IT-løsningsarkitekter til Koncern IT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Vil du bidrage til, at vores sygehuse kan sikre deres patienter den bedste behandling med de bedste it-systemer? Vi søger to nye kollegaer, der brænder for tekniske design af systemer.

Koncern IT søger løsningsarkitekter, der kan hjælpe projekter og forretningen med det tekniske design af it-systemer. En løsningsarkitekt er ansvarlig for de tekniske beslutninger, det tekniske design i it-løsninger og koordinering af de tekniske leverancer fra driftsorganisationen.

Design af it-løsninger til gavn for Region Sjællands borgere

Som vores løsningsarkitekt arbejder du med at designe den tekniske del af nye og eksisterende it-systemer. Du arbejder sammen med Enterprice arkitekter og tekniske arkitekter, der designer de enkelte tekniske løsninger som Storage, netværk osv. Din opgave er sammen med leverandørerne og projekterne at designe den tekniske del af systemerne på baggrund af de tekniske standardløsninger for infrastruktur, regionen har. Efter designprocessen koordinerer du de tekniske leverancer fra driftsorganisationen i projekterne.

Vi forventer, at du har erfaring med designprocesser og kan omsætte tekniske beskrivelser og behov til tekniske løsningsdesign. Du er en god formidler og har sans for at skabe relationer med udgangspunkt i faglighed og ræsonnement.

Du kommer med en høj grad af forståelse indenfor it-arkitekturproblemstillinger og IT infrastruktur, og du ved, hvordan du styrer og leder leverandørmøder og teknisk arkitekturdesign processer.

Du vil indgå i et team af løsningsarkitekter i driftsorganisationen og skal arbejde tæt sammen med projekter, Enterprice arkitekter, sygehusene og driftsorganisationen. Du bliver i mange sammenhænge driftsorganisationens repræsentant udadtil.

Vi tilbyder en stilling med opgaver, der spænder bredt og giver masser af gode udfordringer.

Du kommer fx til at håndtere opgaver som:

  • Udarbejdelse af tekniskdesign for systemer og rådgive om relevante alternativer som bedre udnytter regionens tekniske standarder
  • Dialog med leverandører omkring det tekniske design af deres løsning og sikre, at de passer til regionens tekniske infrastrukturstandarder
  • Koordinere de tekniske leverancer fra driftsorganisationen i forbindelse med projekter og andre leverancer
  • Kravspecifikationer, reviews, kunde og leverandørmøder i forbindelse med udbud
  • Proaktivt varetage driftsafdelingens interesser i projekter og sikre koordinering og godt samarbejde med andre afdelinger
  • Støtte med udarbejdelse af tekniske design og vejledning omkring dokumentation på øvrige eksisterende systemer
  • Støtte økonomisk estimering af infrastruktur i projekter og business cases
  • Sikre den nødvendige tekniske dokumentation til projekterne og sikre systematik omkring dette
  • Teknisk projektleder for mindre tekniske driftsprojekter

Om dig

Du har en relevant it-faglig baggrund enten via uddannelse eller erfaring. Du kan tilegne dig teknisk viden om IT infrastruktur og it-systemer, og du er god til at bevare overblikket. Du er målrettet og nyder at færdiggøre opgaver som kommer sygehusene, driftsorganisationen og dig selv til gode.

Vi forventer, at du:

  • Har lyst til at dygtiggøre dig yderligere inden for IT drift, infrastruktur og design af it-systemer
  • Er en god ambassadør for driftsorganisationen i leverandørmøder og i dialog med sygehusene
  • Har en struktureret og selvstændig tilgang til opgaveløsningen
  • Har et stort drive i dit arbejde, er videbegærlig og er villig til at påtage dig ansvar
  • Har gode samarbejdsevner, er arbejdsom og pragmatisk i din tilgang
  • Kan bevare overblikket og evner at prioritere løbende i opgaver
  • Er målrettet og ser en ære i at færdiggøre opgaver
  • Er proaktiv og kan selv drive processerne
  • Er god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt samt i stand til at sikre løbende dialog med samarbejdspartnere, også på engelsk
  • Har lyst til at samarbejde med personer med forskellig faglig baggrund og kvalifikationer

En energisk afdeling med fokus på faglig og personlig udvikling

Vi tilbyder en afdeling, hvor du vil indgå i et stærkt team bestående af 5 løsningsarkitekter, og du vil få mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. Vi er optaget af, at vi løser vores opgaver med stor kvalitet, da vi skaber værdi for sygehusene gennem solide og stabile it-systemer. Vi har en travl hverdag, men samtidig formår vi at skabe et godt og sundt arbejdsklima, hvor vi prioriterer kollegaskabet højt. Vi er også en fleksibel arbejdsplads, hvor der vil være mulighed for at arbejde hjemmefra, når opgaverne tillader det.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 420 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen. Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 19.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Fanger ovenstående din interesse?

Der er ansøgningsfrist den 12. april 2022, og der vil blive afholdt to samtalerunder i uge 16 og i uge 19. Vi ønsker ansættelse hurtigst muligt.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning.

Skulle du have spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte IT chef Morten Bro på tlf. 30 10 98 30 eller via mail: [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Ringsted
  • Tirsdag den 12. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1