Passioneret proces-Yoda søges!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Samsø

Har du gennemslagskraft og kan du omsætte idéer til handling? Har du analytisk flair og trives du i spændingsfeltet mellem beslutningstagere og specialister? Drømmer du om et berigende liv med højt til loftet i et tæt knyttet lokalsamfund? Så er det måske dig, vi søger til en stilling som procesansvarlig IT-konsulent i Samsø Kommune!

Om jobbet
For at følge med den rivende teknologiske udvikling og den støt stigende anvendelse af nye digitale løsninger og services, har Samsø Kommune besluttet at udvide normeringen i IT-afdelingen fra tre til fire medarbejdere. Dels er der simpelthen behov for flere hænder til den voksende opgaveportefølje, dels er der brug for at styrke indsatsen ift. digitalisering og informationssikkerhed.

Af den årsag søges en kandidat, der har en tilstrækkelig teknisk indsigt til at kunne indgå i afdelingens løbende support- og driftsarbejde efter evne og behov, men som især har sine kompetencer og sin interesse indenfor arbejdet med kortlægning, dokumentation og implementering af forretnings- og governance-processer.

Konkret erfaring med ISO 2700x rammeværket, LEAN optimering og ITIL processer samt erfaring med projektledelse vil være et plus, men ikke en nødvendig forudsætning. Det er mindst lige så vigtigt, at kandidaten kan træde ind i stillingen med nysgerrighed, gå-på-mod og en løsningsorienteret attitude.

Kandidater kan derfor udmærket have en baggrund udenfor IT-branchen – fx som driftsleder i en produktionsvirksomhed, nyuddannet fra et videregående studie, kontorassistent etc., men direkte kompetencer og erfaring med procesarbejde i offentlig forvaltning vil selvfølgelig blive vægtet.

Om os
Samsø Kommune er en af landets mindste kommuner, hvilket betyder, at vi i høj grad er vant til at løfte i flok. Sammenholdet er stærkt og hverdagen er både afvekslende og udfordrende, da vi er få hænder til mange forskellige og ofte komplekse opgaver.

Denne kultur er meget fremherskende også i IT-afdelingen, hvor vi alle tre er klar til at give en hånd med, hvor og når det kræves – ligegyldigt om det er en mus, der skal skiftes, eller en stor leverandørkontrakt, der skal genforhandles. Vi ved alle meget om rigtigt mange ting og har mange års erfaring bag os, men har selvfølgelig også vores individuelle forcer.

Tonen i IT-afdeling er venskabelig og åbenhjertig, men også ind i mellem meget direkte. Vi sætter stor pris på et godt grin og deler både glæder og sorger – såvel på arbejdspladsen som i privatlivet.

Det praktiske
Stillingen er normeret til 37 timer ugentligt og løn, pension og ferie vil blive aftalt i overensstemmelse med relevant overenskomst (typisk AC eller HK). Arbejdsstedet er på Rådhuset i Tranebjerg på Samsø og der er mulighed for delvist hjemmearbejde efter nærmere aftale.

Nødvendigt IT-udstyr, telefoni og ergonomiske hjælpemidler stilles til rådighed på arbejdspladsen og efter behov også på hjemmearbejdspladsen efter nærmere aftale.

Som ansat i Samsø Kommune får du dertil mulighed for at deltage i frokostordning og personaleforening.

Ansøgningsfristen er d. 26. november 2021, men der indkaldes til samtaler allerede fra d. 1. november og stillingen kan blive besat før ansøgningsfristen udløber, såfremt en egnet kandidat findes inden da. Vi opfordrer derfor alle kandidater til at ansøge så tidligt som muligt.

Samtaler afvikles i udgangspunktet på rådhuset, men vil også kunne foregå virtuelt i det omfang, det er nødvendigt. Tiltrædelse er pr. 1. januar 2021 eller hurtigst muligt derefter.

Har du yderligere spørgsmål til stillingens indhold eller andre forhold knyttet hertil, er du velkommen til at kontakte lederen af IT-afdelingen Jens Knobelauch på telefon +45 30 10 55 33 eller via mail til [email protected].

Send din ansøgning

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.

Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Samsø Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

At flytte til Samsø

Har stillingen vakt din interesse – og bor du ikke på Samsø – er du meget velkommen til at kontakte Samsø Kommunes fungerende bosætningskonsulent Kirsten Brusgård på [email protected] for at høre mere om livet på Samsø og muligheder for bolig.

Du kan finde viden om, og inspiration til livet på Samsø på www.tidtilsamsoe.dk

På www.samsoe.dk/boliger kan du se en oversigt over øens prøveboliger, som stilles til rådighed af privatpersoner på Samsø for en begrænset periode.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f023285f)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Samsø.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Samsø
  • Fredag den 19. november 2021

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Juelsminde

    Softwareudvikler søges til organisation/virksomhed i 7130 Juelsminde
    • Softwareudvikler
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Århus

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med cutting-edge teknologier på en banebrydende SaaS løsning til autobranchen? CarBuddii er en fremadstormende agil it-virksomhed i et fedt kontormiljø i hjertet af Aarhus, hvor de laver både backend, web og mobile app-udvikling. CarBuddii – brugervenlige redskaber til bilbranchen.
    • Softwareudvikler
    • Århus
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Århus

    About the job If you are experienced with back-end software development and you love working with mission-critical solutions you might be the new colleague we are looking for: In [xxxxx] we..
    • Softwareudvikler
    • Århus
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Tranbjerg J

    Bliv en del af et entusiastisk team til fremtidens medieplatform Du vil træde ind på et stærkt, selvstyrende team med dybt kompetente kolleger i en kultur, som er præget af entusiasme, humor og n..
    • Softwareudvikler
    • Tranbjerg J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Samsø

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Samsø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Samsø over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1