Softwareudvikler søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SV

Vi søger en dygtig udvikler til vores softwareafdeling. Vi leder efter en der kommer med stort engagement, lysten til at lave noget fedt, og evnerne til hurtigt at sætte sig ind i nye teknologier.

Stillingen er et vikariat af 3 måneders varighed, med mulighed for forlængelse.

Opgaven

Den primære opgave er at videreudvikle og vedligeholde webapplikationen Swann Studio. Swann Studio bruges af vores kunder til at bestille lydbogsproduktioner, såvel som af hele virksomheden til at holde styr på produktionen, bagkataloget, cd-robotterne osv. Vi stræber hele tiden efter at opgradere og effektivisere virksomheden. Vi står overfor at skulle integrere med vores regnskabssystem, såvel som at udbygge vores ordresystem til at integrere direkte med alle de forskellige slags freelancere vi samarbejder med. Vi stræber efter at tænke og operere som et startup og at lave innovative løsninger af høj teknisk kvalitet, der kan skalere!

Dig

Du har en relevant kandidatgrad eller tilsvarende, der gør dig i stand til at overskue komplekse softwaremæssige sammenhænge.

Vi forventer du har faglige kompetencer og erfaring indenfor:

  • Softwareudvikling, backend og/eller frontend
  • Udvikling med API og databaser
  • Moderne frontend udvikling; erfaring med Angular og typescript er en stor fordel.
  • Forståelse for processer og forretningsgange
  • Hvis du har erfaring med SCRUM og projektledelse er det en fordel.

Du mestrer og har kendskab til en række af følgende teknologier:

  • JavaScript
  • Typescript
  • NodeJS
  • HTML
  • CSS
  • Shell scripting
  • Git

Det vigtige er i virkeligheden et generelt vidensniveau, evnen og lysten til at lære nye teknologier og metoder at kende. Hvis du syntes det lyder spændende - så er du nok den vi mangler.

Miljøet

Du kommer til at arbejde i et kreativt og uformelt miljø. Vi har et moderne udviklingsmiljø med inspiration fra agile og SCRUM, en generel iterativ og prototypebaseret tilgang, og brug af metoder som eksempelvis testbaseret udvikling, code review og continuous integration. Der er stor mulighed for at påvirke retningen, og tingene er ikke skrevet i sten.

Løn og ansættelsesvilkår

Efter kvalifikationer. Stillingen er et vikariat.

Yderligere spørgsmål

Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet, så kontakt Julian Lundsgaard på [email protected]

Ansøgning

Send ansøgning til Julian Lundsgaard på [email protected] hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter så snart vi finder den rette.

Om Swann A/S

Swann er Danmarks ældste, største og førende lydbogsproducent med mere end 30 års erfaring. Virksomheden blev grundlagt i 1983 med hovedsæde i Odense. Her har vi studier, kontorer, print-on-demand produktion, forsendelse og lagerfaciliteter. Vi producerer lydbøger i højeste kvalitet med professionelle indlæsere for de fleste forlag i Danmark. Vi udvider hele tiden og har det seneste år produceret over 2000 lydbøger. Vi har 96 studier med mere end 200 faste indlæsere fordelt i norden, hovedsageligt beliggende i København, Odense, Stockholm, Malmö, Göteborg Oslo og Helsinki.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Odense SV
  • Mandag den 19. august 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Odense SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Odense SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Odense SV over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1