.

Vi har tilknyttet en række eksterne specialister til at varetage bl.a. Adwords, Shopping og Social marketing. Det vil være en fordel hvis du har kendskab til disse discipliner, så du kan bidrage til samarbejdet med vores eksterne parter.

Du skal kunne se dig selv som en projektleder med mange bolde i luften af gangen, og hele tiden kunne holde det kølige overblik. Du bliver på sigt teamets go-to-person, og derfor skal dine sociale færdigheder være gearet til en stor menneskelig berøringsflade. Du vil dagligt skulle sikre at teamet med fælles indsats har de rigtige prioriteter, og får afviklet de planlagte kampagner. På ugentlig basis vil du blive involveret i forretningsudviklende projekter, typisk med eksterne parter, og det vil være din opgave at sikre nødvendig fremdrift.

Du vil arbejde tæt sammen med vores marketing team, der sikrer nødvendig produktion af grafiske elementer til kampagner o.lign., og her vil du i samarbejde med marketingteamet have projektledelsen.

Du vil referere til virksomhedens Head of Omnichannel, der vil fungere som din tætteste sparringspartner. Du vil i tæt samarbejde med denne, være med til at udvikle fremtidens omnichannel setup for Danmarks ældste og mest etablerede sportskæde.

Der er ikke tale om en klassisk E-commerce Manager stilling, hvor du skal kunne det hele selv. I stedet forventes det at du har indgående kendskab til diverse e-commerce discipliner, og kan rådgive dine kollegaer, samtidig med at du sikrer en høj kvalitet. Ved en kollegas fravær, vil det dog være dig som er teamets absolutte blæksprutte!

OM DIG

Det er en fordel hvis du har erfaring med projektledelse, men ikke et krav. Der vil blive lagt særlig vægt på en indgående forståelse af diverse e-commerce discipliner, og erfaring fra lignende stilling vil være et plus. Måske er du allerede virksomhedens e-commerce blæksprutte eller ansat som E-commerce Manager i dag, men ønsker at rykke videre til en ny og spændende virksomhed. Det er vigtigt at du kan tage ansvar, og at du kan begå dig i teamet med en vis autoritet.

OM OS

Vi er uformelle, og har humor. Det er derfor vigtigt at du kan indgå i et uformelt team, der hver dag leverer en kompetent indsats og stræber efter vækst. Vi er her for kunden, og vi lever at gode kundeoplevelser. Vi arbejder dagligt sammen med vores kollegaer i Marketing, IT, Indkøb og Administration. Sammen med vores kollegaer på vores centrallager er vi ca. 70 mennesker som elsker retail, sport og sjove arbejdsdage.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at tage direkte kontakt til Head of Omnichannel, Thomas Nordborg på 27594063.

Kribler det for at ansøge stillingen, er det bare at komme i gang. Send dit CV i en mail til [email protected], med nogle få motiverede linjer om hvorfor vi skal tage netop dig til samtale. Du skal altså IKKE skrive en ansøgning for at komme i betragtning til denne stilling. Vi afholder løbende samtaler, og venter på den rigtige kandidat.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Odense SØ
  • Fredag den 16. august 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Odense SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Odense SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Odense SØ over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4