Rekrutteringsfirma

Enterprise Architect - Aarhus og Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

Er du knivskarp på Azure og Microsofts Cloud teknologi, så kan det være lige dig, vores kunde står og mangler som Azure Cloud Infrastructure Architect til deres Cloud & Infrastructure team


Virksomheden

Vi søger for ProActive, som er i vækst, flere Microsoft Arkitekter til deres Cloud og Infrastruktur team til deres afdeling i Aarhus og Odense. ProActive er for deres kunder en strategisk samarbejdspartner, som tager det totale ansvar på forretningsmæssige løsninger. De leverer rådgivning og forretningskritiske it-løsninger, der effektiviserer deres kunders forretning. ProActive går op i at skabe en arbejdsplads, der er stimulerende for deres medarbejdere både på det faglige og personlige plan.

Arbejdsopgaverne
Du bliver en del af et Microsoft hædret infrastrukturteam, som i dag består af 20+ af Danmarks bedste infrastrukturkonsulenter, som arbejder på mere end 100 spændende infrastrukturprojekter. Både kollegaer og projekter spreder sig over hele Danmark og over ProActives lokationer i København, Odense og Aarhus. Dine kommende kollegaers profiler spænder bredt, og du vil derfor både komme til at arbejde med andre teknisk tunge arkitekter, udviklere, IT Pro’er, forretningskonsulenter og tekniske projektledere – de sætter derfor en dyd i at vidensdele på tværs af roller og specialiseringer, og samarbejde samt socialt samvær er et af nøgleordene i deres team.

Du vil komme til at indgå i teamet som Enterprise Architect, og du vil i din nye rolle have ansvaret for arkitekturen i transformationen af kundernes forretning ind i skyen – både på kort og på langt sigt. Der forventes altså, at du tager kundens ønsker, og hvad kundens forretning er gearet til og strikker den bedste strategi sammen, for at kunden kan nå sit mål! Du kommer dermed til at have det overordnede ansvar for at guide kunderne, designe løsningsarkitekturen og sikre, at implementeringsprocessen løber så problemfrit som muligt i forhold til den kvalitet, der skal leveres. For at kunne leve op til dit ansvar, vil dine primære arbejdsopgaver være:

  • Deltage i tekniske pre-sales aktiviteter herunder teknisk rådgivning, kundepræsentationer, workshops og tilbudsskrivning
  • Design af løsningsarkitekturen
  • Deltage i implementeringsfasen, primært med fokus på kvalitetssikring
  • Fungere som sparringspartner over for konsulenter og teknikere i arkitekturmæssige discipliner

Om dine kompetencer
Der kan være flere indgange til stillingen, men som udgangspunkt forventer vi følgende inden for faglige og personlige kompetencer:

Faglige kompetencer

  • Du har en mellemlang- eller længere videregående uddannelse som fx IT-Ingeniør eller datamatiker
  • Du har minimum 5 års erfaring som Cloud Infrastruktur Arkitekt i en konsulentvirksomhed eller i en projektdrevet virksomhed og har mere end 10 års erfaring med Microsoft infrastruktur
  • Du har dybdegående erfaring med Microsoft cloud teknologi og sætter en dyd i at have fingeren på pulsen i forhold til ny teknologi inden for dette område
  • Du har dyb teknisk erfaring inden for et eller flere af følgende områder:
    • OMS og Azure Automation
    • ASM og ARM
    • Office 365 (Exchange Online, OneDrive for Business)
    • Netværk, storage, backup og virtualisering
    • PowerShell

  • Du er vant til og trives med projektorienteret arbejde og har erfaring med at arbejde med Enterprise kunder
  • Du har en skarp forretningsforståelse og evner discipliner som forretningsanalyse, herunder:
    • Udvikling af vision og strategi
    • Behovsanalyse og kravsspecifikationer
    • Roadmaps


Personlige kompetencer

Inden for personlige kompetencer forventer vi følgende:

  • Du arbejder struktureret og går op i dokumentation
  • Du besidder politisk- og forretningsmæssig forståelse og evner at arbejde i ”krydsilden” mellem flere forskellige meninger og holdninger – du evner at argumentere din sag samt at fravige denne, hvis en anden løsning viser sig bedre!
  • Du er visionerende – både på kunders vegne, men også internt hos vores kunde og teamet. Du er ikke bange for at tænke store tanker og udvikle dig selv og vores kunde!
  • Du har en naturlig lyst til at udvikle dig og er også hurtig til at tilegne dig ny viden og teknologi


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 22.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Odense

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Odense

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Odense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere i Odense.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Odense over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
18. september 2024 50
17. september 2024 52
16. september 2024 52
15. september 2024 51
14. september 2024 51
13. september 2024 50
12. september 2024 46
11. september 2024 52
10. september 2024 53
9. september 2024 54
8. september 2024 55
7. september 2024 54
6. september 2024 56
5. september 2024 54
4. september 2024 56
3. september 2024 55
2. september 2024 52
1. september 2024 51
31. august 2024 51
30. august 2024 54
29. august 2024 54
28. august 2024 51
27. august 2024 50
26. august 2024 50
25. august 2024 50
24. august 2024 49
23. august 2024 52
22. august 2024 52
21. august 2024 54
20. august 2024 54
19. august 2024 54

Værd at vide når du søger job som softwareudvikler i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.