Release train engineers

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Drømmer du om at arbejde med forandringsledelse og agile metoder i et ambitiøst SAFe setup? Kunne du tænke dig at bane vej for fremtidens it-løsninger til danske pengeinstitutter ved bruge alle dine talenter inden for facilitering, kommunikation og kontakt med mennesker? Så er du måske en af de to release train engineers, vi søger i BEC.

Vær med til at øge effektiviteten og værdiskabelsen

Du bliver en del af BEC’s Lean-Agile Center of Excellence (LACE), der bl.a. har ansvar for at udvikle den agile modenhed og de agile roller i BEC. Vi har fokus på at skabe endnu mere velfungerende Agile Release Trains (ART’er) gennem fælles retning, koordinering og commitment. Som RTE skal du samarbejde tæt med product manager, system architect, department managers, product owners og scrum masters i din ART. Jeres fælles mål er en effektiv og værdiskabende ART med motiverede medarbejdere, der leverer it-løsninger i høj kvalitet og i et forudsigeligt flow. Lige nu har vi bl.a. fokus på at sikre, at alle efterlever fælles processer.

Du skal bl.a.:

  • tage ansvar for, at ART’en når planlagte mål
  • ·være med til at forankre de agile processer og sikre ’good practice’ og korrekt brug af aftalte værktøjer
  • facilitere alt der vedrører ART’ens PI Planning - før, under og efter
  • facilitere synkronisering mellem relevante roller (fx business owners, product managers, system architect, product owners og scrum masters i relevante fora
  • drive ’relentless improvement’ i ART’en
  • bidrage til udvikling af rollen som RTE i BEC og deltage i sparring og eventuel coaching af andre RTE’ere.

Hvem er du?

Din lederstil er langt mere coachende og involverende end styrende, og du udlever og tror på værdien i ’servant leadership.’ Blandt dine styrker er din empati, dit overblik og din sans for struktur, der udgør en fast støtte for andre i en foranderlig hverdag. Samtidig har du stort mod og udfordrer gerne organisationen – altid med respekt for modenhedsniveau og øvrige prioriteter. Du er omgængelig og god til at opbygge samarbejdsrelationer – bl.a. fordi du kommunikerer klart, positivt og enkelt.

Vi forventer, at du:

  • har en relevant videregående uddannelse
  • har viden om og erfaring med forandringsledelse og med at arbejde i et skaleret agilt setup (helst SAFe)
  • har SAFE certificeringer (som minimum SAFe Agilist og meget gerne SAFe Program Consultant)
  • er en dygtig facilitator der empatisk, effektivt og med overblik kan lede andre gennem events, møder og workshops
  • mestrer design tænkning, så du kan udlede essensen af komplekse situationer, skabe simple koncepter og bringe dem til live i organisationen
  • meget gerne har erfaring med coaching og/eller projektledelse – måske i den finansielle branche
  • meget gerne har kendskab til Jira og Confluence

En arbejdsplads med fokus på faglighed, videndeling og udvikling

Afdelingen består af 32 medarbejdere, der alle arbejder i BEC’s 11 ART’er. Som RTE er du placeret i din ’egen’ ART og arbejder sammen med dine kolleger her samtidig med, at du er en del af en godt sammentømret gruppe af RTE’ere, der deler og udvikler i fællesskab. Vi har et rigtig godt arbejdsklima, hvor vi har fokus på faglighed og kundernes behov. Omgangstonen er uformel, og du får nogle professionelle og kvalitetsbevidste kolleger. Vi lægger stor vægt på videndeling og læring, og at vi har det sjovt, når vi går på arbejde. Der er gode muligheder for kompetenceudvikling, og vi sikrer os, at du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver. Vi har desuden en velfungerende personaleforening med et spændende udvalg af klubber og aktiviteter, hvor vi som medarbejdere har mulighed for at netværke med hinanden uden for de vante rammer.

Søg jobbet

Har jobbet fanget din interesse, og kan du se dig selv som BEC’er, så glæder vi os til at modtage din ansøgning og CV. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte department manager Helle Houborg på tlf.: 46763648. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 30. september 2019.

Om BEC

BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank over til en komplet kapitalmarkedsplatform.

Vi er 900+ BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Roskilde
  • Mandag den 30. september 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 6
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 4
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 4